Ne 30 u :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
sabah 7,90 fırlıyor öğlene 7,80' ene geri düşüyor bu aralar bir kaç defa oldu böyle. buna sebep olan olay ne dolarmı satıyolar piyasaya kasadada dolar yok diyolar nasıl oluyor bu iş. |
Bu ay bir faiz artımı daha bekleyen var mı ? Ben bekliyorum |
Benjonun bu hareketleri normal degil.. ! 7,92 ye ciktı, sonra 7,83 e indi.. su an 7,84 sularinda seyrediyir... 1-2 saat ici de 9-10 kurus oynamasi biseylerin döndügünü anlatmakta... bence yine.mudehale yapiyolar (MB) fakat neyle.nasil.yapiyor detay bilgi edinemedim şu an... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nasıl yüzde 14 yahu temel besin maddesi sıvı yağ 40 tl iken 50-55 tl oluyor yani yüzde 25 zam yiyor bu hesaplamarı neye göre nasıl yapıyorlar acaba insanların kullanmak zorunda olmadığı ürünlerin mi fiyatına bakıyorlar |
Tenis topu, şemsiye gibi ürünleri de hesaplamaya alıyorlar😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son bir yil içindeki enflasyondan mi bahsediyorsunuz yoksa son altı ay içindeki enflasyondan mi ? :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ons altında etkiliyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
o zaman 7,85 den biraz daha ateşliyelim sepete belliki çıkıcak gibi.. |
şüphen olmasın..! sadece az sabır... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |