< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 17 Ağustos 2025; 20:43:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Donanımhaberin gözünü seveyim
-
-
Her forum yeni uyelere oyle
Burada da ben ilk baslarda surekli ban aliyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kesin Technopattır. 13-15 yaşında ergenleri toplayıp moderatör yapmışlar.
_____________________________ -
-
-
Recep baltaşı falakaya yatırmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Artık o yok atıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ali Güngör
Hayır o forum değil.
Mail attım hesabımı silsinler diye...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bırak allahını seversen spor bölümüne gir gs'nin şampiyonluğunu doğru bulmuyorum yaz 1 ay ban atıyorlar. sadece 1 örnek bu diğer bölümlerde de aynı mevzu var. misal türkçe yama bölümünde parayla satış yasaktı konular siliniyordu, kaan diye biri admin oldu bu adamın parayla çeviri yapan ekiplerle arası iyiydi ona istinaden paralı yamaların ilanlarına müsaade ettirdi mesela (ne çıkarı vardı acaba?).
Gibi gibi bir sürü örnek verilebilir burası da sütten çıkma ak kaşık değil yani.
_____________________________ -
Zittopat veya sokolay felandır
bu kadar ciddiyet zarar
_____________________________ █████ 31 HATAY █████ -
Buradaki yetkililer doğrudan site kurucu veya kurucu yakını, tanıdığı vb olmaktan ziyade üye kökenli.
Ondan çoğumuzun tutumu ve iletişimi üyeler gibi. En azından benim öyle.
Başka sitede ne yaşandığı elbette beni veya moderasyonumuzu bağlamaz ama bir şekilde övgü alıyorsak şahsen ve site adına teşekkürler.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
ŞU AN İÇİN TÜRKİYE DE KİM NE ARARSA BURADA BULUYOR..GERÇEK VE GÜNCEL KAYNAK OLDU......BİNLERCE İNSAN BİLDİĞİNİ BURADA ANLATIYOR.... Çok insanlar okuyup öğreniyorlar...Geçmişte buraya İstanbul Havalimanı Bahçeşehir özel araçla nasıl gidilir ?? Konusunu yazdım.. Çok okuyan olmuş.. .Demekki faydalı olmuş.. Çok sevindim..Ölüp gideceğiz....Başka insanlara faydamız olsun.. Bu az mutluluk değil... Bütün forumdaşlarıma saygılar sunuyorum..
_____________________________ HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,
NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR.... -
kullanıcı adına güldüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ücretli trollere laf söyle cevabını ver , ceza yersin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olması gereken bu zaten. Profesyonellik bunu gerektirir. O tip siteler 3-5 ergenin veya ergen beyinlinin yönettiği asla büyüyemeyecek olan sitelerdir. He büyürse de zaten o kafayla devam edemezler, o anlayışın elbet değişmesi gerekecektir.
İlk foruma girerken nick dikkat çeksin diye özellikle buldum..Laftan anlamayan cahil, cühela adamlara derler.... ULAN OĞLUM SANA NE DESEK ANLAMIYORSUN..TAŞ KAFASIN TAAAŞŞŞŞ....Biz lisede çok kullanırdık.. Oradan aklıma geldi.. Nick olarak yazdım.. Çok ilgi çekti..Çok arkadaşlarım vardı..Forumda çok okunan bir üyeydim...1990 lı yıllar..
_____________________________ HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,
NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
En Beğenilen Yanıtlar
|
ŞU AN İÇİN TÜRKİYE DE KİM NE ARARSA BURADA BULUYOR..GERÇEK VE GÜNCEL KAYNAK OLDU......BİNLERCE İNSAN BİLDİĞİNİ BURADA ANLATIYOR.... Çok insanlar okuyup öğreniyorlar...Geçmişte buraya İstanbul Havalimanı Bahçeşehir özel araçla nasıl gidilir ?? Konusunu yazdım.. Çok okuyan olmuş.. .Demekki faydalı olmuş.. Çok sevindim..Ölüp gideceğiz....Başka insanlara faydamız olsun.. Bu az mutluluk değil... Bütün forumdaşlarıma saygılar sunuyorum.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt