Gelir Türk Lirası, birikim de Dolar olunca genelde pek kaybetmiyorsunuz zaten. TL düştüğünde birikim yanmıyor, Dolar düştüğünde birikimi arttırabiliyorsunuz. Para üzerinden para kazanmak gibi bir derdiniz yoksa en güzel para saklama yöntemidir. Faiz haram diyenler işini biliyor. |
Hocam ben ekonomi uzmanı değilim ama bence bu seviyelerde sabit kalır. Yine de türkiye de yarın ne olacağı belli olmuyor. YTD. |
yakın zamanda ihtiyacınız olan parayla yatırım yapmayın. yüksekten alıp düşükten satmak zorunda kalırsanız koyar biraz :( |
Yine zengin olduk. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamun aleykum halkım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
13.gün ve hala duruyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben yatırım için değil bir ürün alıcam da daha dolar düşer mi yoksa yükselir mi alayım mı diye merak ettiğim için sordum :) |
Sabit kalip martta inecegini dusunuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Borsanın yüzde 4,5 çöktüğü günde dolarda tık yok, normalde olsa dolar yüzde 4,5 artardı Bu tefeciler yok mu tefeciler bu kur yoksa onlara hala yüksek mi geliyor YTD... |
Komplo teorici babam bügün bime tandır ekmeği almaya gitmiş, ekmek 1tl den 1.25 tl ye zamlanmış. Şimdi evde diyor ki büyük savaş geliyor hazırlıklı olun, tarla alalım hayvan besleyelım dıyor. |
Uluslararası kuruluşlar dolar stabil kalacak diyor. Bekleyip göreceğiz. |
Önemli olan dolar değil TL zaten, Dolar/Euro paritesine göre fiyatlandırma sorulduğunu sanmıyorum. Bize de peygamber yorum yapsa yanılabilir, tek adam sistemi diyoruz da Rte'nin bile 6 ay sonrasını hesap ettiğini sanmıyorum. |
bekleye bekleye ağaç olduk |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yabancı bir fon grubu sağlam satış yapıp çıktı. Dolar yükselmiyorsa bilinki müdahale vardır. |
peki |
Küçük enişte hdp kapatılsın mevzusunda ciddi. Kendisi ne zaman bir konuda bu kadar ısrar etse, bir süre sonra "aaa fikrimiz geldi" deyip işlem yapılıyor. Tabi enişte fikri kendi üretmiyor sadece sözcü, kamuoyu nabız ölçme çalışması. Bunun ekonomi ile ne ilgisi var derseniz, bu mevzu gerçekleşir ise (ki bence süreç başlayacak reform adı altında), 6 ay değil 3 ay sonra ne olacağını kimse bilemez. Olumlu ya da olumsuz... Beklentinin çok ama çok yükseldiği ekonomi ve hukuk reformu açıklanmadan anı hareketler olmayacaktır diye düşünüyorum. Paketten ne çıkar? Artık orası supriz. Ona göre piyasa tepkisini bir yönde verecektir. (benim. İçin sürpriz olmayacak ama, suprizi bozmayalım :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 28 Ocak 2021; 0:3:5 > |