Şimdi Ara

Domuz etinin haram olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Metotları bilmemek veya kavramların özüne inmemek ateistlere özgü özellikler değil. Toplumumuzda ve bu forumda felsefe dendiğinde akla sadece din felsefesi geliyor yani diğer felsefe dalları onlar için farklı bir alanın farklı terimleri gibi ve bu sebepten ilgi duymuyorlar. İlgi duymaları lazım mı ya da ilgisizlikleri sebebiyle konuşmaları onları aşağı mı çekiyor tartışılması lazım. Tabi felsefe diye bilinen şey sadece din felsefesi olunca konu çok daralıyor ve aynı şeyler farklı insanlar tarafından aynı biçimde tartışılıyor. Dediklerinize katılıyorum ve sebeplerini yazdığım şeyler olarak görüyorum ama kesinlikle ayrıştırma yapmamak lazım. Yazdığınız şeyler bütün insanlığın sorunudur. Siyasette de, dinlere mensup insanlarda da aynısını görebilirsiniz. Hatta basit bir şey olan sporda bile tartışmalarda bir sürü ezber, başkasından duyma kalıp cümleler kurulur. Ateistler felsefenin sadece din felsefesi altında olmadığını anladığında ilerleme için adım atma konumuna gelmelidirler ve "herkes" dediğiniz gibi bir adım ötesi için uğraşmalıdır ve değişmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millet yok kendi bokunu yiyor yok leş yiyor vs yazmış da arkadaş adamlar çiftlik kurmuşlar domuzlar tek sıra duruyor. Mekan sürekli temizleniyor vs millet eski zamanda sur dışında yaşayan çiftçi elinde ki çöpü balçık dolu çitlerle çevrili domuzların durduğu yere dökme sahnesine kapılmış. Yok şimdi o muhabbetler temiz mekanlarda yemler ile besleniyor ama yine haram deniliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domuz etini haram olmasını geçtim salla gitsin onu.
    İlk olarak zaten sağlığa çok zararlı bunun hakkında bir çok belgesel ve araştırma makaleleri mevcut. Domuz eti diğer etlere göre çok ucuz bir ettir. bir çok ülkede durumu fazla iyi olmayan insanlar yiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.