Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235.188
Cevap
1.166
Favori
11.773.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FETÖ,CHP,HDP,ISRAIL,DAEŞ,PKK,PYD,ESED TOPUNUZ GELSİN ULAN.REISIN YANINDAYIZ.REIS NE DERSE O

    ARTIYA ÇÖK AK-GENÇ FAZLA BAKMA ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 18 Kasım 2016; 9:27:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.40 sınır olur diyordum kafamda sabah sabah 3.59 suları şok etkisi yarattı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar artarsa artsın bize ne yabancılar düşünsün diyen, cahil köşe yazarları vardı. siz onu bunu bırakın, başkanlık ne zaman önemli olan o.
  • Kasım itibariyle en çok TL değer kaybetmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepMind

    FETÖ,CHP,HDP,ISRAIL,DAEŞ,PKK,PYD,ESED TOPUNUZ GELSİN ULAN.REISIN YANINDAYIZ.REIS NE DERSE O

    ARTIYA ÇÖK AK-GENÇ FAZLA BAKMA ;)

    Senin kendi iraden yok mu? Okuyup kendine göre bir fikir edinemiyor musun? Birisi ne derse düşünmeden,okumadan,körü körüne inanmak mu doğru? eğitimin nedir? çocuklarına nasıl bir eğitim vermek istiyorsun? nasıl bir hayatta yaşamalarını istersin? önce bunları bir düşün ondan sonra REİS REİS die mesaj atarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asiruhh1903


    quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Türkiye'yi 1950 den beri muhafazakar milliyetçi görüşler yönetiyor ama kendilerinden başka herkes suçlu .

    Atatürk ve İnönü sarhoş ve ateist , ülkeyi Lozan'da sattılar , camileri ahır yaptılar . Osmanlı Devleti atomu parçalarına ayırıp soğuk füzyonu icad etmek üzereydi tabi.

    2001'de 78 yıllık karanlıktan kurtulduk diye geldiler memleketi parsel parsel cemaatlere peşkeş çektiler . Sınav soruları 2010'da çalınırken ben ÖSYM başkanına kefilim kopya yok dediler.

    Devletin kozmik odasına girilip 50 yıllık sırlarımız çalınırken bırakın girsinler dediler . ( Deep webte üçüncü şahısların elinde ülkemizin gerilla planları, işgale karşı direniş planları cirit atıyor )

    Faiz lobisi dediler , geziciler dediler , dış mihraklar , Atatürk hepsi düşman hepsi birleşmiş bu zavallılara saldırıyor .

    Hep kandırılıyorlar hep mazlumlar . Bitmek bilmeyen bir mağduriyet edebiyatı . Doların yükselmesinin de üstünden gelirler .

    Ülkede şiddetin gerilimin artmasından besleniyorlar . Ekonominin kötüye gitmesini de başkalarından sorumlu tutacaklar adres belli : ABD , Avrupa bize oyun oynuyor. Hiçbir şey umurlarında değil .

    Bu iktidardan sonra ülke enkaz olacak . Ben olsam böyle bir enkazı devralmak istemezdim . Kendileri mahvedecek başkaları temizlemeye çalışacak . Düzeltemediklerinde de bakın işte yapamıyorlar milletin iradesi gerek bizi seçin diyecekler tekrar.

    Bir tek kendileri iktidar olunca zaten milletin iradesi oluyor başkaları hayvan çünkü .

    Şu güzel mesaj kaynamasın.

    Tamam haklısınızda kime oy vereceğiz hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dr.pupa kullanıcısına yanıt
    Kardeş kör müsün? Yapılan hizmetleri görmüyor musun? Başkomutanımız FETÖ gibi bir illeti yok etti bu ülkeden.Şükredeceğine hala bir ton laf.Tövbe Tövbe sabah sabah adamın sinirini bozarsınız.Başkomutanımız olmasa kim başa geçicek söyle de öğrenelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolara yatırım yapanlar yaya kaldı , şimdi dolar almış olsam satıp araba alamazdım beklerdim daha , oysa araba aldım gazlıyorum

    Sonuçta başganlık gelince 3'e katlanacak herşey.

