Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (5440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KimYon_Reyiz , Turcopolo , Turcopolo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil2 Android
5 sn
235.188
Cevap
1.165
Favori
11.773.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 54385439544054415442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz hareketlenme başladı tl nin uzun vadede hiç kazandığını görmedim zaten 500lük banknot haberi zaten yetti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç yıl önce altın döviz alıp %100-%200 gibi büyük kar (gerçi alım gücü de aynı ölçüde düştü) elde edenlerden vergi alıyorlar mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mvnmt35

    Biraz hareketlenme başladı tl nin uzun vadede hiç kazandığını görmedim zaten 500lük banknot haberi zaten yetti

    Banknot haberinden değil o.


    Tüik'in başına mhp ile anlaşıp gene liyakatsızın yandaşın tekini getirdiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişi başına milli gelir 2008 yılına dönmüş

    oyları bana vermediniz 13 yıl çöpe gitti herşeye zam yapıp vergi koyarak bende yönetirdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 2 Mart 2021; 12:46:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

    kişi başına milli gelir 2008 yılına dönmüş

    oyları bana vermediniz 13 yıl çöpe gitti herşeye zam yapıp vergi koyarak bende yönetirdim

    2004'e hocam. Zira dolar enflasyonu hesaplanmalı.


    Hesaplama yöntemi de değiştirildi. Yoksa 2001 krizinden çok daha kötü durumda ülke.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    süper o zaman kripto para alanlardan da aynı şekilde binde 2 vergi alsınlar olsun bitsin? Adı üstünde crypto "currency".




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 2 Mart 2021; 12:54:40 >
  • fed tahvil faizlerinde biraz daha düşüş yapar yada sabit bırakırsa bence küresel bir düşüş olucak bu hafta veya önümüzdeki hafta şu anda daha ver daha ver yetmez modu hakim.

    son yükseliş dışardan kaynaklıydı zaten adam yalan atmıyorki zaten :)) neyse onu söylemiş.


    ABD Senatosu, Biden'ın 1,9 trilyon dolarlık ekonomik destek paketini - Bloomberg HT-


    teşvik paketi halen yürülükte değil onun etkisi daha gelmedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Mart 2021; 13:0:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    fed tahvil faizlerinde biraz daha düşüş yapar yada sabit bırakırsa bence küresel bir düşüş olucak bu hafta veya önümüzdeki hafta şu anda daha ver daha ver yetmez modu hakim.

    son yükseliş dışardan kaynaklıydı zaten adam yalan atmıyorki zaten :)) neyse onu söylemiş.


    ABD Senatosu, Biden'ın 1,9 trilyon dolarlık ekonomik destek paketini - Bloomberg HT-


    teşvik paketi halen yürülükte değil onun etkisi daha gelmedi.

    Allah'ım sana geliyorum.


    Tahvil faizlerin serbest piyasada belirleniyor. 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

    Teşvik paketi ise enflasyona yol açacağı için tahvil faizlerini arttırır. Ama beklenti olarak çoktan alındı.


    Kerimcem muhteşem bilgi seviyesi ile bize gene ışık oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Mart 2021; 13:2:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    keşkem maaşlarda 2004 e dönse. yiyip içip tatil tatil gezer 3 yılda 1 araba değiştirirdim10 yıldır aynı tenekeyi kullanıyorum😢😢

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    yanılabilirim kimin yönettiği konusunda, ekonomi profu değilim ben düşük talepten attırılıyor diye biliyorum arkasındada fed var biliyorum, bilirkişi olduğumu yazmıyorum sizler gibi zaten :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Mart 2021; 13:11:22 >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

    çok zor ekonomi reformu diye büyük ihtimalle yine yeni vergiler ve vergi artışları geliyor. Taslak torba yasa hazır. İkinci el araçlara vergi, kurumlar vergisi oranı artışı vs............




