Bunların iktidar olduğu yerde 3 sene içinde dolar 30 tl olacak. Hala daha La Fontaine modunda geziyorlar. |
:(( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 28 Ekim 2020; 18:8:25 > |
Yani dolar 10 olsa bile bugüne göre düşmüş olur. Sorun orada. Peki ne zaman artıya geçilecek? Mesela hükumet değişse (imkansız değil) ki o da 1 - 2 yıl içinde olabilir. Düşen ONS'a bir de dolar eklense ne olur? Fena patates olursun. Bu birincisi. İkincisi yabancı paralar artarken sen yerinde sayarsın ya da karınca hızında ilerlersin. Altın çok iyi kazandırdığı gibi çok sağlam kaybettirebilir bu da yabancı paralara hiç benzemez. Mesela pandemi süreci başladığında altın diğer paralardan çok hızlı yükseldi. Bugün tam tersi de olabilir. Üçüncüsü ONS'un yine 1100 1200 dolarlara inmesi imkansız değil. Sadece 2 yılda 1900'dan 1200'e düşmüştü ki o dönemler şimdiki gibi bir günde 100 dolarları bulan hareketleri pek görmemiştik. Abartı mı geliyor? O halde yine hatırlatayım altının ONS'u şu an 2011 Eylül'deki seviyesinden düşük. Hem de pandemiye rağmen. Altınla ilgili dikkatli yorum yapmak gerekli. Olağandışı durumlara daha fazla endeksli. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 28 Ekim 2020; 18:20:51 > |
Selam. Sıradan bir değişim işlemi :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
haksızlık ya. bir bize reva görülen hükümet ve iş bilmezlere bak. bir de milletin ülkesine |
Selam hocam. benim hiç inancım yok ürünü hb ya da n11 den alsaydım 1 haftadır m.hizmetlerine ulaşmaya çalışıyordum heralde. evet sıradan ama bu ülke için fazla =)))) |
Böyle millete böyle hükümet. Yapacak bir şey yok. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 olunca bir sıfır atılacak merak etme, kimseye söyleme < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adamlar ilgilenmiyoruz bizim umurumuzda değil açıklaması yapıyor neden olmasın ki ? Olmaması için elle tutulur sebep yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekonomist yada bu alanda bilgili kişi değilim ancak bugünlerin geleceği çoktan belliydi. Yıllardır ekonomistlerin söylemlerini takip eden birisi olarak şaşırmıyorum. Nerede duracağına gelirsek şu anki gidişat devam ederse yani bir şey değişmezse önümüzdeki en iyi örnek Arjantin en kötü ise Venezuela olacaktır. Çoğu yerde dolar 8-10 olacak dendiğinde dalga geçiliyordu şu anda ise dolar 40-50 hatta daha üstü olacak diyeceklerle dalga geçilecek ama o seviyeleri görmesi hatta geçmesi bile mümkün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cevap veriyorum: Durmaz. |
Başlık güncel sandım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin icin fark eder mi ? :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MB başkanı , Kur hedefimiz yoktur diyorsa ekonomi bitmiş,başı boş bırakılmış demektir.Bu tarihi bir söz.Bir çöküşün itirafı. Eve ekmek götüremiyoruz lafından; geçinemiyoruz isyanını değilde, eve 1.5 liralık somun ekmek götürülemediğini zannetmek, tek anlamıyla halktan kopuk ayrı bir dünyada yaşamak demektir. |
Yok yani gören de bu politikacıları ithal ettik falan sanacaklar. Sanki bu halktan çıkmadı onlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 28 Ekim 2020; 19:0:18 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |