< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 30 Ekim 2020; 11:30:22 > |
Harcamalar dolarla yapılmadığı için kar ediyor yada TL sini koruyor denilebilir. Dolar alıp daha sonra ihtiyacı olunca bozdurup alışveriş yaptığı an parası TL de olana göre kar yapıyor, şöylede düşünebiliriz kar yapmıyor ama parası aynı kalıyor bu durumda TL de duran zarar etmiş oluyor. |
kesinlikle katılıyorum..o oy veren tayfa kışın iliklerine kadar hisseder inşallah..ozaman görücem ben.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba aldım hocam altından çıkıp altın kalmadı yani bende < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam madem Kimyagersiniz,malum içki fiyatları vergilerden dolayı uçtu gitti.Evde kendi imkanlarımızla Rakı,bira,şarap nasıl yapabiliriz? Kısa bir tarif verirseniz memnun oluruz. |
Hocam su şeker ve Maya ile alkol üretimi yapabilirim :)) Destilasyon işini bilmek yeterli Zor değil... Sonrasında rakı yapmak çok basit zaten :)) ben alkol kullanmıyorum kullansam emin ol kendim yapardım sanırım.... Bira malt ekstraktından şarap üzüm suyunun fermantasyonundan yapılıyor.... Hepsini yapabilirim ama burada anlatmam doğru olmaz. Hükümet peşime düşer vallahi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimyager06 -- 30 Ekim 2020; 11:57:31 > |
Ons nazlandıkça dolar ittiriyor altını Bu arada ekonomimiz pik yapmış bakın hala 8,5 olmadı demek ki çok güçlüyüz |
arkadaşlar bu cumhuriyet altınında resmi satış verisi 3.269 tl gözüküyor http://bigpara.hurriyet.com.tr sitesinde ama şimdi kuyumcuyu aradım 3360 tl dedi bu fark vergi falan mı |
Ben finans cepte kullanıyorum 3383 TL an itibarı ile satış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ekim 2020; 12:41:4 > |
şurası kesin bu adamlar bu işi becermiyor.. bırakın becerme ihtimali olanlar gelsin. bunların bi iş beceremediği gün gibi ortada, 2 ile 2 nin çarpımının 4 etmesi kadar ortada, beyaz ile siyah arasındaki çizginin belirginliği kadar ortada. daha ne diyeyim |