hocam gram altında zararınız nedir tam bilmiyorum ama bu kadar zarar ettirdiğini düşünüyorsanız başka bir yatırım aracına geçerek zararı çok rahat kapatabilirsiniz. Benim tüm yatırımım altın üzerinde zararım yok sadece kar dan zararım var onun da yakında misliyle geri geleceğini düşünüyorum. |
3 aydır artmıyor,artacak gibi de durmuyor. çünkü dünya konektöründe bir panik ve kaos havası yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 26 Ocak 2021; 0:31:55 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tabi olur kardeşim duymamış olayım. Ver yetkiyi gör etkiyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolar 10 TL, Gram 600 TL o zaman |
Altın 590 lira olsa da bir tane yönetici koltuğunu bedavaya getirsem. |
Yumurta fiyatları roket gibi artınca Vatandaş ne yapacağını şaşırdı! |
gıda lobisine demir yumruk iniyor. gücümüzü sınamayın... Son dakika haberleri: Kalıcı olacak! 81 ilde gıda fiyatları... - Son Haberler - Milliyet |
geciken bir zam. 1 ocakta olmalıydı. geç de olsa emeği geçenlere teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 26 Ocak 2021; 12:47:45 > |
ons bazında yükselişler ile umarım istediğiniz seviyeye ulaşırsınız ama belli bir süre yatay gideceğini düşünüyorum ytd |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first_officer -- 26 Ocak 2021; 14:47:0 > |