Bayii ana baba günü masallah para olanda gercekten para var :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 18 Ocak 2021; 21:41:1 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
21 yaşında bir genç olarak küçük yaşta çalışmaya başladım ilk maaşım 300-400 arasındaydı 1 döner ayran 1 TL falandı bol bol yerdik şimdi 1 tl ye simit alamıyoz |
siz hala JPMorgan ın spekülasyonlarına mı inanıyorsunuz? 2 hafta önce de altının ons u 2500 dolarlara çıkacak diyordu? bitcoin 160 bin dolar olacak diyordu. |
Biz nasıl köşeyi döncez böyle sürünmekle olmuyo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşsiz en az 15 milyon var + ücretsiz izin ve KÇÖ de bunlara dahil. |
yapmayın yav herkesin aklı fikri olmalı ben şimdi alim btc 160bin dolar olsun hayat bu kadar kolay mı ? al-sat ile btc değerini yükselt, rekor kırdıkca sat alttan al. oldu yav 160bin dolar olacak! belki olacak belki olmaz.adı üstünde tahmin.ister dün 3 saat uyudum dipten btc almak için yani al 160 olacak ne kadar kolay ohooo süper.. 200 dolar düşünce heyecan yapan btc felan almasın gitsin pazar da pırasa satsın trade işi onlara göre değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
nedir ne değildir bilmiyorum Bundle'dan önüme düştü alakalı diye paylaştım. |
köşeyi dönme fikri yatırımda riskli bir fikirdir. az kazan öz kazan aç gözlülük adamı batırır |
5000 dolar aldım akşamına albayrak istifa etti artık dolarda beklemekten sıkıldım zararı kabul ederek bozup TL ile faize döneyim diyorum en azından günde 20 TL para gelir giden gitti artık. Doları nasıl tutuyorlar bilmiyorum ama bir süre daha bu rakamlarda tutacaklar gibi bir daha asla bulaşmayacağım bu işe. Selçuk geçerin dediğine göre yarın Amerika bakanının konuşması ve perşembe günü merkez bankası faiz ile ilgili toplantısı varmış. 7.50'den değil 7.55'ten bozsam bile 250 TL fark ediyor bu hafta da mı bekleyeyim ne önerirsiniz? |
Sen ₺ ye gecersin ertesi gun $ patlar..! 🤭🤭🤭 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first_officer -- 19 Ocak 2021; 10:53:31 > |
bu konu yüreksiz, eleştiriye kapalı, dogmatik, sürekli milliyetçilik naraları atan ve anca eleştiren hiçbirşey değiştiremeyen konteyner tenekeler ile dolu kim ne yazsa cevap vercem blok yemişim.ilginç tarafı da bu cahil kesimleri beğenenler var. siz anca burda konusun hükümet böyle suriyeliler aboooo anca laf salatası icraat nerde?18 yıldır aynı hükümet alayınız demek ki etkisiz elemansınız, adam gidip olayı kurtuluş savaşına bağlamış ülkede sol görüşün de cahilleri var tabi ona ne hacet millet yat kat almış seni köle gibi torpille asgari ücrete bağlamış gelmiş bana akıl veriyor suriyeliler den ülkeyi temizleyecemiş buyur temizle elinden tutan mı var?siz anca burda milliyetçilik naraları atıp beni bloklarsınız çünkü tekrar edim "etkisiz eleman" sınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |