Hocam zaten az önce mesajı gönderdikten sonra, diğer elemana(!) verdiği cevabı görünce adam yerine koyup zaman harcadığım için üzüldüm. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 2 Aralık 2020; 12:28:6 > |
Teşekkür ederim fakat düşünmediğiniz şey son 2 yıl içinde şirketlerin yarısı battı buralardan işsiz kalan eğitimli elemanlarda çok sayıda. Arkadaş bana işsizlik %50 dediğim için troll yaftası yapıştırdı ama 80 milyonda çalışan sayısı 28 milyon |
Benim aklım yok hocam 90k ya sıfır araba almak istiyorum akılsız başıma bir yön verir misin? Hangi sıfır arabayı 90k ya alabilirim? |
altın aldık bakalım nolacak. Çıkar umarım ons. Ocak ayında iyi bir seviye görsek çıkarım belki. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten geçen mesajımda da belirttim, ben işsizlik yok elinizi kolunuzu sallasanız iş ilanına çarpıyor demiyorum. Ancak yürüyen bir sitemde rolü olan insanları işten çıkarıp yerine yeniden adam koymak diğer arkadaşın dediği gibi kolay bir şey değil. Bu yüzden şirketler çalışanlarının kafa rahatlığını sağlamaya yönelik hareket etmeye çalışır. Çünkü o kişinin geçim sıkıntısı, stresi çekmesi demek verimsiz çalışan demek. Yerine yeni birini almak demek zaman kaybı, gerekirse eğitim masrafı gibi bir sürü -leri olan bir şey. Bunun yanında bu kadar emek boşa da gidebilir kişinin kapasitesine göre. |
Hayirli olsun hocam bol kazançlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
saolun hocam patlamayız umarım herkes yukarı yukarı dedi gaza geldim birazda aldım. İnşallah onsda 1900lüleri görürüz hızlıca sonrası gelir diye düşünüyorum. |
Olabilir.. Peki asgari ücret 2.400₺ iken bu memlekette 1.500₺ hadi bilemedin 2.000 ₺ ye calisan (valisnak zorunda kalan) insan sayisi...? bunlarida hesaba katin..! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer4fun4 -- 2 Aralık 2020; 12:54:30 > |
Haklısınız tabiki. Ama tekrar söylüyorum gerçek işsizlik 40-50 arası enflasyonda en 25-30 |
Sıfır almak zorunda değilsin. Aynı paraya ikinci el 4-5 yaşında kaliteli otomobiller var. |
Verdiğiniz oranlara katılıyorum zaten. |
Güzel kardeşim, edebiyat parçalayıp da kendini kandırmaya kalkışma bence. Bak tekrardan yazıyorum, delikanlı isen şu piyasada istifanı ver ve bak bakalım seni işe alacak kişi çıkacak mı? Sıkıyorsa yapsana şunu? Minimum 6 ay boşta kalırsın benden sana bir ağabey tavsiyesi. |
Aktif olarak iş teklifi alıyorum zaten. :) Teşekkürler tavsiye için ancak tavsiye verebilecek birikimde birisi değilsiniz. Her yerde yapmayın. Birisi ciddiye alır hayatı yanlış yöne gider vebali sizde kalmasın. |
Torpil tanıdık falan varsa hiç çekinmeden kullanmanı tavsiye ederim. Elbette neyin ne olacağı belli olmaz ama özelden de dediğin gibi bir sonuç çıkmıyor artık. Milletvekili falan varsa belki bir referans ile mülakatta alım sağlanabilir. Olmadı özelden mesaj at torpil konusunda belki ben de yardımcı olabilirim. Bence çalış yine de, 40 yaşından sonra özel sektörde istihdam yok gibi bir şey. O saatten sonra hiç çalışamazsın haberin olsun. 657 candır gerisi patlıcan. |