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 2 Mart 2021; 13:12:3 >
  • altına desteğe devam 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥  kripto parayı savunan arkadaşların %80 için gördüğüm teknik ve detaylı bilgiye sahip değiller. sadece popüler olduğu için alan gördüm tonla sebebi var bunun ama en belirgini kolay para kazanma durumu. geriye kalan %20 ye saygım sonsuz. oranları nerden biliyon hesapladın mı mü ehehe diye bir şey söylemeyin varsayım olarak söylüyorum bu işin içinde olan aklı başında arkadaşlarda bunu destekleyecektir. kripto paralardaki en büyük sorun devletlerin tam olarak tanımıyor olması ve tamamen manipüle ile ilerlemesi. bu senenin en büyük manipüle olayı da sanırım Elon tweetleri oldu bir tweet ile uzaya çıkan piyasa bir tweet ile yere çakılamaz mı? elbette çakılabilir. bundan bir kaç sene önce ödeme sistemi olacak mevzusu dönerken şuan tamamen para kazanma ortamı olarak bakılıyor bu piyasaya ayrıca. benim için bunların haricinde en büyük sorun mining furyası bu olay benim sinirlerimi bozuyor çünkü bunun tüm piyasalara zararı var harcadığı enerjiyi söylemeye gerek bile duymuyorum. merak eden arkadaşlar için ufak bir örnek sırf bu yüzden bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanıyor bu olayın büyümesi durumunda daha da büyüyecek bu tarz sorunlar..



    bunun dışında bir diğer konu dün gelen açıklama. vergilendirme olacağı konuşuluyor ve yüzdelik olarak beklenti yüksek. çoğu insan şimdiden nasıl vergi kaçırırız demeye başladı. ayrıca devlet kara ortak oluyorsa zararımıza ortak olacak mı? soruları soruluyor bu ne saçma bir düşünce tarzıdır sanki diğer alanlarda böyle bir olay varmış gibi.. diğer yatırım araçlarında ne ise bunda da onun olması gerekmektedir. madem devletlerin tanımasını istiyorlar yasal olarak. diyelim ki vergilendirme geldi nasıl olabilir.. benim fikrim TR bankaları üzerinden vergilendirme olacaktır. yabancı borsalara müdahale etmeleri pek söz konusu olmaz. e tamam o zaman yabancı borsalara geçeriz yabancı hesaplar açarız fikirleri havada uçuşuyor da devlet istedikten sonra o borsaya senin erişimini kapatamaz mı seni zora sıkıntıya sokamaz mı? her türlü istediğini yapar bu bile bir kaos risk ortamı oluşturmaktadır. benim yatırımım var mı? şuan yok daha önceden bir kaç ufak denemem olmuştu ancak büyük sorunlar ile karşılaştım. tekrar yapar mıyım ? ufak tefek bir şeyler yaparım ama bu kadar uçan kaçan bir piyasada kendim için büyük olabilecek paraları yatıramam. yatıran arkadaşlarım gece gündüz durmadan stres içerisinde ancak güzel kazanıyorlar kazandıklarında orası ayrı bir konu :)

    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥




  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    İlk 1 senelik oturma çalışma izni sonra 3 yıllık izin sonunda vatandaşlık veriliyor

    Kalma durumunda bu ankara antlaşmasıda kalktıya nasıl bir prosedür izleneceği belirsiz.Eskiden böyle birşey yoktu problem olsa bile devam edebiliyordun.Brexit işi sıkıntıya sürmüş.Son anda gidenlerin durumu sıkıntılı.

  • Bir hesaptan diğer hesaba ancak 45-50dk da geçiyorsa, istediğim şeyi onunla anında alıp yada satamıyorsam, değeri malipülatif şekilde bir düşüp bir artıyorsa benim için btc para değildir. Ancak gelecekte gerekli düzenlemeler olduğunda dijital paraların kağıt paraların yerini alacağı kesindir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son anda gidenlerde aynı yükümlükleri uygulanarak gidiyor zaten sıkıntı oluşturacak durum yok. Bizzat konsolosluk bilgisi bu.

    Haa derseniz konsolosluk kim bir almancı olarak ben daha iyi bilirim bi şey diyemem o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 2 Mart 2021; 13:18:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M4M00D

    altına desteğe devam   kripto parayı savunan arkadaşların %80 için gördüğüm teknik ve detaylı bilgiye sahip değiller. sadece popüler olduğu için alan gördüm tonla sebebi var bunun ama en belirgini kolay para kazanma durumu. geriye kalan %20 ye saygım sonsuz. oranları nerden biliyon hesapladın mı mü ehehe diye bir şey söylemeyin varsayım olarak söylüyorum bu işin içinde olan aklı başında arkadaşlarda bunu destekleyecektir. kripto paralardaki en büyük sorun devletlerin tam olarak tanımıyor olması ve tamamen manipüle ile ilerlemesi. bu senenin en büyük manipüle olayı da sanırım Elon tweetleri oldu bir tweet ile uzaya çıkan piyasa bir tweet ile yere çakılamaz mı? elbette çakılabilir. bundan bir kaç sene önce ödeme sistemi olacak mevzusu dönerken şuan tamamen para kazanma ortamı olarak bakılıyor bu piyasaya ayrıca. benim için bunların haricinde en büyük sorun mining furyası bu olay benim sinirlerimi bozuyor çünkü bunun tüm piyasalara zararı var harcadığı enerjiyi söylemeye gerek bile duymuyorum. merak eden arkadaşlar için ufak bir örnek sırf bu yüzden bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanıyor bu olayın büyümesi durumunda daha da büyüyecek bu tarz sorunlar..



