Şimdi Ara

Dominos orta boy pizza 3 al 1 öde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
46.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Relapse_

    Izmirde alternatif pizzaci onerilerine acigim. Kampanyali olanlardan olursa cok iyi olur :)

    pizza pizza normalde önermem ama extra peynirli pastırmalı pizza ince hamur bir dene vazgeçemeyeceksin dostum,
    Pizza Sosu, Mozzarella Peyniri, Pastırma, Sucuk, Yeşil Biber, Mantar
    bir orta alana bir bedava var yada 12.90 + 2tl 1lt içecek veya patates -- tüm orta boylar
  • vay arkadaş donanımhabere bak gurmeymişte haberimiz yokmuş.Bimdeki pizzayla kıyaslayan mı, hamur üstü omlet diyen mi istersiniz? O kadarda değil yiğidi öldürün hakkınıda yemeyin ama.pizza time , pizza pizza , pizza line , pizza hot , little ceasers , sbarro pizzalarını tatmış olaraktan dominosu hepsine tercih ederim.
    26 tl buna verceğinize başlayan cümlelerle yok efendim hamur alıp evinizde yapın 5tlye gelir filan çok saçma şeyler bunlar.Aynı tadı evde yapmak mümkün değil.Yapabilen varsada saygı duyarım.Lütfen doymak için yemek muhabbetini bırakın arkadaşlar.Yemek işi zevktir.
    Fiyatı pahalı derseniz orası ayrı ona birşey diyemem.Az daha koyup papermoonda yemek daha mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dallamos

    Eskiden cidden kaliteli malzemelerle pizza yapıyorlardı ve severek yiyorduk ama son 1-2 sene içinde inanılmaz bir kalite düşüşü oldu dominosta. Ne italianosu eski italiano, ne de mexicanosu eski mexicano... En son 2-3 ay önce sipariş ettiğim pizzalar o kadar kötüydü ki, kimse zevkle yiyemediği gibi yarısı da çöpe gitti... O gün bu gündür dominosla ilişkimi hepten bitirdim.



    ek malzeme seçersen eski tadına ulaşabilirsin.. biz öyle yapıyoruz extra malzeme :D
  • Dominos bu saçma sapan kampanyayı geçen seferde yapmıştı. Reklamların alt tarafında küçük punto ile sadece orta boy pizza da geçerli diye yazmışlar. Aradım yarım saat call centerları ile görüştüm. Siz dedim insanları enayi yerine koyuyorsunuz. Milleti Dominos şubelerine çağırtıp sonra nasılsa geldi bir şeyler alır mantığı güdüyorsunuz dedim. Pazarlama stratejisi olduğunu söylediler. O gün bugündür Dominos'dan kibrit çöpü kadar bir şey almadım almamda.


    Dominos'dan vazgeçince soluğu Little Caesar'da aldım. Genç Turkcell kampanyasından 1 büyük boy pizzayı 12.90 'a alıyordum. Ama bu kadar rezil bir Little Caesar restoranı görmedim. İtalyan pizza söyledikçe Party pizza gönderdiler. Her seferinde aradım call center'larını özür mözür dilediler. Ertesi gün yine aynı. En sonunda 3. siparişimde gıda zehirlenmesi geçirdim. Call Center'larını aradım restaurantla ilgili inceleme yapacaklarını söylediler. Restauran Bomonti'deki Little Caesar. Anlayacağınız Little Caesar'da artık elendi.


    Neyse Pizza Hut Profilo'da kötü anılarım vardı. Düzelmişler dedim. Gittim Super Supreme kalın hamurlu istedim. Diğer arkadaşda Sebzeli ince pizza istedi. Neyse pizza bi geldi kalın hamurlu sebzeli pizza. Dedim bu benim istediğim değil. Afedersiniz hemen Super Supreme'ini yaptırıyoruz. Ok dedim zaten 20 dakika beklemişim. Bu arada bu pizzayıda yiyin bizden dediler. Kalın hamura sebzeli pizza yenecek gibi değil. 1 dilim yedim. Benim istediğim Super Supreme'de 20 dakika sonra hazırlanınca paket yapalım dediler. Ok dedim pizzayı aldım işyerine gittim. Pizzayı bir açtım yine Sebzeli pizza. O gün bugündür. Pizza Bulls'dan siparişimi veriyorum. Pizza Bull hem daha lezzetli hemde daha bol malzemeli. Ulus 'daki restaurantlarından alıyorum.




