< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
DOLAR AN İTİBARİYLE 20 TL OLDU 21 OLSUN İSTER MİSİNİZ /ANKET/
DOLAR AN İTİBARİYLE 20 TL OLDU 21 OLSUN İSTER MİSİNİZ /ANKET/
(En Son Oy Tarihi: 6.6.2023)
-
-
Bir sorun göremedim millet tercihini yaptı birinci seçildiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25 olsa ne olur etrafta ben ekmeği dolarlamı alıyorum bana ne diyenler dolu.
-
Beter olsun inşallah 200 tl olduğu günleri de en kısa zamanda görürüz.Yok öyle hem ayranım dökülmesin hem cacık yemeyeyim.Bunca şeye rağmen oyunuzu esirgemiyorsanız beter olun.
Sonuçta ikisi de yeşil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 26 Mayıs 2023; 11:38:52 >
-
aslında sorun bizde arkadaşlar. akp yi en çok destekleyen kesim esnaflar, biz muhalifler bu akp li esnaflardan alış veriş yapmaya devam ettikçe onlar o partiyi destekleyecekler, çünkü onlar için sıkıntı yok ne de olsa istediği kadar zam yapılsın millet yine alamaya devam ediyor.
ben şahsen akp li olsuğunu bildiğim esnaftan alış veriş yapmamaya çalışıyorum.
-
29 mayıs günü cb olarak erdoğan ı görür isek 2028 de dolar 100tl yi dahi geçer.
-
yeni banknotlar gelecektir 20 lira en küçük banknot olur sonra 50 100 500 ve 1000 madeni paralardan 50 kuruş 1 lira 5 lira 10 lira ve 20 lira da basılır.
yeni emisyonda tl simgesi de olacak ₺
-
ne 20si 20 geçeli çok oldu çarşıda 21 zaten. kimse bankadaki über ötesi makasdan dolar molar almıyor.
-
İstikrar sürsün dendi işte.
İstikrar devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 de bile kalmaz ağustos eylül arası 30 tl
Kökle reissssssss. Sat ne kadar dolar, döviz, altın ne varsa. Aman faizi falan yükseltme, bizi de günaha sokma. Soğan ekmeğe razıyız. Proteinsizlikten sabah ne yediğimizi unutuyoruz ama olsun vardır yüce hökümetimizin bir bildiği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 26 Mayıs 2023; 12:32:44 > -
Memura ve asgariye yapilan zamdan sonra uçacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24,58 olması kaçınılmaz. yazın bunu
-
TL'nin Dolar karşısındaki her 1 TL lik değer kaybı, KKM borcunu 100 Milyar TL arttırıyor.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ BÜTÇESİ 273 MİLYAR TL.
KENDİ GELECEĞİN İÇİN , ÇOCUKLARININ GELECEĞİ İÇİN, TORUNLARININ GELECEĞİ İÇİN
KILIÇDAROĞLUNA OY VER !
-
Bırakın reis'e versinler.
Ama şunu diyeyim; 2 sene bile zor götürür Cumhur ittifakı.
Durum çok kötü.
-
doların kaç olduğu önemsizdir.
asgari ücret son 30 yıldır 350-450 dolar bandında seyretmiştir.
alımgücünü korumak için birikiminle altın alabilirsin.
dolar isterse 900 lira olsun asgari ücret 405bin lira yapıldığında asgari ücret yine 450 dolar olur. dolar 900 olsa boş.
-
Kaçarı yok zaten hamzacm seçim nedeniyle zor tutuyorlar
Secimden somra roketttt
Nah 350 450
200 dolara indigi oldu 4250yken
Konum bile var bu konuda
https://forum.donanimhaber.com/asgari-ucret-250-dolarcikin-altina-indi--152971906
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
aslında sorun bizde arkadaşlar. akp yi en çok destekleyen kesim esnaflar, biz muhalifler bu akp li esnaflardan alış veriş yapmaya devam ettikçe onlar o partiyi destekleyecekler, çünkü onlar için sıkıntı yok ne de olsa istediği kadar zam yapılsın millet yine alamaya devam ediyor. ben şahsen akp li olsuğunu bildiğim esnaftan alış veriş yapmamaya çalışıyorum. |
Sonuçta ikisi de yeşil. |
TL'nin Dolar karşısındaki her 1 TL lik değer kaybı, KKM borcunu 100 Milyar TL arttırıyor. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ BÜTÇESİ 273 MİLYAR TL. KENDİ GELECEĞİN İÇİN , ÇOCUKLARININ GELECEĞİ İÇİN, TORUNLARININ GELECEĞİ İÇİN KILIÇDAROĞLUNA OY VER ! |
Beter olsun inşallah 200 tl olduğu günleri de en kısa zamanda görürüz.Yok öyle hem ayranım dökülmesin hem cacık yemeyeyim.Bunca şeye rağmen oyunuzu esirgemiyorsanız beter olun.
|
25 olsa ne olur etrafta ben ekmeği dolarlamı alıyorum bana ne diyenler dolu. |
Tamam kardeşim trol hesapla uğraşamam ama iş arıyorum bilginiz olsun. |
Benzer içerikler
- c40 beton
- israil asgari ücret
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- yossi kohen atatürk
- izol aşireti tehlikeli mi
- telefon iade edilir mi
- yapay zeka tahlil sonuçları
- almanya 16 pro max fiyat
- btcturk hacklendi
- gökbey helikopter fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X