|
Her şey çok güzel düşüyor. Umarım piyasaya yansımasını da görürüz. |
Çok beklersiniz. |
|
O kadar kararsızsan yarısını yarın al. Kalanını ekstre tarihinde al. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Küçük bir miktar var xrp de uygulamadaki kar oranını görünce altın dolar hikaye diyorum ama çok hızlı da düşüyor bunlar. Gramda doğru zamanda çıkamadım bunda bakalım çıkabilecek miyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bunun için bir sebep. yok. şekil1a :) aksine akaryakıt olmak üzere bir çok ürüne fiyat güncellemesi gelecektir. ![]() |
Aylardır gramdayım bende 444 den almıştım 534 da çıkmadım salak gibi, göz göre göre düşerken de çıkmadım. Ya bugün ya yarın zarar etmeden 0 ile çıkacağım bir daha da yakın zaman da bulaşmam bu aşı olayı gramı kesecek gibi gözüküyor. Bunca zamandır salak gibi satmayarak 0 a 0 da bıraktık parayı inanılır gibi değil.. :) |
işte piyasa kendini hazırlıyo bile olacaklara :/ inş iyi olur be her şey demek kalıyo bizlere |
|
|
|
büyük kısmını 207 civarı maaliyetili gram vardı faizler düştüğü hafta konut aldım 390 dan büyük kısım çıktım. Sonrada 534e gitti kardan zararım oldu. Yani satarsın çıkar arkadan bakarsın.satmazsın düşer üzülürsün. Az bir miktar kaldı 70 gram ama onun maaliyeti yüksek 460 gibi bekleyeğiz artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Global balonun dönmediğini ben hayatımda görmedim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 30 Kasım 2020; 18:2:58 > |
Ytd yazın hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu konuda kendini bilen insanlar olduğu için direk buraya atıyorum; TEZ araştırmam ile ilgili sadece 8 soruluk bir anket. 2 dakikanızı ayırırsanız çok sevinirim. Eğer yasak ise affola kötü bir niyet yok silebilirsiniz. |