Şimdi Ara

DonanımHaber BOYKOT Topluluğu ( #HAYIR ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • %25 azalma olmuş. Yaşar holding indirim gitmesi için emir vermiş. yoksa bozulacak.
  • Boykota devam. PINAR a Şu muhalefet seçmeni akıllı olsa bütün iş adamları dize gelecek haberi yok. Zaten akp li seçmenin %70 inin pınara verecek parası yok. Bu firmanın müşteri kitlesinin %80 ini muhalif seçmen oluşturuyor. Acımayın boykota devam sürünsünler. Darısı SÜTAŞ ve YÖRSAN ' ın başına.


    Bu firmalara alternatif arayanlara SEK ' i öneririm. Koç grubuna ait. En azından vatanını milletini bölmeden seviyorlar.

    DonanımHaber BOYKOT Topluluğu ( #HAYIR )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 25 Nisan 2017; 17:7:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taparcasına

    Ailecek katıllıyoruz. Malum firmanın indirimlere gitmesi boykot ile ilgili mi acaba...

    Aynen o yüzden. Boykota devam.Sütleri ayranları bozulup geri dönmeye başlayınca millete artistik yapmamayı öğrenecekler.
  • Başlıktaki #HAYIR yazısını kaldırsanız artık? Referandum sonucunun belli olmasından buyana bayağı zaman geçti.
  • Yeni bilançolarda 2017 yılı ilk 6 ay ciddi ciro kaybı mevcut , asıl etki 3. çeyrekte görülecektir (tabii unutan veya vazgeçenlerde olacaktır).
    İlk defa bir boykot bu kadar etkili oluyor ülkede ilginç.
  • İşte profesyonel yönetim bu nedenle gerekli.
    A101'in markası (Birşah) Ayranlar ve Kağıt ürünleri (Mistral) , yaşar grubu şirketleri Viking Kağıt ve Pınar Süt üretimi artık.
    Bu arada daha önce A101'de Sek Süt satılıyordu onu raflardan indirdiler.
    Firma marka değeri için kötü durumlar.
  • Pınar Ürünleri
    Torku
    Vestel
    Turkcell

    kendi çapımda boykot yaptığım ürünler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xchg

    Gördüğüm kadarı ile kısa vadeli kriz yönetimi yapıyorlar. Sorunun kaynağına inmek yerine, ellerinde kalanları SKT gelmeden satsınlar, iadeler minimumda olsun da nasıl olursa olsun diye bakıyorlar. Bir ara Karşıyaka taraftar gruplarından birilerini PR için kullanmaya çalıştılar, o da geri tepti. Orta ve uzun vadede daha önce hitap ettiği AB grubunu daha da kaybedecek. En iyi ihtimalle uygun fiyatlı orta kalite ürün sınıfında, daha küçük bir kitleye yönelik yerini korur.

    Ancak boykotun gücünü anlama açısından iyi oldu. Bu boykotun diğer firma ve markalara da yayılması, artması gerekiyor. Eskiden dinci kesim sadece kendileri gibi olanlardan alışveriş yaparlardı. İsterse maliyeti daha fazla olsun, kendilerine yakın olanlardan alırlardı. Dışarı, diğer gruplara para gitmesin, ama olabildiğince o kesimden kendilerine para akışı olsun yaklaşımındaydılar. Tipik Yahudi taktiğidir. Örgütlenip artık bu kesime artık para kazandırmamak gerekiyor.

    Ayrıca Selim Yaşar'ın AKP'li olduğu çok uzun zamandır biliniyordu. Uzun süre önce DYP'den AKP'ye geçmiş, Karşıyaka belediye meclis üyeliği yapmıştı. Ee demokrat olacağız ya, kimse bunu dikkate almadı. Sadece Karşıyaka'ya sponsor, İzmirli firma diye alıyordu çoğu kişi. Kendi bacağına böyle sıkılır. İleride işletme/MBA bölümlerinin kitaplarına case study olarak girecek bir olay bu.

    Benim olaylardan anlamayan bir kişi olarak gözlemim ciroyu düşürmemek hedeflendi (bir nevi acımadı ki , acımadı ki) denilecekti ama olmadı.Oysa sizin dediğiniz gibi müşteriyi küstürmemek gerekiyordu.
    "Lüks mal satıyorsanız müşteri ile tartışmayın , haksız çıkabilirsiniz , daha kötüsü haklı çıkabilirsiniz." diye bir söz okumuştum.

    Büyük bir kitlenin alışkanlıklarını değiştirmesine sebep oldular.
    Sonuçta Selim Yaşar'ın şu bu parti üyesi olması kimse için sorun değil ama karşı tarafı tehdit etmesi sorun.
    Evet muhalefetin organize olmayı başarması şart.Aksi durumda hep şikayet etmeye devam edeceğiz.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.