Şimdi Ara

Dolar düştü , etiket hala aynı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beğendiğim 350₺ berska mont , şuan 550₺.

sadece 2 hafta İçerisinde 200 TL zam geldi.Bu sadece hayatımdan güncel bir örnek. Madem dolar indi devlet neden denetlemiyor. Teknolojiyi geçtim gıda ve ihtiyaç olan kışlık kıyafet her şey dolara bağlı ise doları dövizi altını olmayan düz vatandaş bunu neden sevinsin ya da ne zaman gerçekten sevinecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Firmalar yüksek maliyetten aldıkları ürünleri geri çekmez.

Ha stokçuluktan ucuza alıyorsa rekabet düzeyinde indirime gidebilirler o ayrı mesele...

WHATSAPP: 0505 748 49 61

***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK
  • 18lik kur zamlara yansımadı ki :)

gerçi paran 0sa benim gibi işsiz yıkığın tekiysek 1 lira bile çok para

yok çünkü

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Yorum yazardım ama, bu konu ülke ve dünya gündeminin konusu diye düşünüp, buradan kaldırırlarsa, emeğime yazık olur.

• Türkiye böyle ne yazık ki. Kimsenin ben arttırdığı bir şeyin fiyatını indirdiğini görmedim bu yaşıma kadar. Devleti ne ki, milleti ne olsun ! Ön teker nereye, arka teker oraya. Adama sorsan devlet aldı mı ki yaptığı doğalgaz, elektrik, akaryakıt zammını ya da vergileri, harçları, cezaları bilmem neyi de, ben şimdi geri alayım diyecek ! Markete sorsan diyecek ben döviz yüksek iken aldım. Hee ticaretin böyle bereketi oluyor mu deseniz, o da yok o ayrı. Herkes minimum yaşıyor, kısarak yaşıyor. Alım satım, ticaret azalıyor.

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • Fiyatlar düşmez daha da çıkmasın da yakında anlarız

• fırsatçılar cirit atıyor memlekette. dolar bir kuruş artsın anında zam yapanlar dolar düşünce fiyatları indirmedi. yılbaşından sonra fiyatlar daha da uçtu. kontrol yok kontrol. bütün esnaflar istediği gibi at koşturuyor olan vatandaşa oluyor. halbuki kontrol edilip fırsatçılara çok ağır cezalar getirilse bak bakalım fiyatları artırabiliyorlar mı?

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Mayıs 2025; 21:25:45 >
  • ha ha ha fiyatların düşücegini hala inanan varmı ya? ben esnafım dolar 18 tl iken toptancılar kur u 24 tl 25 tl den hesaplıyordu. hala firmalar ürünlerine zam yapıyorlar. şimdi de uretim tesislerinin elektirik giderleri artığı icin yeni zamlar geliyor. adam gerçekten fiyat düşmesini bekliyor.

hayırdır niye çıktın??*

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.