Şimdi Ara

Domain'i Blog'a Yönlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlarhttp://www.namecheap.com 'dan aldığım domaini blogspottan aldığım bir bloga yönlendirmek istiyorum internette bir çok yerde yazan prosedürü uyguladım vehttp://www.everydns.net kullanarak bu işlemii gerçekleştirdim üzerinden 24 saat de geçti yönlendirme işlemi bitti şuanda ne domaini nede blogun adresini yazınca siteme ulaşılmıo ancak bir proxy sitesine domain yada blogun adresini yazınca site çatır çatır açılıoo anlıyacağınız yönlendirme türkiyeye olmazken diğer ülkelerden oluoo bunun çözümü nedir türkiyeyi desteklemeyen domaini aldığım yer midir everydns midir bunun çözümü nedirr?







  • arkadaşlar bambaşka bi problem varmış site çatır çatır yönlenioo ama odtü kampüsü içinden açılmıooo bunu nası çözcez ????
  • Blogspotun zaten yonlendirme ozelligi var. Blogunu, adresine yonlendirebilirsin. Yapman gereken ayarlara buradan bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 8 Nisan 2008; 13:11:19 >
  • orda yazanı okumadan copy paste yapmışsın bende orda yazanın aynısını yaptım zaten yönlendirmede oldu ancak odtüden internete bağlanan kişiler giremiooo bunun sebebi nedir çözümü nedir onu soruyom
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.