< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Faizin sabit kalmasına kur tepki vermedi aksine salıyor nasıl bir film fırıldak dönüyor anlamak cidden çok güç.... |
YENİ EKONOMİ YÖNETİMİ ESKİSİNE GÖRE DAHA İYİ BU RATSINAMAZ BİR GERÇEK. AYRICA DÜNYADAKİ GENEL KONJEKTÜR DOLARIN DEĞERSİZLEŞMESİNE SEBEP OLUYOR. |
Eski yönetim ile yeni(!) yönetim arasındaki 5 farkı rica edebilir miyiz? Mesela eski yönetim (o kimse artık) şunu yanlış yapıyordu yeni yönetim artık böyle yapıyor? Gibi somutlastirabilir misiniz? Gözden kaçırdığımız iyi şeyler varsa hak geçmesin,bilmeyenler öğrenmiş olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 21 Ocak 2021; 18:9:37 > |
Ağustos 2018 'den sonra (Yüzde 24 faiz açıklanmıştı) yurt içi yerleşiklerin döviz tevdiat hesapları uzun bir aradan sonra azalamaya başlamış. Bankalardaki döviz mevduatı 11-15 Ocak işlem haftasında altın hariç 370 milyon dolar azalırken, yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduatı aynı işlem haftasında 510 milyon dolar azalarak hanehalkı toplam döviz mevduatı 235.34 milyar dolar oldu. Yüz defa dedik burada almayın diye umarım altında dövizde terste kalan çok yoktur. Hala da diyoruz terste kalmayın. Bu arada asla YTD < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 21 Ocak 2021; 18:10:15 > |
Bitcoin aldı o arkadaşlar geçen hafta düşünce, zengin olalım hayali ile :) TL de kalmadı o para. Kaynak:, hissi kablen vuku. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bakın ideolojik bakış açısıyla piyasaya bakarsanız her gün kaybeden taraf olursunuz. benden çok akp hükümetinin iktidardan gitmesini isteyeniniz yoktur. lakin piyasa ideolojik saplantıları olanın gözünün yaşına bakmaz. |
+1500 demokratlar tarihi boyunca ucuz dolarcıdır bizdeki muhaliflerin yüzü suyu hürmetine pahalı dolarcı olcaklar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2021; 18:58:19 > |
Aynı ülke, aynı yönetim, aynı piyasa 22 ekimde faiz sabit kalıcak açıklamasından sonra kur 6 kasıma kadar roket takmış gibi yükselmişti bu gün faiz sabit kalıcak açıklamaına tepki bile vermedi aksine düşüyor anlayan bi özetlesin bilgilenmiş olalım... |
Aynen paranın dini imanı ideolojisi partisi yoktur. Bu kadar acımasızdır. Bir yatırım aracına duygusal bağ kurmayın sonra aylarca beklersiniz. Kazanç TL'de ise TL, dövizde ise dövizde kalın. |
aynen imzamı atarım. |
ters indikatör 19 ocakta zaten faizlerin düşmeyeceğini açıklamış. bu adamın dediklerinin tersini yapıp pozisyon alan karlı çıkıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu adamı hayatım boyunca toplasan 2 dkk falan dilememişimdir. Hatta severek dinlediğim murat m. ile midye yemeli videosu bile izlemedim. Çok ilginç, millet komik falan diye mi izliyor acaba adamı. |