Şimdi Ara

Dolmuşa binilmez arkadaş.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Harbiden çözümün bu mu? 'sermaye' meselesini nasıl çözelim? Diyosun ki dünyadaki bi takım kadınlar parayla bu işi yapmaya mahkum kalsınlar. Kafaya bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Bunu yapanı hadım edeceksin. Başka yolu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır özellikle mavi minibüslere binmiyorum. Bazen 3 belediye otobüsü değiştiriyorum ama yine de binmiyorum o minibüslere.

    Kontrolsüz bir düzen var onlarda. Hırsızı, sapığı, hapçısı, jiletçisi, serserisi, katili... Hep onlarda. Tabiki hepsi değil ama oran çok yüksek.

    Araç kullanmaları, müşteriye davranmalarından da nasıl insan oldukları belli.

    Herkes şikayetçi bunlardan ama yine de 5 dakika otobüs beklememek için biniyorlar. Biraz rahatınızdan fedakarlık yapın, boykot uygulayın bakın nasıl mum olacak hepsi.

    Yürüyüşle, bağırıp çağırmakla bir şey elde edilmez. Adamın canını yakacaksın. 1 hafta yatağından yarım saat erken kalk, alternatif ulaşım araçlarını kullan, gerekiyorsa üç kuruş fazla harca. O bir hafta sıfır çeksinler bakın ne oluyor? Plaka sahipleri bir daha ite kopuğa araç emanet edecek mi görün. Kiralık plaka ile çalışanlar da müşteri önünde önünü ilikler önünü.

    Benim vicdanım rahat. Yıllardır binmiyorum bu katil minibüslere. İnanın bazen gideceğim yere 1 saat erken gitmek zorunda kalıyorum, ya da misafirlikten 2 saat erken ayrılmak durumunda kalıyorum. Hafta sonları evime üsküdar'dan akşam otobüs yok direkt. Ya gitmiyorum ya da kadıköy aktarmalı gidip yolu ciddi uzatıyorum ama yine de o minibüslere bin mi yo rum.

    Sizi de kişisel boykotuma bekliyorum. Ama rahatım bozulmasın, bir kereden bir şey olmaz derseniz ancak burada yazıp dururuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: babıesrar82

    Harbiden çözümün bu mu? 'sermaye' meselesini nasıl çözelim? Diyosun ki dünyadaki bi takım kadınlar parayla bu işi yapmaya mahkum kalsınlar. Kafaya bak

    kimse kimseye zorla fuhuş yaptırmıyor. siz 80 lerdeki türk filmlerinde kaldınız sanırım. almanya ve hollandada bu işi iyi para kazandırdıgı için yaparlar. üstelik sadece hafta sonu genelevde çalışıp hafta içi standart bir işte calısan yahut sırf denemek için 1 günlük 2 günlük çevre ülkelerden buralara gelen giden kadınlar mevcut. bilip bilmeden konuşarak esas kafanızı kendiniz gösterdiniz. slav uyruklu kadınlarıda yarım akıllı anadolu erkekleri kötü yola düşürdü size göre bu durumda... karaköyde en az müşteri alan hayat kadınının beylikdüzünde 3 tane evi var. umarım anlatabildim durumu.




  • Yıllar yıllar önce, Neco ile Sülo iktidardır. Koalisyon... Neco umumhaneleri kapamak ister. Buna tepki olarak Sülo: "Necmettin bey, umumhaneleri kapatalım da halk bizi mi ...sin?" der. Sülo'nun rezil ama esprili çıkışlarını bile özledim lan! Şimdikiler o kadar espri yoksunu, o kadar gri renkli ki, Sülo'yu özledim lan! Büyük konuştum bakın!

    Neyse, çocuklarımıza tekvando, haikido, karete falan öğretçez. Çam yarması gibi herifleri yere serip üstüne bir de "onur"larını kıracak.

    Bilmiyorum, çok zor. Olan gene garibana oluyor. Orta gelirlinin öyle ya da böyle çocuğunu koruması gene çok daha kolay.




  • Bunlari hadim etmek ve ayni fiili bunlara yapmak lazim..Hatta tum ulkenin de bunu izlemesi ve sahit olmasi saglanmali..Bakalim insan icine cikabiliyorlar mi? Olum bunlar icin kurtulus..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adananın çukurovasında oturuyorum,buralarak sakin nezih yerler ama geçen bir işim nedeniyle otogar tarafına gitmiştim,sanki başka bir dünyaya gittim,tipler sakat,düzen yok,alayı doğudan gelme,bide suriyeliler de cadır kurmuşlar hemen otogar arkasına,bu ortamdan ne beklenirki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlari hadim etmek ve ayni fiili bunlara yapmak lazim..Hatta tum ulkenin de bunu izlemesi ve sahit olmasi saglanmali..Bakalim insan icine cikabiliyorlar mi? Olum bunlar icin kurtulus..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce minibüsle evime giderken normal güzergahtan gitmedi, bir kadın sebebini sorduğunda "Gideceğiz acelen ne?" gibisinden birşeyler dedi oradan girdi buradan çıktı tekrar geldiğimiz yere geri döndü. Bunların hepsi olmasa da %95'i aynı şekilde kıro ve çomar insan. %5'i de iyi niyetli insanlar onlara sözüm yok ama bu %95'lik kesimi toplumdan derdest etmek gerekiyor.
  • Siz farkında olmadan yada kasten normal görmek istiyorsunuz bu durumu. Bu denli içerikli bi araştırma yapmış olduğunuza göre sizin normaliniz olmuş zaten. O Slav kadınları ülkelerinde adam akıllı gelirle doktorluk psikologluk avukatlık yapabilseler de yarım akıllı Anadolulu'nun altına yatacak size göre. Fuhuşla 3 ev alınması da kabul edilebilirliğin bi başka gerekçesi zaten. Avrupa Birliği genelevler raporunuz için teşekkürler hoca. Kafa güzel rapor güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek halimle dolmuşta tek kaldığımda inip yürüyorum gideceğim yer çok uzak değilse. Kadınların işi daha zor valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babıesrar82