  • Eskiden dominos daha türkiyede yokken kadıköyde sicily's pizza vardı. Giderdiniz isteğinize göre pişirirlerdi, ne güzeldi. Belki hatırlayan vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rudolfo3639

    dublex peynir olmadan yenmiyor dominosun pizzası. bu arada pizzabirader %50 olayı bitti sanırım

    geçen denedimde içimiz dışımız beynir oldu ne iğrenç bişimiş :D
  • arkadaşlar öğrenci işi büyük boy sucuklu denedik bide 13,90 tavsiye ederim iki kişi rahat doyuyo ama sırf peynir sucuk :D
  • Domino's franchising firması zaten

    Domino's Pizza herşey dahil kurulum maliyeti ortalama 250.000 - 270.000 USD + KDV'dir.

    Bu parayı kazanmak normal şartlarda zaten imkansız gibi birşey yani bunu kazanan adam çok dürüst olmayacağına göre tabiki malzemedende çalar personeldende

    Ama bütün pizzacılar Ankara'daki NYPD Pizza hariç diğerleri pizzanın boyutunu ve malzemesini azalttı...

    Bu hazır pizzalarada dikkat edin geçen süperfresh (ülker grubuna ait) pizza aldık leş gibi kokuyordu onlarada pek güvenmeyin...


    Ankarada yaşayan NYPD Pizzayı denesin tavsiye ederim dominos'a 10 basar


    Not:Acılı Etli Pizzayı deneyen oldumu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 9 Ocak 2013; 12:28:19 >




  • forumdaki mesajların yüzde 90'ı dominosu beğenmeyenler
  • Dominos'un en lezzetli pizzası tartışmasız İtaliano'dur. Ama firma kalitesiz olunca lezzet bir yere kadar cazip geliyor. Gidip o paraya pizza alana kadar Coskun'un fabrika satış mağazasına gidiyorum. 40 liralık malzeme alıyorum. Sonra ordan bizim mahalledeki lahmacun fırınına. Adamlara 10 tane pide yaptırtıyorum. 5 TL'de onlara veriyorum. Toplamda 45 TL ye 10 kişinin yiyebileceği kaliteli malzemeden oluşan pidelerimi afiyetle yiyorum. Yakınlarınızda bu tarz pişirme yeri olan var ise pizzacılarla uğraşmasınlar. En güzeli pide yaptırtmak. Ama malzemeyi kendiniz götürün.

    Ben Sucuk + pastırma + kaşar peynirli pide yaptırtıyorum.
    12 TL Kaşar
    15 TL sucuk
    13 TL Pastırma
    5 TL pişirme + pide fiyatı.
  • Mesajlardan anladığım kadarıyla tüm pizzacılar aynı al birini vur ötekine :) en iyisi kendimiz deneyip en güzelini bulalım. Alternatif sunan arkadaşlar sağolsun ama insanın canı bazen pizza istiyor ve yapacak imkan (zaman) yok. Yine pizzacılara kaldık yani.
    Yemek sepetindeki puanlamaya güveniyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Relapse_

    Mesajlardan anladığım kadarıyla tüm pizzacılar aynı al birini vur ötekine :) en iyisi kendimiz deneyip en güzelini bulalım. Alternatif sunan arkadaşlar sağolsun ama insanın canı bazen pizza istiyor ve yapacak imkan (zaman) yok. Yine pizzacılara kaldık yani.
    Yemek sepetindeki puanlamaya güveniyor musunuz?

    Şüpheliyim, olmadık olmadık yüksek puanlı restoranlar rezalet hizmet veriyor. Hep de belli spesifik restoranlar, kırçiçeği vs. Yemeksepetinden değil, ama restoranların kendi goygoycularının olduğunu düşünüyorum.

