Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 35,12 - Altın 2.239 | 15 MART 🔥 (5413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: leftercan1907 , Can851
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 47 Misafir (5 Mobil) - 43 Masaüstü6 Mobil4 Android
5 sn
233.608
Cevap
1.153
Favori
11.696.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1146 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 54115412541354145415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Evet ABD borsalarına bakmamıştım bugün biraz kıpırdanmalar var.

  • Cem kullanıcısına yanıt

    evet petrol fonu bu ay %15 kazandırmış.

    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AES

  • Dolar'ın ivlenenmesi altına da bi hareket katıyordu ama dolar uçuşa geçtikten sonra altın sadece baka kalmış gibi görünüyor.

    Ani bi dolar düşmesinde altın yine gömülecek gibi hissediyorum.

  • https://www.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-normallesmeyle-turizmde-patlama-olacak

    Yine hayaller peşindeler. Turist kadar değeri olmayan vatandaşların olduğu tek ülke Türkiye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: road warrior

    Onsun pili bitmiş dahada iflah olmaz. Elimize verdiler tenekeyi. Birde altın gördüğü yeri unutmazmis. Evet unutmadı ons 1300e dogru tam yol ileri. Dolar düşermi bilmem ama 7nin altina indigi an gram 350ye dayanir. Hepimize gecmis olsun umudu olanlarada hayranım. Yazık oldu 500 600 diye diye yaktilar milleti. Hala çıkmış 2200 diyenler var yeter ama ya dalga gecmeyin bari

    400-500 gibi yüksekten alanlar için sıkıntılı durum var doğru.. geçen yıllarda da yüksekten 6.80lerden dolar alanlar vardı... İnsanlar yükselmeye başlayan birşey görünce ona yöneliyor burdan kazanan diğer kişiler yüksekten satıp başka şeye yönelince yüksekten alanlar zarar ediyor. Şimdi de millet coin aldığı için yüksekten altın alanları zarara uğratmış görünüyor. Sanal para bu kadar değeri hak ediyor mu ona bakmak lazım parasını coin'e yatıranların düşünmediği birşey bu

    Fakat insanlar altın gibi şeyleri yatırım değil birikim yapmak ,tasarruf aracı olarak görmeli. Ev almak araba almak ,motor almak istiyorsun o zamana kadar paranın değerinin düşmesini engellemk istiyorsun işte buna yarar altın ( tabii en pahalı dönemde değilse)


    400-500 den altına girenler o zamana kadar ne yapmışlar ki altın yükselme evresinin sonunda altına girmişler. Diğerinde kazanamış ki buraya girmiş. Eğer iyi bir alternatif olsaydı altına neden girsin. Vadesiz TL faiz vermiyor pek vadeli TL de ise uzun süre beklemek zorundasın. 2 sene önce 6.80den dolara girenler 500 den altina girenlerin belli süre kayıpta kalması normal zaten .( Belli bir süre yükseltip kaçanlar için bekleyecekler mecburen)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 26 Şubat 2021; 22:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insallah develuasyonla ve rezil bir sekilde gidersiniz..bu kan emiciler basta olduktan sonra ne desek bos..insallah 10 tl olur dolar..onemli olan erdogan ailesinin refahi..3 ay kaybettiler damadi..it izi diyerek gitti bakan olarak geri donecek..hala destekleyenleride Allah islah etsin.
  • Tüm devlet verileri ile oyna olsun, sadece 3 ay olacak diye başlayıp 2 yıl OHAL baskısıyla ülke yönet, 120 milyar dolar kasadaki parayı savur, hiç bir ihaleyi-alımı şeffaf yapma,.......... Ve daha tonlarca haksızlık, hukuksuzluk, zulüm yap.


    Sonra çıkıp insan hakları reformu, hukuk reformu vs de.


