dışarıda nasıl beraber yol aldılarsa, içeridede beraber yol alırlar (volta) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaklaşık 910 milyar dolarlık teşvik paketinden söz ediliyor. Bence daha erken o seviyelere gelecek. YTD. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoryLine -- 16 Aralık 2020; 14:46:55 > |
|
Ee iyi işte. Hiç olmazsa kaçak iPhone getiririz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ameliyat olduğum için 2-3 ay sonra ödeyeceğim başka borçlarım da var. En az zararla şu dönemi nasıl atlatacağımı hesap ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DÖVİZ ARZI VE REZERVİ, YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI TL İLE SATIN ALINARAK MI YÜKSELTİLECEK?.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiko miko -- 16 Aralık 2020; 16:20:17 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Reis birde şu otomotiv sektörüne el atsada mtv ötv kredi kur ne varsa artık araba fiyatları düşse, dedemle yaşıt arabalar 100.000 tl oldu |
Ötv nin düşmesi için bir neden var mı? Bence yok. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
herkesin ihtiyacı varken yüksek faizle kitleyelim diyedir |
Fetöcüler dediğiniz kitle o kadar da büyük bir güruh değil taş patlasa 250 bin kişi.Ama maddi nüfuzları güçlüydü.Dışardan destek geldiğinden bu kadar yani. Ha bunların arkası belli ip kopunca alayı rezillik çekecek. Mallarına filanda el konuldu mu bitti o boydak moydak ipek vs. Hepsini kamulaştıracaksın.Otoyol köprüler hastaneler hepsi direk kamulaşacak. |
üretim yok. ülkeyi içki sigara ve mtv ayakta tutuyor... |
Türkiye batmış bir ülke.Ekonomik olarak batmıştı birde üstüne demografik olarak battı. Türkistan yada ümmetistan gibi brişey olacak yakında çok değil 20-25 sene veriyorum. Şuan 25 Milyon kürt 15 Milyon suri afgan ırak paki vs. var.Bu berbat ekonomi düzelmeyeceğine göre ve ekonomiye dayalı türk nüfusuda malum gösterişle yaşayan kesim türkler izdivaç çocuk olmayacağına göre e hali ile kontrolsüz analı kızlı minimum 5+ çocuk yapan kitle türk kesimini geçecek ve artık söz ve hak sahibi olacak özerklik isteyecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hendrik Johannes Cruijff -- 16 Aralık 2020; 17:34:58 > |