Şimdi Ara

Dominos ve 30 dakika yalanı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktan anlaşılacağı üzere Dominostan sipariş verdim ve elime 43 dakika sonra geçti. Kurye şubeyi aradı ve vardiya yetkilisi ile görüştüm. Görüşmede kampanyanın promosyonlu pizzalarda geçerli olmadığını ve ücretsiz veremeyeceklerini söyledi. Ayrıca pizzaya baktığımda rasgele ve yarım yamalak pişirilmiş ayrıca baharat bile konulmamıştı. İade ettim pizzayı hemen müşteri hizmetlerini aradım. İlk aramamda karşıma bir bayan çıktı ve öyle bir garantilerinin olmadığını söyledi ancak beni hiç dinlemedi. İkinci defa aradığımda beyefendinin biriyle konuştum ve şikayet kaydımı aldı. Sipariş vermeden 30 dakika diye siparişini altında görünüyor.

Not : Amaç bedava pizza yemek değil 30 dakika içinde taze sıcak pizza yemektir. Müşterilerini enayi yerine koyan her firmayı teşhir etmekten çekinmeyin. Şikayet var vb bütün heryere başvurumu yapacağım.

Not2 : Bedava pizza alınmadı geri iade edildi. Tekrar sipariş geçtim 30 dakika içinde gelmezse tekrar iade edeceğim.

İlgili ekran görüntüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travers -- 22 Kasım 2014; 22:59:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motorcunun maasindan kesiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: iAlpin

Motorcunun maasindan kesiliyor

Motorcunun maaşından tek kuruş bile kesilmiyor. Sizi yanıltmak duygularınızı kullanmak için söyleniyor. Hatta bugün tekrar sordum kesilmiyor.

• Bedava yememişin cirkeflik yapmisin bedava yeseydin o pizzayi ayni sikayeti yaparmiydin hayir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAlpin

Motorcunun maasindan kesiliyor

Böyle diyenler var mı hala yahu? Şimdi içimdeki ekşici ortaya çıkmadan gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 22 Kasım 2014; 20:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Bedava yememişin cirkeflik yapmisin bedava yeseydin o pizzayi ayni sikayeti yaparmiydin hayir

Birde bilseniz birşeyleri pizzayı iade ettim ve tekrar sipariş geçtim. Bilmeden konuşmayın.

• Oyle birsey yok yalan

• Travers ! Travers! Ears airborne.

• Hayatımda hiç pizza sipariş etmedim forever alone lahmacun

• quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

Travers ! Travers! Ears airborne.

Hep yapıyorlar bunu tak etti gari :)

• 32 dk de geldi para verdim ama bende artık dominostan pizza almam heralde. 30 dk geçince parayı kendileri almamalı zaten
  • Yemeksepetinden saat 19.15 de aldın saat 20.10 da geldi şuanda parmaklarımı yalayarak beleş pizzanın qeyffini çıkartıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

32 dk de geldi para verdim ama bende artık dominostan pizza almam heralde. 30 dk geçince parayı kendileri almamalı zaten

Kaliteli hizmet anlayışı böyle olmalı ama nerde!!

• 43 dk çok, iaden haklı sebebten.Bir hata varsa şubeden kaynaklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

43 dk çok, iaden haklı sebebten.Bir hata varsa şubeden kaynaklı.

İkinci siparişim iptal edilmiş ilgili yerlere başvuru yapacağım. Daha önce bu konuyla uğraşmış kişiler varsa yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travers -- 22 Kasım 2014; 20:35:56 >

• 3.90 tl 1 lt cola mı olur
  • biri kaza yapmış kuryenin resmini atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

biri kaza yapmış kuryenin resmini atsın

Bekleniyor tarafımca :)

• 2.siparişinin gelmemesi senin hayrına olmuş pizza tükürük karışımlı olurdu büyük ihtimal.
    Koca çok ucuz muş bu arada tam sıcak fırsatlık
  • oo çerkezköy , alırım bi dal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.