Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (498. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 45 Misafir (7 Mobil) - 40 Masaüstü9 Mobil1 iOS3 Android
5 sn
235.476
Cevap
1.165
Favori
11.784.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • varya şimdi kardesm anlamıormusun turkıye 2023te superguc tmmı bak bı ornek vereyım ulan atatüuürk zmanında eskı telefonlar vardı sımdı ıpohone var dıbınak senı ulan 2023 lozanya anlasması bıtıyor turkıye bor cıkaracak kardesım bag sayıyorum biiiir amarıga ikiii israyil üüüç ermenıstan dööört avruba beeeş dıgerlerı kardesım bunlar bor cıkarıp guclenmemızı superguc olmamızı ıstemıyorlar tmmı kardesım cunku bılıosun dunya bornoz rezervının %78,8932 si bizde oke morukdede.bu boru cıakrdıgımız zman uzay gemımız kalkıyor ihracat artacag kardesım amarıga bunu kıskanıyor israyil ermeni gavur dohumları bunu engellemek ister.ama ınsallah bunların hepsını aşacagız ulna aselsan savas gemısı yapıor mit fln rusya korkuyor neden atom bombamız var salla ikişertene herkes ayagını denk alsın iyiaksamlar karsesım hayırlı haftasonları
  • Dolar düşmeyecek!
    15 temmuz sonrası,ilk haftadan beri diyorumdum gerek burada gerek arkadaş çevreme,2. darbe girişimi ekonomimize olacak dedim ve 3 ay sonra aynen de oldu.Çünkü biz başka bir yere götürülüyoruz bariz belli ve adı iç savaş!

    Bu doları olanlar TL ye çevirsin mevzusu yayıldıkça,şöyle bir söylem dolaşmaya başlandı!banka hesaplarında dolar ve eurosu olanların da paraları,TL ye çevrilsin!

    Bunun örneği bir çok ülkede oldu ve sonucu iç savaş oldu.Bilmem farkında mı insanlar.

    Ha bana göre 3. evre iç savaştı zaten bu bir bahanede sayılabilir.
  • Son 10 yılda yalan, dolan, talan o kadar ayyuka çıktı ki şeytan bile şapkasını çıkarmış bunları izliyor ve içinden de "daha iyisini ben bile başaramazdım sayenizde cehennemin 1000 yıllık yakıt ihtiyacını karşılayacağım" diyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl sonra bir "müzmin ideolojik fanatik kör"ün bir mesajı:
    Dolar 5 tl oldu, ama Başkanlığı engelleyemedik, RTEyi yıkamadık. Tühh bee, hem ülkenin yıkılması için mücadele ettik, hem de RTE'nin. Ama ne ülkeyi yıkabildik, ne RTEyi!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 4000 1 ay içinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündem çok yoğun önümüzdeki hafta dövizde ciddi hareket bekliyorum haızrlıklı olun.
  • leoga66 L kullanıcısına yanıt
    Ne içtiysen bize de verir misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kassady

    Gündem çok yoğun önümüzdeki hafta dövizde ciddi hareket bekliyorum haızrlıklı olun.

    Bu dolar 2017 de çok rahat 4 tl olur. Baksanıza ülkede hiç huzur yok, ohal adı altında şirketlere el konuluyor, suçlu suçsuz herkesi hapse atıyorlar. Bunlar yetmediği gibi şimdi de anayasa değişikliği baskanlık sacmalıgı basladı. Allah aşkına kim bu ülkeye gelıp yatırım yapar ? Kendi halkı bile yarın ne olacak bilmiyor, ımkanını bulsak yurt dısına cıkacagız. Elin yabancısı neden gelsın ki ?

    Dun israıle demedıgı kalmadı, sonra 20 mılyona sattı hepsını dost oldular tekrar, ölenler ölduklerıyle kaldılar. Rusya'ya atar yaptı turizmi ve tarımı bitirdi, sonra pılotları hapse atıp özur dıledı ve arka planda ne tavizler verıldı bılmıyoruz.

    Şimdi de avrupa bırlıgıne ve almanya ya atarlanıyor, avrupa bırlıgı ambargo koyarsa bak ne oluyor. Almanlar çifte vatandaslıgı kaldırmayı dusunuyorlar, oradakı 3-5 mılyon turk secım yapmak zorunda kalacaklar, bakalım akp'ye oy veren troller turkıye vatandaslıgını secıp ulkeye donecekler mı ? %1'i dönerse adam degılım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver

    Hocam 2008 krizInde olsaydik hadi global şeyler bizi etkiliyor diyecektim. İyide şu an dünyada herhangi büyük bir ekonomik bunalım yada kriz yok ki? Tamam dolar güçlü olabilr ama bize karşı bu kadar güçlü olmamalıydi. Ayrıca uzmanlar TV de o kadar Tl de negatif ayrışma var diye bağırıyorlar. Bunu da mı bilmiyorsunuz? Kimse kimseyi kandirmaya çalışmasin. Son 2 ayda Kayyum atamaları, başkanlık maratonu, Hdp milletvekillerinin yakalanması olayı OHALin uzatılmasi, suriye girmemiz Bunlar bizim iç meselemizdır. Bunlar çok etkiliyor. .ABD seçimlerinin akşamında dolar o gece galiba 3.08 di sabah 3.29 oldu. Tekrar aşağıya indi. Altın onsu 4.315 tl ye kadar yükseldi.(su an 4.030 tl civarı) Trump seçildikten sonra dolar 3.29 dan 3.18 civarına kadar indi ve daha sonra hızla yükseldi. Yani 1 ay içinde dolar başına yaklaşık 40 kuruş değer kazandı.. Ayrıca sadece yatırım danışmanima güvenerek işlem yapmıyorum. Bende genelde ekonomi haberlerini takip etmeye çalışırım. Ayrıca siyasetide takip ediyorum artık. Çünkü artık siyaset ekonomiyi çok daha fazla etkiliyor.. Şimdi buraya yazıyorum pazartesi günü doları 3.55 üzeri diye tahmin ediyorum. Daha da yükselecek... Çünkü başkanlık tasarısı var.( tahminimi yazdım kimse inanıp parasını dolara yatırmasin)

