Şimdi Ara

Domuzlar korfezi cikarmasi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar az once su yaziyi okudumhttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/Domuzlar_Körfezi_Çıkarması ama anlamadigim bir sey var. Koskoca abd kubaya girmek istiyor ama sadece 2000 kisi ile bir girisim yapiyor ardindan yenildiginde de geri cekiliyor. Bana cok garip geldi ustelik savas kennedynin gorevine yeni baslamasindan sonra oluyor. Neden?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikanın kendi askerleri değil, eski rejimin sürgünleri savaşıyordu. Sadece hava desteği verdiler, Kübalılar Küba renklerine boyanmış Amerikan uçaklarının Miamiden kalkarkenki fotoğraflarını gösterince o da bir daha olamadı. Zaten sonra da Sovyetler Birliği adaya nükleer füze yerleştirdi ve Küba Füze Krizi çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Rejim artığı hain askerler tarafından yapılıyor tabikmi amerikan hava kuvetleri ve özel kuvetler destekli sayı 2000 den fazladır diye tahmin ediyorum.Fidel castro ve vatan sever Kübalılar buna izin vermiyor canla başla düşmanı savuruyor.

Küba amerikanın dibinde bir ülke devrime kadar amerekan kölesi olmuş amerkiya milyar dolarlar kazandırmış birülke.Ve Fidel devrimi yaptığında bütün yabancı şirketlire ülkeden kovdu ve amerikaya emperyalizme kafa tuttu buda zengin amerikalılar işine gelmedi ve Kübanın ele geçirilmesi istendi.Amerika defalarca FideL i öldürmeye çalışssada tam 628 defa bu suikast girişimlerinden kurtulmayı başardı.

Elbettek yanında bir destekçi lazımdı oda mecubrine sovyetlerdi(İlginç gelebilir belki ama ben Fidelin gerçek komünist olduğuna inanmıyorum Ne sovyetlerdeki ve çin deki gibi halkını sömürmüş nede che gibi vatansız bir heriftir Ömrünün sonuna dek Vatanı için yaşayan Fidel o dönem destek alabilmek için komünizmi kullanmış olablir zaten sonrada sosyalizme geçiyorlar)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.