    Siz farkında olmadan yada kasten normal görmek istiyorsunuz bu durumu. Bu denli içerikli bi araştırma yapmış olduğunuza göre sizin normaliniz olmuş zaten. O Slav kadınları ülkelerinde adam akıllı gelirle doktorluk psikologluk avukatlık yapabilseler de yarım akıllı Anadolulu'nun altına yatacak size göre. Fuhuşla 3 ev alınması da kabul edilebilirliğin bi başka gerekçesi zaten. Avrupa Birliği genelevler raporunuz için teşekkürler hoca. Kafa güzel rapor güzel

    sana göre anormal olsa kaç yazar. millet dışarda çatır çatır iş görüyor. bunları bilmek için araştırmanıza da gerek yok. interneti bırakın biraz sosyalleşin, insan içine cıkın. en kötü şirinevler, ataköy, bahçesehir beylikdüzü, avcılar civarına şöyle bir bakın yada akşam vakti 9 10 dan sonra aksaray meydan, taksim, pangaltı, tarlabaşı civarından aracınızla geçin. neler dönüyor polislerin gözüne baka baka birde siz görün.

    devlet fuhuşu yasaklıyor, ancak kendi eliyle genelevlerde yaptırıyor. burdan kazandığı parayla imam maaşı ödüyor. fuhuşu normalleştiren ben değil devlettir.

    3 ev alanı da var bankada yuklu para tutanı da var. kimse kimseye zorla iş yaptırmıyor. millet para kazanmak için hırsla bu işe giriyor. 2 3 senede yükünü alıp hayatına bakıyor. söylediklerimi çarpıtmayın yeniden yazmak istemiyorum.




  • Tamam olay iğrenç ama idam da sakat iş. Masum birileri idam edilirse kimse altından kalkamaz. En azından hapis yatar da yanlış farkedilirse "pardon" denilebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay Doğru İse;

    KISASA = KISAS gerek

    Ali C yi dolmuşu ile göl kenarına götürüp, kapıları kilitleyip alasından cop ile cezasının verilmesi gerek...
  • 25 yaşında adamdan ne dolmuşçu olur ne taksici. En azından bu kural bu cezalarla.
    Bunlar birer meslek ama bizde bir baltaya sap olamayan adam nasılsa direksiyon sallarım diye şoför oluyor. Sonrasını hiç mi düşünmüyorlar bu sapkınlıkları yaparken akıl almıyor.
  • Çarpıtmıyorum. Yazdıklarının farkında değilsin bana göre. Dolmuşçu terörüne çözümün ortada.. Sosyalleşmeden anladığın ortada. Klavye senin keyif senin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın sen sabır ver bana bugün heralde çıldırcam duyduklarimla. Ulan 50 liranız mı yok lan geneleve gidip iki dakikalik zevkinizi halletmeye. Elalemin karısına kızına nasıl böyle bi girisimde bulunursunuz ya nasıl bi yürektir bu allahım sen sabır ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babıesrar82

    Çarpıtmıyorum. Yazdıklarının farkında değilsin bana göre. Dolmuşçu terörüne çözümün ortada.. Sosyalleşmeden anladığın ortada. Klavye senin keyif senin.

    dolmuşcu terörüne çözüm nedir? esas senin sosylalleşmeden anladığın ortada. sosyalleş derken sana git fuhuş yap demedik. ancak sen öyle yönlendirmeye calısıyorsun.

    evet doğru diyorsun klavyede benim keyifte.

    ne keyfimi bozabilirim senin gibi biri için nede parmaklarımı eskitebilirim.

    hadi kal sağlıcakla.
  • En baştan beri yazdıklarını düzgün oku. Fuhuşu, parayla olanını nasıl normalleştirdiğini bunu kabul etmemeyi de yetersiz sosyalleşmeye bağladığını göreceksin. Biraz ferasetten nasiplendiysen tabi!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkat ettim herkes annesine yüklenmiş.nerden biliyorsunuz annesinin suçlu olduğunu.insanin suçlu olmasında bir çok etken vardır.suçu sadece annede aramamak lazim.mesela uyuşturucu kullanıtpa sokaklarda ne yaptıklarını görüyorsunuz veya arkadas ortaminda da yapilan muhabbetlerle tesvk ediliyorlar.ama bnu yapanin sucu tabiik ide kendisndedir annesinde degil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.