    Hocam aslında biraz araştırma yaparsan gelişmekte olan piyasaların suan ciddi anlamda kan kaybettiğini görürsün sakın yanlış anlaşılması olmasın akpli yada onların yaptığı ekonomik modeli savunurum aksine en çok tepki gösteren benim
    Durum şu evet iç siyaseti bir kenara koyalım bu konu zaten ayyukta meydanda batırdırlar gelişmekte olan ekonomilerin durumuda buna tuz biber ekti para amerikaya gidiyor bunu durdurma şansımızda yok anca şu konu çok önemli bu para giderken bizden neden çok daha fazla kaçıyor sebep işte bu iç siyaset ve dış politika
    Ülke böyle yönetilmez böyle gitmez gidemez çünkü bunun bir sonu var ancak bunu görmeyecek kadar ya kör oldular yada bu durum baştakilerin işine geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bazı yorumlar varki gerçekten anlamıyorum. Sanki twetter gibi. Buraya yorum yazayımda, hadi oldu ben zaten 2-3 ay önceden demiştim gibi. Olmazsada unutulur gider. Dayanak olmayan yorumları anlamak gerçekten zor. Rusya ve Abd nin ortadoğu politikası başka etkenlerden dolayı değişiyor dolayısıyla, hedef duruyor zamanı ve şekli değişince piyasada değişiyor. Dolayısı ile yılbaşında şöyle artacak vs yorumlar havada kalıyor.

    bundan 10 sene öncede ülke batacaktı. Ha ama bu seferki farklı demi. yav 10 sene önce Türkiye Imf borcundan dolayı vs birçok etmenden dolayı teknokojinin t sine emek veremiyordu. hoş şuanda dünyada önemli bir güç değiliz ilerlememiz lazım, ama komplo teorileri üzerinden yorumlar yetsin artık.
  • asau kullanıcısına yanıt
    dolar 1 yıl sonra 5 tl olacak kadar kötü giderse ortada yıkılacak başkanlık kalmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

    dolar 1 yıl sonra 5 tl olacak kadar kötü giderse ortada yıkılacak başkanlık kalmaz.

    Madem bundan bu kadar eminsin, Doları yükseltme çalışmalarına devam et. İyi çalışamalar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    o anlamda söylemedim 1 yılda 5tl olursa zaten tam anlamıyla kriz gelmiş olur.Şu haliyle bile herşeye zam geldi doların 5 olması demek o tüp kuyruğu diye alay ettiğiniz yılara geri dönüş demek,kurban bayramında kestiğin hayvan ithal geliyor sonra diyorsunki dolar çıksın banane ... 2 kez düşün bir kere yorum yap öyleyse.Doları artıran ben değilim hükümetin beceriksizliği.
  • istanbulda patlama
  • Dolar bozdurmak iyi de ,bozdurulan dolarlar ne olyor? sadece el değiştiriyor.Ali satıyor,Veli alıyor...yalan mı ? Bu şekilde Ekonomiye katkı mı sağlanır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 11 Aralık 2016; 3:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x4343

    Dolar bozdurmak iyi de ,bozdurulan dolarlar ne olyor? sadece el değiştiriyor.Ali satıyor,Veli alıyor...yalan mı ? Bu şekilde Ekonomiye katkı mı sağlanır?

    işte ekonomimiz tam da bu mantıkla yönetiliyor.Dolar satmakla doların düşeceği, herkese atar yapmakla güçlü ülke olunacağı, faizi indirmekle enflasyonun ineceği sanılıyor.Adam diyor ki gelişmiş ülkelerde faiz sıfır biz neden fazla faiz verelim?. Bir tane aklı başında ve cesur ekonomist te demiyor ki efendim haklısınız ama onlarda enflasyon da sıfır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spekülasyonlarda insan beklentilerinin de etkisi vardır.Bu dolar satış işlemi ile insan beklentileri yönlendiriliyor.Ve piyasada fazla olan şeyin değerinin düşmesi normal bir şey mallara değerini veren bir diğer şey ise kıtlıklarıdır.



    Edit: yaptığınız hesaplamalara da hayran kaldım biri 2017 sonu 4 demiş diğeri 5 demiş hepiniz ekonomist olmuşsunuz maşallah bizede öğretin şu hesaplamaları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krious -- 11 Aralık 2016; 8:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan dolar alınır mı bu seviyede elimde bi 5-6 bin tl var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem2626

    Arkadaşlar şuan dolar alınır mı bu seviyede elimde bi 5-6 bin tl var.

    Pazartesiden itibaren cikis baslar diye tahmin ediyorum. Ben kendim alacagim seni bilmem. Yatirim tavsiyesi degildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.