Validenin parayı çeviriyorum. Kendi paramla Renault Clioyu alalı çok oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kılıçdaroğlu mu umut vaadediyor?? Not: akp seçmeni değilim |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Sadece vaad ediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşim gücüm var Allah'a hamd olsun... Annemin boşta kalan parasını erimesin diye değerlendirmeye çalışıyorum. Benim değil annemin parası sonuçta... Baba parası yemedik çok şükür Kendi kazancın yetiyor bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Imf'den borç alırsan tüm harcamaların denetlenir. Yani saray yapmak yok ondan borç almadık. |
Yazıyor ya nickte kimyagerim.... Günlük analizleri bitirirdi mi işim biter benim... Özelde çalışsam da çok rahat işim var. Sık foruma girenlere işsiz denilmesini de burada gördük. Ara ara girer yazarım... Bundan kime ne ondan bundan izin mi alacağım foruma girmek için... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
onu bunu boşverinde ekonomi çok kötü.malzemeyi her hafta zamlı alıyorum yeter artık bir önlem alın. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 30 Ekim 2020; 11:30:22 > |
Harcamalar dolarla yapılmadığı için kar ediyor yada TL sini koruyor denilebilir. Dolar alıp daha sonra ihtiyacı olunca bozdurup alışveriş yaptığı an parası TL de olana göre kar yapıyor, şöylede düşünebiliriz kar yapmıyor ama parası aynı kalıyor bu durumda TL de duran zarar etmiş oluyor. |
kesinlikle katılıyorum..o oy veren tayfa kışın iliklerine kadar hisseder inşallah..ozaman görücem ben.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba aldım hocam altından çıkıp altın kalmadı yani bende < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |