Şimdi Ara

Dolce & Gabbana Çılgınlığı (Kimde Yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an Kayseride askerim. Çarşıya bi çıktım herkesin üzerinde bu marka ya. Markanın adı önemli değil ama dikkat çekici ya. Her 2 kişiden birinde var. Ben geçen sene almıltım kendime ama giymeye korkuyorum. Ucuz olduğundanmıdır nedir herkeste var.

Sizde de varmı? Neden tercih ediliyor bu kadar ki?

Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • orjinal Dolce & Gabbana olduğuna eminmisin?
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • herkesın ustunde goruyorsan kesın kolpadır .. artık kolpaları heryerde 10 mılyondan baslayan fıyatlarla

normalde d&G nın bı elbısesı en ucuz 50 mılyardan baslıyor bu en ucuzu
  • 50 milyar

3 Tişört alıcağın yerde git ev al
    Anakart: Asus ROG Strix X570-F Gaming İşlemci: Ryzen 5600x İşlemci Soğutucu: ID COOLING 240L liquid cooler Ekran Kartı: Zotac RTX 3080+3060ti+3060+gtx1070 Ram: Corsair Vengeance Pro Led 2x8 16 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB x2 SSD: Samsung 850 Pro 250 GB Güç Kaynağı: Corsair 850W +80 Gold Kasa: Corsair graphite 760T arctic Monitör: Asus 27" MG279Q 2K 144hz IPS Klavye: Corsair K70 Lux mx blue Mouse: Steel Series Sensei Raw Mousepad: Kingston Hyper X long mat Kulaklık: Audio Technica M50Oyun Kulaklıgi: Audio Technica ADG1X Hoparlör: Kef Q100 Amfi:Onkyo A9030
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cannes ta giymek icin yaptirirsan belki 50 m tutarda abartmayin hani:)

• quote:

Orjinalden alıntı: glad2

herkesın ustunde goruyorsan kesın kolpadır .. artık kolpaları heryerde 10 mılyondan baslayan fıyatlarla

normalde d&G nın bı elbısesı en ucuz 50 mılyardan baslıyor bu en ucuzu

• neden bu kadar pahalı? neden insanlar bu kadar para harcama düşkünü?
    Dolce kim Gabbana kim ?
  • Arkadaşım aynı şekilde bende şikayetçiyim, üstünde görmediğim insan kalmadı koca koca DOLCE GABBANA yazılarından gına geldi artık. Bunun sebebi MARKA olması ama alınan malın gerçek değil SAHTE olması Fiyat bakımından da uygun oluyor sahteleri. Ayrıca giyen çoğu kişi keko cinsi insanlar, hava olsun diye olan biraz havalarını bile heba ediyorlar. Giymemeni tavsiye ederim Daha iyi markalar var. Saygılar...

Not: Çarşı iznindeki askerlerin üzerinde çok görüyorum

• dolce ve gabbana gay bir cift. tasarımcılar. ve bu marka gercekten kalite ve pahalıdır. herkesin ustundekiler ise ezik ve kolpadır... zaten taklit marka giymek kadar buyuk bi eziklik hatta rezillik yok...

Kayseridekiler folce kabbanadır çakma yani O yüzden herkesin üzerinde görmen olası.

Hanım Koş Tüfeğimi Getir
  • ikiside kız mı bunların?

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

ikiside kız mı bunların?

Hıhı evet...

Hanım Koş Tüfeğimi Getir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

ikiside kız mı bunların?

Hıhı evet...

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

Dolce & Gabbana iki eşcinsel italyan modacı diye biliyorum... Orjinalleri gerçekten çok pahalı ama Türkiye'de orjinali varmı onu bile bilmiyorum...

Dolce Gabbana'ya Gabbana Dolceye...Böyle büyüdü bu marka
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.