    Geçiş garantisi olan ve dolara endeksli köprü ücretlerimiz ne olacak bakalım , 3. köprü , Osmangazş köprüsü ve bu aralar açılması gereken Avrasya tüneli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 18 Kasım 2016; 9:38:59 >
  • akp den $ı düşürmek için kritik yasa önergesi gece apar topar meclisten geçti.
    Artık tecavüz edenler, tecavüz ettiği ile evlenirse cezası iptal oluyor.
    Artık $ € düşünsün. İyiki çobanımız var yoksa ne yapardık.

    Dipnot: Erkek çocuklara tecavüz edenler için ensest evlilik de gelir çok yakında. Artık kız kaçırma falan olmayacak kıza direkt tecavüze yeltenecekler. Namusunu temizle ayağıyla da tacavüzcüleri aklayacaklar.
    Asıl namussuzlar mecliste!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

    Düştüğünü görebilen var mı?
    2011 de girecektik işte.


    tsunami gibi akıyor haşmetlimiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes memnun bu devalüasyondan,ben kimseden bir şikayet duymuyorum ne çevremde ne mahallemde ne de toplumsal alanlarda.
  • Attığınız her geçersiz oy yada atmadığınız oy en çok oyu olan partiye yarıyor o yüzden ben bunlar ve hdp hariç bir partiye atıcam mhpye de stepne görevi yaptığı için şuan düşünmüyorum devlet bahçeli giderse mhp olabilir.Chpnin içinde 5-10 çürük var tam olarak içim rahat şekilde olmayacak,hdpye karşı tutumlarını beğenmiyorum ama diğerlerindense onlara atmayı düşünüyorum.
  • Geziciler bi susun ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarım ülkesine bak.Meksika dan nohut,Kanada'dan mercimek alıyormuşuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satacak yer kalmadı ülkeyi batırdı Tayyip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 18 Kasım 2016; 9:48:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım son derece doğru tespit ve yorumlar. Ayrıca şunu da söylemek lazım artık meseleyi tamam haklısınızda söyleyin yerine gelebilecek biri var mı edebiyatına döndürmemek lazım artık fransada metroya 25 cent zam gelince adamlar ortalığı savaş alanına döndürüyo resmen, yani halkın reaksiyon mekanizması var hükümetin yaptıklarına bir reaksiyon gösteriyor en azından hükümette gelen tepkiye göre çeki düzen veriyor icraatlarına, bize bakıyorum ya bu nedir arkadaş resmen ülke battı devalüasyonun ağa babası olmuş millettee gık yok daha 2 sene önce iktidar batan yunanistan için nerdeyse alaycı ifadeler kullanıyordu, onu da geçtim imf ye sallıyordu bize talimat veriyordunuz şu kanunu çıkarın şunu yapın bunu yapın diye artık geçti o günler Türkiye şöyle güçlü oldu böyle güçlü oldu edebiyatı yapılıyordu ne oldu? sonuç ortada bunun adı iflastır. Şuanda Türkiye ekonomik anlamda resmen iflas etmiştir. Umarım yanılırım da güzel ülkem bugünleride atlatır ama malesef manzara tersini söylüyor bizi çok daha zor günler bekliyor.




  • Suriyeliler derhal gönderilmeli onlar yüzünden bu haldeyiz
    Suriyede savaştayız
    Suriyelilere bakıyoruz
    Suriyelilere maaş veriyoruz
    Suriyeliler suç oranını artırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari ücretin 2bin tl olması lazım bu ocakta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede haklısın ülke ekonomisinin suçu elbetteki hükümettir. Bu yüzden ben hep söylerim fakirlikten maşallah 18 yaşındaki yeni yetmelerde bile iphone 7 veya iphone 7+ var ülke batmış durumda sokaklarda hep yüksek model araçlar var. Buda hükemetin suçu köprüler double yaollar yapılıyor aselsan havelsanda milyondolarlık yatırımlar var. Ha bu arada bi ara dolardan bahsemiştin lütfen ecevit dönemine bakarmısın + buna oran ile yıla da tabi birde ufak bir hatırlatma isterim o dönemde polis araçlarına benzin koaycak yakıt bulamıyorlardı hatta bununla ilgili kartel medyası dalga geçen bir haber bile yapmıştı bu da ampülün suçu kesinlike söylediklerine katılmıyorum saygılar. Son olarak bir şey daha sormak istiyorum doları aldığın fiyatın yarısına satmak zorunda kalsaydın acaba aynı yorumu yaparmıydın saygılar !!!
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.