Ytd yazın hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bu konuda kendini bilen insanlar olduğu için direk buraya atıyorum; TEZ araştırmam ile ilgili sadece 8 soruluk bir anket. 2 dakikanızı ayırırsanız çok sevinirim. Eğer yasak ise affola kötü bir niyet yok silebilirsiniz. |
Telekom satılacak son şey ana iletişim kolun yahu bana bir tane örnek gelişmiş ülke gösterin iletişim gücünü altyapısını yabancılara peşkeş çekmiş. 90lar sıkıntılı dönemdi kardan öte girişilmedi böyle birşeye.AKP döneminde ise ne var ne yok herşey satıldı.Tüpraş,Tekel gibi en değerlilerden başlayarak sudan ucuza. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hala doların çıkmasını isteyen var ne insansınız yav. Düşse ekonomi düzelse diye istemiyor.. Daha düşükten alıyımın derdinde.. Tamam parayı korucaz da ekonomiye de biraz sahip çıkın :DD Tam blokluksun gibi geldin. neyse |
Burda herkes parasının değerini koruma derdinde boş yapma ne kadar dövizin var onu söyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben 19 yaşındayım. Ne dövizim var ne bir şeyim. Dövizle hiç işimiz yok bizim. Hep TL'deyiz. Dövizle işim şu. Azına uçtumun teknolojik ürünlerini kazık yemeden alamamak. Yurt dışıyla uğraşıyorum. Aylar bekleyeceğim sadece 2bin TL kar yapmak için. Vergiler onlar bunlar sağolsun. |
bunu isteme sebepleri yönetenler ekonomi düzelsin istemiyor. onlarda para peşinde. ee vatandaş ne yapsın aklı olan kendini düşünecek. senin evine sofrana gelmeyen ürünü cebine girmeyen parayı veya cebinde olan paranın değerini hükümet düşünüyor mu ? daha 19 yaşındasın şimdiden yatırıma başla bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 30 Kasım 2020; 18:1:30 > |
Hah , bilmiyorum hocam :) |
Arkadaşlar selam, 0 dairelerin konut kredileri 1.50 ye çıkmış bugün, Toplantı fln yokken neden her hafta artıyor acaba ? Çünkü ben 0.99 iken şuan inşaat bir binaya girdim ve 50k pesin verdim daire krediye uygunluğu 15 Aralık gibi kazanacak Şimdi zaman geçtikçe krediyi kullanamadikça faizler artıyor ve zarara giriyorum hep açıkçası Anlamadığım toplantı 24 araliktayken neden her hafta artıyor bi ara aylarca hep 0.99 da kaldi konut kredileri şans yoo bizde valla |