< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Aralık 2020; 0:46:3 > |
Hocam siyonist ve kapitalizmin bir oyunu bu bunu Almanya’da yapıyor ABD de yapıyor Türkiye’de yapıyor Almanya’da enflasyonu -0,5 diyor herseye zam geliyor az yada çok ama amaç asgari ücretliye ve emekliye az zam vermek beyaz yakalılara daha çok vermek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
X şıkkını seçiyorum. Hiçbiri ! 2.500 verirlerse öpüp başlarına koysunlar. Hazinede para yok ki. |
Beyaz yakalıya çok vermek? Enflasyondan düşük zam alıyoruz be. |
Kuveyttürkten hesap açtırabiliyorsun. Ben ordan alıyorum. Alıp satması kolay oluyor. Belli bir kg üstünde de fiziki olarak talep edilebiliyor. |
7.80 bandına yerini sabitliyor gibi geldi bana büyük sıçrayış öncesi yatırım tavsiyesi değil |
Gecen yilbasindan beri dolar %35 civarinda artti. Tuik enflasyonu %12 acikliyor. Sirketler de %12 yi kullaniyor bu arkadas diyor ki beyaz yakalilara para veriyorlar Butun mesleklerin en az %40 zam almasi lazim bu ulkede ama o bile erir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Almanya ya 15 yıldır duzenli gider gelirim. Yediğim içtiğim herşey centi centine hala aynı fiyat.. Hangi zamdan bahsediyoruz :) Ama orda su 1 euro çok pahalı :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ocak sonu şubat başı halk bank davası görülmeye devam edilecek,yanına s400üde ekle ona göre 3 aşağı 5 yukarı neler olur.. |
Son kale abd ve ab nin teşvik paketleri onlar açıklanırsa altın nefes alır yürür, fakat onlarda boş çıkarsa altın için durum sıkıntılı. Ons yükselsin yeter bizim ülkede dolar zaten in çık asansör gibi her zaman destek verir altına |
Aklı olmayanın fikri var işte. Belli ki herhangi bir tecrübesi, görmüşlüğü vs yok boş sallıyor. Forumun çoğundaki kafa da bu aslında. |