1500+ puan faiz artırımı gelmediği sürece zor gibi bence. 150-200 gibi çerez artırımlar anca alım fırsatı yaratıyor. |
Hem dolar hem de euro aldık dur bakalım. Umarım yanlış bir hamle yapmamışımdır. |
Faiz düşecek piyasa canlanacak, yatırımlar artacak diyorlar. İnsan kaynağın var mı Hammadden var mı Ticaret yolların var mı Hadi bunların hepsine sahipsin diyelim ama şuan Pandemi denen bir olgu var, insan kaynağın tam anlamıyla etkin değil, hammadden döviz ile, ticaret yollarının etkinliği kısıtlanmış. Ama sen gittin Faizi düşürdün, cidden anlayamıyorum |
Çökerttin hocam piyasayı.. |
Konuyu açanında işi zor. Başlığı günde 2 kere degiştirmesi gerekiyor. Hergün Tl döviz karşısında eriyip gidiyor. Merkez bankası fln müdahale etse de bu saatten sonra kimse tl de kaliyimde faize koyayim demez. Üçbeş günlük küçük düşüş olur anca. Yurtdışı büyük yatırımcıda önünü göremediği bir piyasaya girmek istemez. O yüzden ipin ucu kactı. Ne yaparlarsa yapsınlar dolar belli ki yükselecek. |
Merkez bankası şu anda kesinlikle faiz artırımı yapmayacak. Devalüasyon olma durumunda yani dolar 16-17 liraları gördüğü zaman insanlar bu sefer ellerindeki dolarları bozdurma eğilimine girecek. Merkez bankası devalüasyon olduğu zaman işte o zaman yüklü yani 1500 puanlık bir faiz artırımı sonrası doları frenleyecek. Ve dolarların bozulması le piyasayı bu şekilde döndürmeye çalışacak. Altın şu anda yine en güvenli liman. Bunu buraya yazıyorum çok değil 4 ay gibi bir süre içerisinde gram altını 1000lira gibi bir fiyat üzerinden göreceğiz. O yüzden altından kesinlikle vazgeçmeyin beyler. |
format atalım düzelir kms ilede kırarız şakkadan olur biter :) |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
olmaz mı :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bankada param vardı 7,98 ken 100bin lira dolara girmiştim, çok pişmanımki kalanınıda koymamışım. Az önce kalanınıda dolara yatırdım 8.3590 kurdan. Bundan sonra yeşilciyim, dünya yansa umrum değil düşeceği falanda yok. bugün 20 kuruş düşer yarın 50 kuruş çıkar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lenneth- -- 30 Ekim 2020; 14:32:54 > |
Şuan herkes elinde TL olan dolar Euro altına giriyor.... TL'de kalmak pişmanlıktır... 8.12 den girdim keşke 7.80 den girseydim diyorum şuan daha çok dolarım olurdu... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi manada mı, kötü manada mı? :D |
Hocam ne kadar aldın dolar biranda 8.36 oldu....Doları tükettin sanırım piyasa allak bullak oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Söylediğim miktar kadar hocam. Bu konuyu, youtubetan da birkaç kanalı da bayadır takip ediyorum, şimdi cesaret edebildim ama keşke 6 lar ve 7 ler konuşulduğunda alsaydım, diyorum. |