    Bu Müslüman milletin son 10 yılını cehennem hayatına çevirdiniz. Zulümkarsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ağlayanmezun

    AgA aLtıN ALacAN uNUTCan.2013 te ons çöktüğünde dolar bazında kar etmeniz için 7 sene unutmanız gerekiyordu.Dolar artıramayan zaten kar ediyorum sanmasın bu ülkede.

    Tepeden alanlar için öyle. Tepeden alanlar ilk seneler spekülatörlere çalışır aynı dolar 8.5'dan otomobil , telefon siparişi veren bayi gibi. Dolar 8.5 liradan alınan otomobilin telefonun bu fazla maliyetini bayi alıcıya ödetmeye çalışması gibi. Tabii alan olmazsa bayi kendisi ödemek zorunda kalır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırli geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar ve altından başka daha iyi alternatifler var ama millet bilmiyor.

    nedir onlar dersen.

    yabancı hisse senedi fonları,eurobond fonları,karma fonlar,,değişken fonlar.


    Ayrıca vadeli mevduatta 30 gün,90 gün beklemek yerine vadeli mevduat faizinden daha çok kazandıran gün içi alım-satım yapabilecekleri para piyasası fonları da mevcut.

    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=PPZ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 26 Şubat 2021; 23:3:58 >
  • Haftalık kapanış ciddi yüksek oldu. (7.40 altına şu saatten sonra inmez mucize olmaz ise)

    Gün içinde 7.30 altına inmedi ve sürekli alıcılı bir seyir vardı usd /TL'de.


    Düşüş kanalı tamamen iptal oldu. Ölü kedi, yalancı kedi, kedi taklidi vs kalmadı artık.. Son 1 aylık tl nin değer kazancı tamamen eridi.

    8.50 den sonra 3 faz da 6.9 altına gelmişti. Son faz geri döndü. Tersten gidersen bir sonraki yukarı hedef 7.80 seviyesi.


    Martta faizlerde indirim beklentisi çok fazla inşaat sektöründe. Daha önce de belirttim ocak şubat faiz pas geçer martta bir miktar Nisan da birwz daha fazla faiz indirimiolur. Bu şahsi tahminim, zira yüksek faiz piyasati6kilitlemek üzere..


    Faiz/kur sarmalainin tam ortasındayız.

    Dolar 8 Ken faiz daha düşük tu, şu an 8 olmasını engellemek için min %20 faiz lazım gibi bir yere ilerliyoruz.

    Demekki faiz bir yere kadar işe yarıyormuş boşuna söylemiyoruz, ekonomistler söylemiyor... Taşıma su ile değirmen bir süre döner...

    7.80 ne zaman gelir sorusunun cevabı haftaya gelecek aksiyonlar bağlı. Ha gelir mi aksiyon göreceğiz. Şu an tık yok..

    İzleyip göreceğiz..

    Ama altın kural, musluğun vanası sizin elinizde değilse,

    Hortumun ucunu bir yere kadar tutabilirsiniz..


    İyi haftasonları.


    🔥 Dolar 32,21 - Euro 35,12 - Altın 2.239 | 15 MART 🔥



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 26 Şubat 2021; 23:4:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklı olduğunuz yanlar var. ve fakat kim değişirse değişsin, yerine kim gelirse gelsin, bu bir makyajdır. yönetimdeki bir kişidir. diğerler teferruattır. yönetimdeki kişinin iradesi dışında HİÇ BİR ŞEY YAPILAMAZ.

    yeni biri atanınca umutlananların kod adı, 'dünden razı' dır bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles kullanıcısına yanıt

    o değilde Merkez bankası büyük yanlış yaptı dolar 6,90tl ye indiğinde büyük bir alım yapıp kasayı doldurmalıydı. şimdi kasada dolar yok müdahale de edemez,tek silahı var faiz.


    Tunç Şatıroğlu diyordu bu seviyeler merkez bankası ve döviz borcu olan özel sektör için iyi bir alım fırsatı,buradan kasalarını doldurmaları gerekir diyordu.

