< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam madem Kimyagersiniz,malum içki fiyatları vergilerden dolayı uçtu gitti.Evde kendi imkanlarımızla Rakı,bira,şarap nasıl yapabiliriz? Kısa bir tarif verirseniz memnun oluruz. |
Hocam su şeker ve Maya ile alkol üretimi yapabilirim :)) Destilasyon işini bilmek yeterli Zor değil... Sonrasında rakı yapmak çok basit zaten :)) ben alkol kullanmıyorum kullansam emin ol kendim yapardım sanırım.... Bira malt ekstraktından şarap üzüm suyunun fermantasyonundan yapılıyor.... Hepsini yapabilirim ama burada anlatmam doğru olmaz. Hükümet peşime düşer vallahi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimyager06 -- 30 Ekim 2020; 11:57:31 > |
Ons nazlandıkça dolar ittiriyor altını Bu arada ekonomimiz pik yapmış bakın hala 8,5 olmadı demek ki çok güçlüyüz |
arkadaşlar bu cumhuriyet altınında resmi satış verisi 3.269 tl gözüküyor http://bigpara.hurriyet.com.tr sitesinde ama şimdi kuyumcuyu aradım 3360 tl dedi bu fark vergi falan mı |
Ben finans cepte kullanıyorum 3383 TL an itibarı ile satış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ekim 2020; 12:41:4 > |
şurası kesin bu adamlar bu işi becermiyor.. bırakın becerme ihtimali olanlar gelsin. bunların bi iş beceremediği gün gibi ortada, 2 ile 2 nin çarpımının 4 etmesi kadar ortada, beyaz ile siyah arasındaki çizginin belirginliği kadar ortada. daha ne diyeyim |
Gidişat çok kötü asgari ücret 278 dolar olmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 30 Ekim 2020; 13:4:21 > |
6000$ alınır mı? Yani hala dolar alınır mı? |