Şimdi Ara

Donanımhaberin gözünü seveyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir forumda bir konuyu şikayet edip admine olum diye yazdığım için uslubdan 3 ay genel ban attılar.O da klavye kayıt kelime olduğundan yanlış yolladım.İtiraz amaçlı konu açıyorsun adam cevap verip konuyu kilitliyor.Bizim forum gibi değil genel ban olunca bırak konuları okumayı, mesaj kutuna giremiyorsun orasıda ayrı saçmalık.

Zamanında buradaki adminlerlede polemik yaşamışızdır(Ülke Gündemi-Spor mevzularında)Bizimkilerle en azından iletişim kurabiliyorsun.Ego tatminleri için saçmasapan süre ceza vermiyorlar.

Ha ne işin var başka forumda diyeceksiniz.İşle alakalı iletişim kurmak için üye oldum.O forumun ismine gerek yok beleşten reklamlarını yapmayalım.

Hiçbir forumda %100 objektif yönetim olmazda zaten mümkünde değildir.Daha öncede konu açmışımdır.Doğrusuyla yanlışıyla yerli en iyi forum Donanımhaber forum arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 17 Ağustos 2025; 20:43:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ŞU AN İÇİN TÜRKİYE DE KİM NE ARARSA BURADA BULUYOR..GERÇEK VE GÜNCEL KAYNAK OLDU......BİNLERCE İNSAN BİLDİĞİNİ BURADA ANLATIYOR.... Çok insanlar okuyup öğreniyorlar...Geçmişte buraya İstanbul Havalimanı Bahçeşehir özel araçla nasıl gidilir ?? Konusunu yazdım.. Çok okuyan olmuş.. .Demekki faydalı olmuş.. Çok sevindim..Ölüp gideceğiz....Başka insanlara faydamız olsun.. Bu az mutluluk değil... Bütün forumdaşlarıma saygılar sunuyorum..

• Her forum yeni uyelere oyle
    Burada da ben ilk baslarda surekli ban aliyordum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

- I told you you'll be back. you belong here.

+ I thought there was a world out there. I thought I could be a part of it.

- there's only Sin City. there's no life for us other than Sin City.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 17 Ağustos 2025; 19:21:58 >
  • gözünü seveyim donanım haber iyiki varsınDonanımhaberin gözünü seveyim 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

Ali Güngör

• Bırak allahını seversen spor bölümüne gir gs'nin şampiyonluğunu doğru bulmuyorum yaz 1 ay ban atıyorlar. sadece 1 örnek bu diğer bölümlerde de aynı mevzu var. misal türkçe yama bölümünde parayla satış yasaktı konular siliniyordu, kaan diye biri admin oldu bu adamın parayla çeviri yapan ekiplerle arası iyiydi ona istinaden paralı yamaların ilanlarına müsaade ettirdi mesela (ne çıkarı vardı acaba?).

Gibi gibi bir sürü örnek verilebilir burası da sütten çıkma ak kaşık değil yani.

bu kadar ciddiyet zarar

Ondan çoğumuzun tutumu ve iletişimi üyeler gibi. En azından benim öyle.

Başka sitede ne yaşandığı elbette beni veya moderasyonumuzu bağlamaz ama bir şekilde övgü alıyorsak şahsen ve site adına teşekkürler.

• ŞU AN İÇİN TÜRKİYE DE KİM NE ARARSA BURADA BULUYOR..GERÇEK VE GÜNCEL KAYNAK OLDU......BİNLERCE İNSAN BİLDİĞİNİ BURADA ANLATIYOR.... Çok insanlar okuyup öğreniyorlar...Geçmişte buraya İstanbul Havalimanı Bahçeşehir özel araçla nasıl gidilir ?? Konusunu yazdım.. Çok okuyan olmuş.. .Demekki faydalı olmuş.. Çok sevindim..Ölüp gideceğiz....Başka insanlara faydamız olsun.. Bu az mutluluk değil... Bütün forumdaşlarıma saygılar sunuyorum..

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    kullanıcı adına güldüm

• Olması gereken bu zaten. Profesyonellik bunu gerektirir. O tip siteler 3-5 ergenin veya ergen beyinlinin yönettiği asla büyüyemeyecek olan sitelerdir. He büyürse de zaten o kafayla devam edemezler, o anlayışın elbet değişmesi gerekecektir.

• İlk foruma girerken nick dikkat çeksin diye özellikle buldum..Laftan anlamayan cahil, cühela adamlara derler.... ULAN OĞLUM SANA NE DESEK ANLAMIYORSUN..TAŞ KAFASIN TAAAŞŞŞŞ....Biz lisede çok kullanırdık.. Oradan aklıma geldi.. Nick olarak yazdım.. Çok ilgi çekti..Çok arkadaşlarım vardı..Forumda çok okunan bir üyeydim...1990 lı yıllar..

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.