    Ama dolar 6,50 lere düşecekti ya oralara düşsün oradan alırız dediler.

  • aynen.
    yükselsin de şu yavaş yavaş gireceğine bir anda girsin de kurtulalım artık bu yönetimden.

    akp'nin bu ülkeye katabileceği bir şey yok. sadece sorun üretiyor artık.

    muhaliflerin okuması gereken yazı;
    https://eksisozluk.com/entry/118941137

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomiyi bitirdiler. sekiz elle ganal istanbul'a sarıldılar. bu ganal işi çok su kaldırır çoook. acaba neler oluyor, neler bitiyor. umarım ilk biten biz vatandaşlar olmayız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    kişisel düşüncem ,(aksi mümkün değil zaten ) bu damat güzellemeleri vb. yaklaşımların, faizlerin yüksek tutulmasını sürdüren şimdiki bakana gönderme olduğu. yani bakana diyesiler ki: bu faizler daha ne gadder yüksek kalacak böyle? bir şeyler yap, düşür. yoksa yerine başkası geçecek bak."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 27 Şubat 2021; 0:17:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • damatın geri dönme olasılığı %0 rte bir iki güzelleme yaptı diye dönüyor diye brişey yok,adamın piskolojisi ağır yıprandı birkere ,daha alt bir kadroda asla görev almaz onu kimse gururuna yedirmez.

    adam zaten koca holding sahibi daha babadan, adama para için geri dönücek yorumları nekadar komik sanki paraya ihtiyacı var adamın🔥 Dolar 32,21 - Euro 35,12 - Altın 2.239 | 15 MART 🔥 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Şubat 2021; 23:30:7 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    sokak röportajlarında görüyorum bazı yandaş akp liler. kanal açılınca kanaldan gemiler geçecekmiş te para kazanacakmışız. yahu boğazdan beleş geçmek varken adam niye senin kanalından geçsin. boğazlardan geçişi uluslararası antlaşmalara göre yasaklayamazsın. kanal istanbul deniz yolunu da kısaltmıyor ki gemiler için avantaj sağlasında o paralı köprüden geçsin.


    bakın Yayuz Sultan selim köprüsü yolu kısaltığı halde paralı diye çok az araç geçiyor. millet yine bedava olan uzun yoldan gidiyor.


    Kanal istanbul un tek amacı var. arsa rantı sağlamak onun dışında bir espirisi yok. şimdi boğaz manzaralı evler 10 kat pahalı fiyata satılıyor la işte kanal manzaralı evler de 10 kat pahalıya satılabilecek.

    zaten akp=arsa rantı,inşaat rantı

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    bir yanlış anlaşılma oldu sanırım. ganal istanbul şeysinin arka planında olan bitenin ne olduğunu bilmiyoruz diyorum. kimler neler alıyor, ne sözler veriliyor, ülkemiz bu olaylardan ne şekilde ve ne kadar etkilenecek vb? işin içine başka bir egemen ülke (gatar) girince, mevzuu beka sorunu bile olabilir mi acaba diyorum. çok sakat bir iş gibi geliyor bu ganal istanbul işi. ülke olarak zarar görmeyiz umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    damatın geri dönme olasılığı %0 rte bir iki güzelleme yaptı diye dönüyor diye brişey yok,adamın piskolojisi ağır yıprandı birkere ,daha alt bir kadroda asla görev almaz onu kimse gururuna yedirmez.

    adam zaten koca holding sahibi daha babadan, adama para için geri dönücek yorumları nekadar komik sanki paraya ihtiyacı var adamın 

    niye AKP de başbakanlık yapmış kişilerin belediye başkan adaylığına girdiğini gördük. bakanlık,başbakanlık yapmış kişi belediye başkanlığına razı oluyorsa o da olur.

  • 
Sayfa: önceki 54115412541354145415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.