Arkadaşlar dolmuşa nadir de olsa biniyorum ve şunu sormak istiyorum. Yav arkadaşım herkes para uzatıyor sonuçta değil mi ? Niye araca binip taaa en arkaya geçip en arkadan elden ele 10 kişiye parayı uzattırıyorsunuz ? Araca biner binmez orada ücretini ver sonra geç otur ben böyle yapıyorum. Niye 10 kişi senin bir kişi ücretini elden ele öne kadar taşısın ki yani ? |
Dolmuşa binen kişilere sormak istediğim şey

-
-
Bazen dolmuşun girme yeri aşırı kalabalık olduğunda millet çıkış yerinden dolmuşa giriyor boş koltuk falan varsa direkt kapmak için girişte fazla beklememek için
Boş koltuk kapıldığında kartı elden ele verdiriyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolmuşa binmediğin işte burdan anlaşılıyor: arkadan iten kakan yoksa zaten yolcu bindiği gibi direkt parayı sürücüye uzatıyor. Önde yer yok, ortada yer yok, arkadanda kuryuk var, bu şekilde olursa ya sürücüye para vererek arkadakilerin homurdanmasına neden olcan ya da en arkaya geçerek parayı uzatmaktan başka çaren kalmayacak...
-
çünkü boş yeri hemen kapıyorlar girer girmez ödersen sen de eşşek gibi ayakta bekliyorsun
-
Ayakta para uzatana kadar, iki durak insan daha biniyor dolmuşa. Muhtemelen parayı erken veren ayakta kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 6 Temmuz 2024; 23:27:43 > -
dolmuş dedinde dolmuşla ilgili hikayemi anlatayım galiba cocukluk travmam olmuşki unutmamışım, 8-10 yaşları arası olabilir rahmetli dedemi ziyarete gidiyoruz annemle. büyük ihtimal hafta sonuydu galiba çünkü hafta içi okul var. dolmuşa bindik anneme diyorum ki anne ben kucakta gitmek istemiyorum banada yolcu parası ver bende yanında oturayım işte biraz büyümüş olacağız ki kucakta gitmek onurumuza dokunuyor öyle bir psikoloji içerisindeyiz.
dolmuşa bindik iki kişilik para verdi annem sonra ne oldu bilir misiniz. şöför adam abi anneme para vermediğini iddia etti annem ya kardeşim verdim diyor ön ve arka koltuklarda abiler ablalar hep bir ağızdan o teyze parasını verdi diyor. şöför abi ısrarla para vermediğini söylemez mi böyle bir anıdır. lan ben senin yedi sülaleni seni bulacam ulan işte böyele aptal ahmak şöförlerinde olduğu insanlar var olduğu bilincinde olmanız hatırlatan bir anı. üç dört dakika süren bir şeydi ama işte cocuksun böyle bir haksızlığa unutmuyorsun çocuk olmanın özelliği. önemli not yolculukta annem beni kucağına aldı parasını verdiği halde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
para üstü alma verme mevzusu bu sektörde çalışanların en büyük handikapı olsa gerek. kamera galiba bunun için takıldı. şöför aĞbiler aldığı verdiği paranın hesabını yapmakta büyük sıkıntı yaşıyorlardı bir dönem öyleydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adamla aynı anda biniyoruz arabaya ben öne gidip paramı verip yer bakıyorum kendime benle beraber binen adam en arkaya gidip yerini kapıyor oturuyor bana para uzatıyor şunu uzatır mısın diye.. döver misin söver misin
-
Ulan ufuk ulan ufuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X