|
Donald Trump kripto para piyasasını adeta sömürdü: 1 milyar doların üzerinde gelir
-
-
zaten zenginsin derdin ne
-
oç 20 bin liramı çaldı. dünyanın gördüğü en büyük şeytan olabilir.
-
kripto kumarına müptela olmuşlara müstehak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
kripto bir nevi kumar gibi. kaybet yada kazan. ama tüm manipilasyonlar bu adamın elindeyken ailesinede 1 milya cukka indirmiş tabi. olan küçük yatırımcıya oluyor
-
elon kankası ile ile birlikte yönetiyorlar zaten kriptoyu borsayı
_____________________________ -
o zaman borsa da kumar he mi akıllım??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1 milyar dolar kazanmışsa az kazanmış ve durmayacak. manipülasyonlara devam edecek. Çinle veya Avrupa'ya vergiyi arttırıyorum demesi yeterdir kriptolar hemen %30-40 düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Normalde suc, o koltukta oturup piyasayi kendi cikarlari dogrultusunda manipule etmesi dogru degil.Bir sonraki secimlerde secilmezse sorusturma baslatip malina cökebilrler
-
Borsada var olan kurulmuş olan çalışanları olan bir şirketin hissesini alıyorsun. Örneğin e bebek içine mağazasına girebiliyorsun yani neyi satınaldığını görebiliyorsun. Kripto çok havada birşey neyin karşılığı benim aklım almıyor henüz.
Kriptoda en büyük manipulatör Changpeng Zhao isimli Binance'nin sahibi çinli. SEC başında kılıç sallarken 300 manipulatörü vardı. Balinalar şunu yapıyor, balinalar bunu yapıyor haberleri piyasaya sürülürdü. Halbuki bu çinlinin ekibiydi. Şimdi Trump bu sallanan kılıcı kaldırdı. Göstere göstere manipülasyon yapıyor çinli manipülatör. Hepsi de kayıtlı. Hiçkimse de umurunda değil. Bu manipülatörün borsasında işlem yapmayın. Daha yeni Oracle fiyatlarını manipüle edip bütün kaldıraç açanları likididasyona zorladı 20 milyar dolar ve bir buçuk milyon kişinin servetini buharlaştırdı.
Bu ve benzeri tipler doymaz. Sürekli daha çok para sürekli daha çok para. Ne yapacaksın, kefenin cebi yok eninde sonunda sana kalmayacak.
İyi ve lüks yaşamaya yeteri kadar paran olsun kafi. Multi milyarderlik psikolojik takıntı diye düşünüyorum. Dünyada o kadar gelir adaletsizliği varken hiçbir zaman kullanamayacağı kadar parayı elde tutuyorlar.
Habere gelirsek Elon Musk'tan taktikleri almıştı, kripto piyasasını biraz da bu manipüle ediyor işte. Geçen coinleri bir düşürüp çıkardılar parayı vurdular.
Kendi oğlu da 80 milyon dolar mı ne kar yapmıştı. Ne zaman düşeceğini ilk kendileri biliyor, short bas kolayca kar et.
Borsaların kendi de manipüle ediyor tabi, çok fazla long birikince pozisyonları patlatıyorlar arada. Bu işleri gördüğümden beri futures işlem yapmıyorum.
_____________________________ -
Borsa ile kriptoyu denk görmen ne kadar akıllı olduğunu gösteriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kriptocular Trump ve ahalisini iyi fonladınız maşallah size.
-
Bal tutan ben doymadan kimse yiyemez diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ . -
Babasının araba parasını kriptoda kaybedip yıllardır bekleyen arkadaşım var 20 ne 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu şerefsiz Turp'un ben taaa. Bu hokkabaz yüzünden ciddi para kaybettim.
Açın gözünüzü artık
Işin daha kötüsü söylüyorum..
Oğlu bir coin basıyor usd1 bu coin dolar gibi (usdt) ve anlaşmalı oldukları borsa var crypto.com
Bununla istediği gibi herşeyi manipüle edebiliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fazla iyilik, Dürüstlük her zaman zararlı!!! -
1 Milyar direkt olarak nakit, çok sağlam para. Boşluğu bulunca doldurmuşlar hemen.
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
En Beğenilen Yanıtlar
|
Borsada var olan kurulmuş olan çalışanları olan bir şirketin hissesini alıyorsun. Örneğin e bebek içine mağazasına girebiliyorsun yani neyi satınaldığını görebiliyorsun. Kripto çok havada birşey neyin karşılığı benim aklım almıyor henüz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı