KPSS de vatandaşlık çalışırken, kimse borcundan dolayı hapis cezasına çarptırılamaz diye aklımda kalmış. Aslında mesajı yazmamdaki sebeb, yarın ne olacağımız belli değil, Boyumuzu aşan sulara girmemeye dikkat çekmek. Az aşım , Dertsiz başım misali < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zarar etmediğimiz ender günlerden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yükselsin artık kârdan zararimizi karşilayalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
açıklama yapıldı en geç 3 hafta içinde onaylanırmış. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
SON DAKİKA: Pelosi and Schumer back $900 billion coronavirus stimulus plan as basis for negotiations |
İhtiyacınız varsa ve sattiysaniz üzülmeyin, inşallah yine yaparsınız yatırım. Daha da düşer diye sattiysaniz biraz yazık olmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
onsu hocam yani altını,,ama bu teşvikle dolar globalde + ya geçmeye başlar ne kadar etkisi olur bekleyip göreceğiz. |
|
estafurullah ne demek, bende kendi düşüncemi söyledim hocam.. |
Hadi ya kira fiyatları aynımı 15 yıldır bak ben sana şöyle bir örnek vereyim Almanya Türkiye’den kat kat iyidir bunu yalanlayamam ama gerçekleride söylemek zorundayım bu kapitalizm güçlerinin oyunları hep aynı Almanya’da geçen yıl enflasyon 0 dedi çalıştığım ev Bürosu bana 20 € zam yaptı ve bu sene evimin ısınma su vs yan giderine yine aynı ev bürom 27 € zam yaptı yeme içme kiraya vs gelen zamları saymıyorum bile enflasyon 0 tabi yersen sen çok güzel yemişsin 😂😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ama yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz 15 senedir yediğim içtiğim herşeyin fiyatı aynı diyon ya trolsun büyük bir ihtimal ile yada çocuksun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avente -- 2 Aralık 2020; 23:54:41 > |
Askerligi aynı yerde yaptığımızı hatırlamıyorum. Üslubunuza dikkat edin saygısızlık etmeyin.. Üzgünüm size ayrıcak vaktim malesef yok.. Başarılar... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
insanlar oraya ulaşmak için kaçak göçek gitmeye çalışıyor. ne güzel belki de orada doğmuşsunuz ve doğuştan orda olunca oraların değerini bilmiyorsunuzdur. çoğu arkadaşımın evine hiç zam gelmedi. belki bulunduğunuz yer çok rağbet gören bir yerdir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |