< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first_officer -- 30 Ekim 2020; 7:44:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCMB nın fean devülsyon istediği, kur u bıraktığı felan bana yalan geliyor. dolar 1 saniye içinde 8.34 den 8.26lara geriliyorsa orda zaten sürekli bir müdahale vardır müdahale dediğim de piyasaya eldeki dövizleri sürmek yani bir zamanlar programda dalga geçiliyordu, piyasaya dolar sürüp artışı durdururuz diye o işte 4 yıldır sürekli yapılıyor bu durumdayız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok boş yazmışsınız. Mevcutların düzeltmeyeceği kesin başka isimleri denemek zorundayız... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu saçma ötesi mesaja katılıyorum ama gülmekten |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 30 Ekim 2020; 9:42:34 > |
Gelen maaşımı direk dolara çeviriyorum artık. 3 günde 150 lira kar ettim allah bereket versin. Kim kime 150 lira veriyor. Merkez bankası Allah kurtarsın modunda. Ekonomi bakanı da bakmıyormuş dolara... Türk lirasına güven kalmamış. ben değil hükümet söylüyor |
Arabanıza evinize arsanıza dolarıniza altınınıza sahip çıkıp... TL'de kalmayın TL'de kalmak bu zamanda donsuz gezmek gibidir.... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 30 Ekim 2020; 10:34:2 > |