    Hadi bunu geçtim eğer restoran size bozuk, çürümüş malzemeli birşey göndermişse, bunu yazdığınızda yemeksepeti yayınlamıyor. Yani aslında bir restoranın bir sürü olumsuz ciddi kötü yorumu olabiliyor ama yayınlanmıyor. Dolayısıyla puanına da etki etmiyor. Yemeksepeti bana zamanında yazmıştı efenim kanunda madde varda marka adı karalamasına giriyorda bilmemne diye. Böyle bir saçmalık var mı, ben bana yollanan yiyecekten zehirleneceğim, bunu yorumlarda bildiremeyeceğim. Amerikada olsun öttürürler restoranıda aracı firmayı da sorumsuzluktan. Bizim memleket biliyorsunuz işte, yazmaya gerek yok. Ondan sonra Nevzat Aydın ünlüleri uçakla toplayıp yurt dışındaki düğününe götürür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURSAD.

    Maliyetinin 4 TL olduğu bir pizza

    eskiden güzeldi tadı bozuldu, içeriği desen bu kampanyalarda çocuk kandırır gibi azaltıyorlar, birde bu pizza fiyatları nedir arkadaş bu ülkede ben anlam veremiyorum, kafayı mı yediler bu adamlar, İstinyede masada almazlar o parayı. hani yediğin orta kalite üzeri bir pizzadır verirsin gözünü kırpmadan. 5 tl etmez içine koydukları malzeme. ayıp denen bir şey var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ocak 2013; 16:11:34 >
  • 3 al 1 öde sloganı palavra arkadaşlar... 27.90 olurmu 1 adet pizza el insaf yawww
  • 5 6 senedir pizza alışkanlığı var öğrenciyken başladı abartmıyayımda 20 25 değişik markadn pizza yemişimdir bi flipper bide dominos hala dominos düşmanları varya ne diyeyeim peynir ekmek iyiin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u9ur10

    5 6 senedir pizza alışkanlığı var öğrenciyken başladı abartmıyayımda 20 25 değişik markadn pizza yemişimdir bi flipper bide dominos hala dominos düşmanları varya ne diyeyeim peynir ekmek iyiin

    Papa Johns'u denediniz mi ?
    Onu yedikten sonra bunlar pide yapıyor diyor insan ....
  • Tadım Pizza candır can...
  • Dominos sakat pizza göndermeye başladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 16 Ocak 2013; 13:50:50 >
  • Aynısı Pizza Hut'da da vardı bitti mi bilmiyorum.

    Restorandan restorana hizmet değişiyor bu açık. Ben Pizza Hut Maltepe'den ince hamura pizza ve kanat sipariş ettim. Bi açtım paketleri soslar yok. Sonra neyse yiyelim dedik kanatlar soğuk. O sırada babam baktım Pizza'dan yiyor. O nasıl dedim ne dese beğenirsiniz buz gibi. Yemek sepetindendi siparişim şikayet ettim herifleri dedim soslar yok, soğuk bunlar hep. Göya yetkili aradı soslar burada kalmış olabilir hemen gönderelim dediler. Napim artık sosu buz gibi zaten bunlar diyorum adam ince kenarlı pizza olduğundan çabuk soğuyor falan filan diyor. Lan kanatlar da buz gibi ilk kez mi yiyoruz biz bunu dedim. Şimdi yemişsiniz de bi tane daha göndersem yiyemezsiniz demezmi! Sen gönder aslanım merak etme yerim ben onu dedim. Ama ben yenmemiş diğer pizzayı almak zorundayım diye kıvırdı. Bi dahakine ikramda bulunuruz dedi. Oldu dedim bi dahaki siparişi de garantiye alıyorsun ne güzel. Bi daha sipariş falan vermem sizden dedim ben de.

    Bildiğin konuşmayı beceremeyen hanzoyu da yetkili diye koymuşlar oraya sorun çözüyor hesapta.




  • ÇOK ACİL DOMİNOS BEDAVA SUFLE KODU OLAN VAR İSE 1 TL NESİNE MİSLİ TJK BİLYONER OLEY HESABINA ANINDA ÖDENEREK ALINACAK ÇOK ACİL TTNET KODU OLMAZ OLMAZ YANLIZ YADA DOMİNOS BEDAVA ÜRÜN KODU OLAN VAR İSE ACİL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.