Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reklamlar için güzel bir formül geliştirilse süper olur. Bir forumdaş yazmış bi kere tıklayalım 24 saat yok olsun diye. Mesela bence bu iyi ben ad bl o c k kullanmak istemem size para kazandırmak isterim, sizin daha çok gelişmenizi; yatırım yapmanızı isterim 2007 ten beri üyeyim gelişmeniz beni gururlandırır.

    Bunun dışında özellikle forumda gelişmesi gereken çok konu var rütbe,yönetici adaletsizliği,çöküntüler vs.
  • İkinci el satışı yapabilmek için kimlik bilgileri istenmeli kimlik bilgileri olmayanlar satış yapmamalı.

  • 1. Tüm editörlerinize dilbilgisi dersi aldırınız, yada haberlerinizi yayınlanmadan önce profesyonel bir editöre düzenletiniz. Yanlış kullanılan noktalama işaretleri, hatâlı kullanılan bağlaçlar, cümle düşüklükleri ve anlam/anlatım bozuklukları... Bu yüzden birçok üyenizin ve daha önemlisi, misafir kullanıcının gözünde "bilgisayarcı çocuğun kurduğu amatör site" imajından kurtulamayacaksınız. "Soru ve şıklardan en uygun gördüklerimizi işaretlemek" nedir? Ben Türkçe'yi güzel kullanmayı, zamanında okuduğum ve son derece profesyonelce hazırlanmış bilgisayar dergilerinden öğrenmiştim...

    2. Daha fazla gecikmeden sitenizin İngilizce sürümü ile uluslararası arenada yerinizi almalısınız. İngilizce videolar hazırlayınız. Şu anki entelllektüel sermayeniz yeterli değil elbette, ama en azından kısa vadeli iş planınıza gerekli altyapıyı oluşturma maddesini ekleyiniz (iş planınız yoksa(?) acilen profesyonel yönetici istihdam ediniz).

    3. En azindan tüketilmiş olan (haberin üzerinden bir hafta geçtikten sonra mesela) videolarınızı Youtube üzerinden kendi kanalınızdan da yayınlayınız.

    4. Kısa vadeli iş planınıza E-ticaret alanına girmeyi de dahil ediniz. Öncelikle özelleştirilmiş bir ikinci el alım-satım sitesi ile işe başlayınız. "Donanimhaber.com" grup markanız olsun, bunun altında alt markalar oluşturmaya başlayınız (tekrar söylüyorum, acilen bir profesyonel yönetici istihdam ediniz).

    Daha pek çok var, ama şimdilik bu kadar...





  • 2.el alim satim icin alt domain site acin alim satimlarda alici onayi olmadan para aktarilmasin sizin havuz hesabinizda dursun onay gelince para aktarilsin yani klasik e-ticaret mantigi yada bir isortagi bulun.

  • Yorumumu dikkate alır mısınız bilmiyorum, size önerim anketin seçenekleri yine sizin düşüncelerinizle oluşturulmuş. Evet bazı sorunlarımızın orada olduğu doğru ama ilk önce konu açarak yorumlarımızla sorunlarımızı yazsak. Siz bunun içinden seçip farklı görüş olanları sonra anket yapsanız daha başarılı olur diye düşünüyorum.

  • donanım videoları ve incelemeleri çoğalmalı

  • 1-Site çok yavaş, sık sık çöküyor. Bence en önemli sorun bu.
    2-Forum teması değişmesin. Mesela chip forumu da temayı değiştirdi bir kaç yıl önce, çoğu üye -ben de dahil- terk ettik. Çünkü kaç senedir bu temaya alıştık. Yeni tema yeni sorunlar demek. Ama eğer kullanıcı istediği temayı seçebilecekse, o zaman olur.
    3-Her yeni sayfa açılınca reklam çıkmasın, üye olanlar giriş yaptıklarında bir kere görsün, bir daha ki girişine kadar görmesin. Ziyaretçiler her zaman görebilir.
    4-İkinci el bölümü farklı bir domain ile açılsın. Mesela ikinciel.donanimhaber.com gibi. Üstteki arkadaşın da söylediği gibi havuz sistemi oluşturulsun.

    Umarım okursunuz.
  • Sanırsam YouTube kanalı kapanmasaydı bütün videoları yükleyeceklerdi ama bir günde 1800 video yükleme girişiminde bulunulunca YouTube Donanım Haber'in YouTube kanalını kapattı.

    Konuya dönecek olursak. Sitenin yavaşlığı düzeltilebilir. Üyeliği hatırlama ne kadar geçmişe göre daha iyi olsa da geliştirilebilir.

    Haberler arasında ok tuşları veya başka bir tuşla geçiş yapılabilir.

    Forum arayüzünde sıkıntı yaşamadığım için değişiklik adına bir neden göremiyorum kanımca. İkinci ek kısmında eğer okuduğum yorumlar doğruysa önerileri dinlemekte fayda var derim.

  • Mobildeki habire çıkan Avea reklamı çıldırtıyor da eklensin cinnet geçirtecek yakında! Kalitesiz torrent siteleri gibi olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 16 Ağustos 2015; 12:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil galerinin resim kalitesi arttırılmalı

  • Donanım Haberi Chip Online tarzında daha yenilikçi olmalı arayüzler sayfa tasarımı. Forumda baştan aşağı arayüz yenilenmeli çok eski kaldı artık. XDA Forumun arayüzüde çok hoş bunlardan esinlenerek kendinize özgün güzel tasarım yapsanız çok hoş olur.

  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Donanım incelemeleri, sistem toplama vs. gibi konular artabilir. Birde videoları ayrıca Youtube kanalınıza yüklerseniz çok iyi olur.
  • Forum çökmesin yeter. Geçen günkü reklamları mobil siteden kaldırmanız iyi oldu. Forumun tek sıkıntısı 3G'de bataryayı bitirmesi ve çökmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Adam ego patlaması yaşamış. Bir madalya istemediği kalmış.
  • O kadar reklama rağmen hala mobil sürümde reklam olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetici kardeş bugün böyle bir hata aldım iphoneda:

    Microsoft SQL Server Native Client 11.0 error '80004005'

    TCP Provider: The semaphore timeout period has expired.

    D:\WWW\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\MOBILE\../js/globalSessionFunction.asp, line 757

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil app yapılmalı artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_109131327/f_//tm.htm#109131327

    Şuna bir çare bulunmalı forum sayfalarında gezdikçe cpu tavan yapıyor resmen genel olarak donanımhaberde oluyor başka sistelerde sorun yok sorunun kaynağını siz bulmanız lazım artık neden oluyor kim bilir.
  • Abi ilk soru için bir kaç radio button birden işaretleyebiliyor olsaydık keşke

  • Daha az ve nitelikli reklam koyulursa hem bizim işimize yarar, hemde biz reklamalra tıklayarak forumumuza katkıda bulunmuş oluruz. Reklam önleme yazılımlarını (admunçer, ad_block, ublock) en azından bu sitede kullanmayız.

    Ben şuan sıfır "0" reklam görüyorum bu programların sayesinde, ama eğer kullanmasaydım kafayı yerdim herhalde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 16 Ağustos 2015; 14:18:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.