Şimdi Ara

★ DOLAR DALGALI ★ 3,4400 ( Piyasalara 250 Milyar TL Kredi Sağlandı! ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
3
Favori
30.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir aralar ak parti troll ordusu kuruyor net için diyorlardı bunlar onlar mı yoksa
  • Dolar yükselmeye başladı ne oldu yine?
  • Vurdu, gol olmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beynime kramp girdi
  • Bu doları düşürmeye çalışmak değil taşıma su ile değirmen dönmez atasözünün doğruluğunu kanıtlama girişimdir. Bu sadece bir girişimdir halkımız müsterih olsun bunlar sadece bir grup hainler.
  • Hahahahah ne komiksiniz ya . Dolar düşmesine gücenenleri görüyorum büyük ihtimal birbirlerinin gazı ile 3.45 - 3.50 den dolar alan kesim bunlar. Yalnız dikkat edin 13-14 senedir yüzlerce konuda gaza gelip patladınız. Bunda da PAT LA YA CAK SI NIZ . Sadece kuru gürültü başka bir şey yok. Bence zararın neresinden dönülürse kardır bozdurun siz aldıklarınızı 3.35 ten falan sonra 3 altına iner miner size de inme iner nasıl oldu bu diye paraya yazık sonra . Demedi demeyin 13 yıldır olduğu gibi yine goygoycusunuz. Başka bir şey göremiyorum muhalefette bile zayıfsınız. Böyle kabullendik artık neyse. 3.20 geldiğinde birdaha yazarım




  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Bu anlaşmaların artması lazım
  • Yukseliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle 3.39
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirketsesii

    Ben diyorum hükümet özelleştirme yaptı toprak sattı,sen diyorsun ki 2002den önce ekonomi iyi değildi.Herkese maaş bağlıyormuş devlet.Baya bağlıyor kardeşim evet.Babam 1 sene boyunca işsiz geldi ne işsizlik maaşı ne başka bir şey.Verdiği paralar sadece yandaşlarına.Burslar,örtülü ödenekler hepsi size akıyor.Pazarda limon satan öğretmen arabayla geziyormuş.Evet arabayla geziyorlar kesinlikle.
    Asgari ücret açlık sınırının altında.Bak yoksulluk değil,açlık sınırı.Siz hangi evrende yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben 3 şehirde uzun süreler yaşadım.Hiçbirinde dediğin gibi milley para içinde yüzmüyor.Ben fotoğraf stüdyosunda çalışırken adam 10 liraya vesikalık cektirecek para bulamıyor.
    Ekonominin durumu milletin kullandığı arabaya bakılarak değişmez.Sizleri ya haşhaş ile uyuşturdular sağlıklı düşünemiyorsunuz,ya da ilk mesajımda söylediğim gibi ağzınıza damlayan bal yüzünden böyle konuşuyorsunuz.

    bak kardeşim bugün almanya fransa belçika hollanda başta olmak üzere bir çok avrupa ülkesinde türklerde içinde olmak üzere her milletden insanların kurdukları,satın alarak çoğaldıkları şehirler var..aldıkları işletmeler var..oralarda firmaları olan binlerce insanımız var..bu globalleşmenin bir sonucu..dediğim gibi satılan varlıkların getirileri yanlızca batan bankaların yüklediği yük kadar bile olamaz.babana gelince..avrupadada amerikadada işsizlik maaşı alblimek için gerekli şartlar var ..mesela prim ödeme gün sayısı gibi..kesintisiz ödeme yapılmış olması gibi..işveren tarafından çıkarılmak gibi..yoksa en dğşğk 650*9 ay olarak bildiğim bu ödemeyi alarak aynı zamanda çalışmaya devam eden binlerce insanımız olurdu..asgari ücret dediğiniz ücreti devlet hiç bir çalışanına vermiyor.özel sektördede işini iyi yapan ustalaşmış hiç bir elaman o ücrete çalışmıyor.okuyan ve işini iyi yapanlar ise zaten iyi ücretlerle çalışıyorlar..kardeşim bende ist da doğdum büyüdüm ve insanlaın nasıl son 10 yılda zenginleştiklerine şahit oldum..şimdi bunu görmek suç mu..benim küçük atelyemde maaş ssk yemek ile günde 11 saat çalışacak 2000 tl maaş ile eleman bulamıyorum..geçen ikitelli org sanayi müdürü 3-4000 arası vasıfsız elemana ihtiyaç var bulamıyoruz diye röpörtaj verdi..bugün suriyeli afgan özbek türkmen çalışanlar olmasa bir çok şirket makinalarını kapatmak zorunda kalır..burada da gerçek bu..binlerce çok yükdek fiyatlı konut yapılıyor ve satılıyor..her türlü lüks araç en köhne mahallelere girmiş durumda.bunu akp liler kazanıyor yapıyor demek de yanlızca aptallık olur çünkü hayatın içindeyiz ve görüyoruz..bu arada bende troll falan değilim akp ilede işim yok..yanlızca erdoğan a büyük sempati besleyen,onun bu ülkenin kan emici vampirlerine karşı tek çözüm olduğuna inanan biriyim vede faize giden paranın yüzde 86 dan 11 e inmesi ve faizle mücadeleye devam edişi bunun en büyük delilidir....




  • Arkadaş bu ne böyle? dolar düşünce birileri yazıp seviniyor, yükselince birileri yazıp seviniyor. Sanki at yarışı gibi kimin atı öne geçiyorsa seviniyor.. bakalım yarışın sonunda ne olacak?
  • Aç çinliler dolarları yemiş anlaşılan.Tekrar 3.40'ın üzerine attı.Ya da bademler tekrar dolara girmeye başladı.5 sattılar şimdi 50 alıyorlar...Bu bademler gerçekten işi biliyor.Tanju 1 milyon dolar almış diyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_sinekli

    Arkadaş bu ne böyle? dolar düşünce birileri yazıp seviniyor, yükselince birileri yazıp seviniyor. Sanki at yarışı gibi kimin atı öne geçiyorsa seviniyor.. bakalım yarışın sonunda ne olacak?

    Üzerinde Atatürk'ün resmi olan Türk Lirasının değer kaybetmesine kim sevinebilir garip.Ben doların çılgınca düşmesini ve Türk lirasının değer kazanmasını istiyorum.
  • Hmm

    ★ DOLAR DALGALI ★ 3,4400 ( Piyasalara 250 Milyar TL Kredi Sağlandı! )
  • Niye düştü niye yükseliyor noluyor arkadaş?
  • 3,4020
  • Çaldıkları paraları mı bozdurdular ne yaptılar
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Bademler tekrar dolara girdi.
  • fena trollediler milleti. Acayip kar satışı yapıp 3.30 seviyelerine düşünce gene yüklendi millet.
  • Dün alan arkadaşlar sıra sizde siz satın dolar düşsün.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.