    bunun dışında bir diğer konu dün gelen açıklama. vergilendirme olacağı konuşuluyor ve yüzdelik olarak beklenti yüksek. çoğu insan şimdiden nasıl vergi kaçırırız demeye başladı. ayrıca devlet kara ortak oluyorsa zararımıza ortak olacak mı? soruları soruluyor bu ne saçma bir düşünce tarzıdır sanki diğer alanlarda böyle bir olay varmış gibi.. diğer yatırım araçlarında ne ise bunda da onun olması gerekmektedir. madem devletlerin tanımasını istiyorlar yasal olarak. diyelim ki vergilendirme geldi nasıl olabilir.. benim fikrim TR bankaları üzerinden vergilendirme olacaktır. yabancı borsalara müdahale etmeleri pek söz konusu olmaz. e tamam o zaman yabancı borsalara geçeriz yabancı hesaplar açarız fikirleri havada uçuşuyor da devlet istedikten sonra o borsaya senin erişimini kapatamaz mı seni zora sıkıntıya sokamaz mı? her türlü istediğini yapar bu bile bir kaos risk ortamı oluşturmaktadır. benim yatırımım var mı? şuan yok daha önceden bir kaç ufak denemem olmuştu ancak büyük sorunlar ile karşılaştım. tekrar yapar mıyım ? ufak tefek bir şeyler yaparım ama bu kadar uçan kaçan bir piyasada kendim için büyük olabilecek paraları yatıramam. yatıran arkadaşlarım gece gündüz durmadan stres içerisinde ancak güzel kazanıyorlar kazandıklarında orası ayrı bir konu :)

    Hocam btc 10 milyon dolar olacak diyorlar :)) Bu parayı yada paraları nasıl kim ödeyecek.... Kripto paralarla alış veriş nasıl olacak? Bir sürü kripto para var ve kripto paraların geleceği meçhul... Bu kripto paralar da hep kazanan varsa kaybeden kim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • benimde bir eski iş arkadaşım ankara anlaşmasıyla gitti ama çocuk burdada zengindi üstünde kaç daire, kaç iş yeri vardı allah bilir, itü elektirik mühendisiydi, benim bildiğim o ankara anlatlaşması kişiye göre değişken ya adam akıllı paran olucak zengin olucan oraya yatırım yapıp iş açıcan yada onların işine gelicek orada meslek açığı bulunan vasıflı biri olucan..

    gelişmiş ülkelere artık vasıfsız boş gezenin boş kalfası kültürü düşük, hayatta bi sap olmamış tipleri kapısından bile sokmuyorlar.🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 19xx lerde kaldı o.🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

    teyze kızı kocası bile kaç diplomayla sertifikayla dille gitti abd ye hatta kocasını başta kabul ettiler, karısının dili çok yeterli değil diye kaç ay ektiler konsolosluktan.

    ha gittilerde ne oldular orda abd lilerin amele işçi sınıfı işlerini yapıyorlar anca orda halen, bir cacıkta olsalar içim yanmıycak karı koca işçi hayatıyla çöktüler iki senede ,kazandıklarını burda yeme hayali var anca klasik gurbetçi kafasıyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Mart 2021; 13:37:2 >




  • herkes kazanıyor diyen arkadaşlar bir coin gruplarına girsin baksın ne evler ne arabalar satıldı batırıldı bu piyasada 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥  ayrıca sistemin mantığı buna dayalı ahmet 10 bin kazandıysa mehmet 10 bin kaybedecek yoksa nerden gelecek bu değirmenin suyu :) coinler ödeme sistemi olur mu meçhul bir durum ancak bitcoin ödeme sistemi olmayacak benim gözümde. ayrıca bu ödeme sistemlerinde yanlış adrese gönderilen coinlerin bir çoğu çöp olmakta bu sorun defalarca kez yaşandı. yani iban no gibi değil olay yanlış ise para gitmez ehehe olmuyor bi bakıyosun para gitmiş 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

    yanlış adrese coin yollayanlar anlık : 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 





  • Kim damat dedi yine ?
  • 
Sayfa: önceki 54385439544054415442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.