Bildirim
Donanımhaber'deki ibretlik reklam.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
O değil de bunları yiyenler var mı acaba hala? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_web
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: Honanım Daber
quote:
Orijinalden alıntı: Sakinİnsan
quote:
Orijinalden alıntı: Honanım Daber
quote:
Orijinalden alıntı: Sakinİnsan
İbret alın beyler reklama bile yanlış yazılınabiliyomuş.
Böyle reklamlarımızmı var
Neyseki ad b l 14reklam/2saniye gibi hıza sahip
Ne yalan söyliyim hiç bişey anlamadım
adb diyorumForum anasayfasına girer girmez 2 saniyede 14 e fırlıyor bloklanan reklamda
he adb anlamadım ilk yazdığında
Edit: Niye sansürledi la
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakinİnsan -- 21 Ocak 2014; 22:53:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Koios
O değil de bunları yiyenler var mı acaba hala?
Babam. Yaşlandı artık kelimelik oynuyo. Orda reklam çıkmış. Telefonunuza virüs bulaştı temizlemek için tıklayınız falan. Bana diyo oğlum virüs bulaşmış bi temizlesene şunları -
Bir arada sağ tarafta bir kız çıkıyordu, beni soy diyordu ama sütyeni çıkmıyordu. O reklamdan sonra adb kurdum. Herşey bir sütyen ile başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam
Bir arada sağ tarafta bir kız çıkıyordu, beni soy diyordu ama sütyeni çıkmıyordu. O reklamdan sonra adb kurdum. Herşey bir sütyen ile başladı.
-
-
Shaggy ölmüş. -
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Shaggy ölmüş.
2004 'den beri adam her yıl itinayla ölüyo.Hiç aksattığını görmedim. Bu yıl ilk mi ?
-
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X