Ekonomi ile ilgili devlet yetkililerinin özelliklede damadın açıklamalarına bakın sanki doların yükselmesini istiyorlarmış gibi takılıyor adamlar.Hayır gerçeği istediğin kadar örtmeye çalış elbette ortaya çıkacaktır. Seçimde görücez ne değişecek |
"Dolar asla 8 TL olmayacak" zırvacılarına ne oldu? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Reis dolar alan yaya kalır. En son ne zaman demişti? |
Birikimi dolarda olanlardan birisiyim. Sence zengin mi oldum. Kesinlikle HAYIR, sadece paramın alım gücünü nispeten korudum. Örnek vermem gerekirse, kenarda $1000'ım varsa bu sene mesela Iphone 12 alabiliyorum. Seneye de aynı parayla Iphone 13 alabileceğim ama iki tane alma durumum asla olmayacak. Dolayısıyla zenginlik durumu söz konusu değil, keşke olsak ama dolar/euro yatırım aracı değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enyalius -- 26 Ekim 2020; 20:46:29 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vizyoner (sözde)... Memleketin içine etmişlerdi, şimdi iyice sıvıyorlar üzerine... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne yazık ki görünen doların daha gidecek çok yolu var. Bu sebeple bunlar daha iyi günlerimiz. Bir kesim incir yaprağına kadar gerçekleri görmemekte ısrar edecek gibi duruyor ... |
Evet batmaz batmasinda kimse istemez ama ne olur. Yokluk sefalet içinde kıtkanat geçinir gider millet. Elin gavuru 25bin euroya passata biner sen burda 250bine clio ya binersin. Elin gavuru asgari ücretin altinda iphone 12 alır sen burda 7 asgari ücretee aynısını alır. Elin gavuru etle sütle beslenir sen burda makarna yersin. Bunun gibi yüzlerce yazabilirim de gerek yok bilen biliyor görmeyene de sayfalarca yazsam boş. Ama bunlar Türk milletinin neyine dersen ona birşey diyemem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bideni bekleyin o s400ler tam bir kurulsun dolar 15 20leri görür mü görür nasıl olsa maaşımız dolarla değil iphone xbox ps5i dolarla almıyoruz :S |
Ekonomiyi batırıyorlar, olan hepimize oluyor. Bu arada; nerede o, malum partiyi her ne pahasına olursa olsun savunanlar? Araba mı alamadılar? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seviniyorum tabii ki zamanında bu adamlar ile olmaz dedik yok dediniz buyrun çekin cezasını hatta beter olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hedef 2023 te dolar 7 tl idi hedefe 3 sene önceden başardılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kasım'ın 15'inde 8.5'u görür diyordum. Bu gidişle olması muhtemel. |