< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolar alanlar gara gara düşünecek demişlerdi Merak etme hoop bir bakmışsın uçmuş gitmiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pek bir değişeceğini sanmıyorum. Bankaya yatırılan 6240 TL alırsın. Şu an dolar alıp 8'den bozdursan 6150 gibi bir meblağ alırsın. (Makasla beraber) Kısa süreli yatırım yapmak ve belirli süre sonra çıkma zorunluluğun olduğundan riske etmeye değmez. Tabi karar senin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selcuk gecer aslında çokda hayal satmıyor ülkenin gerçekleri durum ortada,sadece belirttiği bir anda dolar 8-9-10 olucak kısmı abartılı. Ülkenin mb rezervlerinin halini resmi şekilde açıkladırlar. Adamın bahsettiği ab ve abd yaptırımlarından sert dalgalanma bekleniyordu, ons için dünyada beklenen teşvik paketleri var. Ki maliye bakanın sosyal medyada istifa ettiğini gördük hafta sonu gecesi Yani özetle burası Türkiye yarın ne olacağının garantisi yok |
Hocam bu gün itibarıyla hareket başladı diyebilir miyiz sence? |
Bu seferde dolar salıyor gram yine aynı yerde |
5.40'dan gümüş. 400'den altındayım. Pusudayız bekliyoruz.. |
şöyle düşündüm şuan bu paraya euro alsan 3 ay sonra euro 10 tl olsa diyelim 300 küsür kazanmış oluyon ama 3 ay vadeli koysan 240 civarı geçiyo eline sen karar ver euro 10 olur mu olmaz mı bilemiyorum belki daha da düşer. |
Ülke artık dövizin izi bozun sözünü kala almıyor. Gecen hafta da döviz mevduatı rekor kırdı.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşin komiği döviz mevduatının en fazla olduğu bölge AKP'nin en güçlü olduğu bölge olan İç Anadolu Bölgesi. |
kendi partisindeki adamlar doları bozmuyor ki faizleren sonra dolar 7,60 gördüğü an tekrardan stok yapacaklarına eminim. |
yeni faiz kararının tam tarihi belli mi arkadaşlar |
Gümüşü bankadan mi aldiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet hocam, TFX kullanıyorum |
Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla Hocam ya bileydim dolar a bulaşmazdım direk bitcoin e gömerdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |