Şimdi Ara

DonanımHaber izinsiz e-posta bildirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Daha önce de yaşadığım ancak uzun zamandır yaşamadığım bir durum olan e posta üyeliği bildirimleri ile ilgili yöneticilerden yardım istiyorum.


    Aşağıda yüklediğim fotoğraftan da anlaşılacağı üzere herhangi bir konuda, bölümde, forumda e posta üyeliğim bulunmamakta olup sürekli bana e posta gönderiliyor şu kişi şu bölümde konu açtı vs gibisinden. Bugün yine kontrol ettiğimde aynı şeyi görüyorum ki herhangi bir e posta üyeliğim yok ama bir gecede 5-6 mail gelmiş ve aynı tarz içeriklere sahip.


    Bu durumu nasıl düzeltebilirim yetkililerden yardım istiyorum.


    Not : Kişisel huy olarak bildirim vs sevmiyorum telefonumda da kullandığım uygulamalardan sadece bir kaçı (Whatsapp, İnstagram gibi uygulamalar) hariç hiç bildirim almam kişisel olarak rahatsız oluyorum bu durumu göz ardı etmeden saçma yorumlarla ortamı germeyin her şeyden önce kişisel durumlar vardır ve bu sadece adı üstünde o kişiyi ilgilendirir. Sırf yazmak için yazan, sırf konuşmak için konuşan insanlarla dolu bir ülkede yaşadığımız için önden bu durumu açıklamak zorunda hissettim.


    DonanımHaber izinsiz e-posta bildirimleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.