Şimdi Ara

Don't trust B---- in Apartment 23 (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Don't trust B---- in Apartment 23 (2012)

Don't trust B---- in Apartment 23 (2012)

Dizi gerçekten mükemmel Genel olarak İki Kadının Ev arkadaşı olup yaşadıkları maceraları anlatıyor diyebilirim. En kısa sürede daha detaylı bir inceleme gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 7 Nisan 2012; 23:06:33 >

• Bu dizideki hatunu breaking bad'den hatırlıyorum. Bir de meinmyplace'de güzel güzel fotoları vardı..

• Sanırım dizi daha başlamadı. ABC internet üzerinden ilk 2 bölümünü yayınlamış. Dizi normal olarak 12 Nisan'da başlıyor gözüküyor.

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • Dizimag'de 1.Bölüm izledimde hocam mükemmel gerçekten ben çok beğendim

Orijinalden alıntı: rancorous

Bu dizideki hatunu breaking bad'den hatırlıyorum. Bir de meinmyplace'de güzel güzel fotoları vardı..

Aynen. Ben de görür görmez aklıma geldi. yo yo nun ki
    Katılım zamanı: 31 Ocak 2007
  • ABC'nin yeni komedilerinden Don't Trust The B---- in Apartment 23, Ebeveyn Televizyon Konseyi'nin (Parents Television Council) hedefinde.

James Van Der Beek'in kendisini oynadığı Don't Trust the B---- in Apt 23 "Ebeveyn Televizyon Konseyi" tarafından hedonist (yaşam amacının zevk almak ve mutluluktan ibaret olduğunu savunan dünya görüşü) ve seksist, aynı zamanda alkol ve ilaç kullanımına özendirici olarak nitelendirildi.

Özellikle bir bölümünde, Krysten Ritter tarafından oynanan Chloe karakterinin, 13 yaşındaki bir çocuğa içki içirip onu sarhoş ettiği sahneyle tepki çeken dizinin, günümüz tv şartlarına göre bile sınırı aştığı düşünülüyor. Dizinin adının bile oldukça rahatsız edici ve saygısızca olduğunu dile getiren konsey, reklamverenler olan AT&T ve Volkswagen'e diziyi boykot etme çağrısı yaptı.

Koyu olarak belirttiğim yer bana da tuhaf geldi. İlerleyen günlerde dizinin gidişatı nasıl olacak göreceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    23 yıl önce açıldı
    S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ->MOD<-
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence sorun boyle bir dizinin abc gibi bir kanalda yayinlanmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 18 Nisan 2012; 16:44:16 >
  • Oyuncular ,senaryo vs çok çok az bir kesime hitap ediyor,espirileri anlamak zor,bazıları bayatlamış espiriler,oyunculuklar gerçekten çok az kesime hitap ediyor.Bu tür dizileri sevseniz bile bu dizi için farklı düşünebilirsiniz.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • yeni başladım 2 bölüm izledim fena gelmedi, ama öyle ovv aradığım dizi diyemedim. 2 broke girls hala komedi listemde 1 numara
  • Listeye aldım bu diziyi de değişik bir yapıma benziyor fakat iptal edilmesi kötü olmuş.İzleyenler de yorumlarını paylaşırsa iyi olur

Ashes2Gnashers
  • İlk bölümü izleyip ,yakın zamanda yorumumu atarım
  • gençler izledim ilk sezon ile ikinci sezon yarısını ama sarmadı pek. zaten iptal edilecek, hiç başlamayın uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice truck killer -- 7 Mart 2013; 10:46:01 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.