Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
30 Misafir (4 Mobil) - 26 Masaüstü4 Mobil
5 sn
235.425
Cevap
1.165
Favori
11.782.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Bakıyorumda dolar çıkarken sevinenlerden bazıları hükümet doların başını ezince huzursuz olmuşlar.

    Eeee biliyoruz kardeş biz sizin tohumunuzu, olay dolar değil anladık bile biz. Büyük resmi görüyoruz.

    Öve öve bitiremediğiniz abd'nin parasını 2 paralık etti 2 lafıyla bir insan bu topraklarda.

    Gelmiş geçmiş en büyük türk belkide, gelmiş geçmiş en mubarek insanlardan o. Dolar sevici ve darbecilere mi göz yumacaktı?

    Doların başı nasıl ezildi acaba? 2,90 kurdan 3,55 civarına kadar çıktı şuan 3,42 civarında,şuan abd'nin parası 2 paralık değil maalesef tam 3,42 paralık.Yani hala düşüremedik.Şuan doların biraz gerilemesi hükümetin daha önce yapması gerekenleri şimdi yapmasından dolayı.Ben inanmıyorum ki kimse burda devletimiz beş paralık olsun,ülkemiz rezik olsun istemez.Taraflı eleştirenlerin büyük çoğunluğu menfaatçidir ondan dolayı.Ama olaya taraftar gibi yaklaşmayanlar herhangi bir çıkarı olmayanlardır.Ben Tayyip erdoğanın en mübarek insan olduğunu sanmıyorum,hesabında dolar tutan biri mi mübarek?Kamu ihaleleri dolar üzerinden yapıldığı için mi mübarek?Kim bilir ne kadar dolar birikimi vardır oğlunun,mal varlıkları belli değil çünkü bu mu mübareklik?

    Kimsenin günahına girmek istemem ama eğer devletin başına geçtiği için devlet hazinesinden çaldıysa,ihaleleri el altından para alarak birilerine verdiyse,halkın hakkını yediyse kim olursa olsun zehir zıkkım olsun,Allah hakkımı ne bu dünyada ne ahirette bırakmasın,çoluğundan çocuğundan,torunundan sülalesinden kendisinden çıkarsın.Her kim adaletsizliği hırsızlığı savunuyorsa Allahın bütün laneti üstüne olsun.Bundan büyük beddua olmaz.Eğer ben yapıyorsam evliyim çocuğum var benden de çıkarsın rabbim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemena

    Millet dolarını bozdurup bu ateşi söndürecek dedik yav hehe dediniz, konularımı silip cezalar verdiniz Noollddiiii?

    Kardeş askeri durdurmuş tankın önüne yatmış bütün bir ülkeyi kurtarmış bir halk var karşılarında ama haberleri hala yok sanırım.

    3. havalimanı, maslak 1453, yavuz sultan selim köprüsü, yeni yapılan 15 temmuz şehitleri köprüsü, osmangazi köprüsü, marmaray, kanal istanbul vay babam bay yaz yaz bitmiyor hükümetin halkına hediyeleri.

    Ab dağıldı, rusya bitti, abd parçalanıyor, israil özür diledi diz çöktü, suriye bizim topraklarımız sayılır artık, ırak bizim sayılır.

    Askerlerimiz bütün bir dünyaya diz çöktürüyor, 2023'te lozan anlaşmaları kalkınca dünyayı yönetmeye başlayacağız, lozanda gizli maddeler var toprakların hepsi bizim bütün ortadoğu bizim 2023'te gizli maddeler açıklanınca afrikaya ve batıda viyanaya kadar bizim topraklarımız olduğu ortaya çıkacak.

    Büyük bir dev doğacak bütün dünyaya hükmeden, başında göklerden gelen bir emir olacak, son bulacak bu ümmetin acıları.

    Dedemizin mezar taşını bile okuyamıyorken dünyayı yönetmeye başlayacağız tekrardan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 7 Aralık 2016; 12:35:31 >




  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Utanmasan sonuna huloggg ekleyeceksin.Insanlarin mubarek olup olmadigina sen mi karar veriyorsun?Madem o kadar uzmanlar bu konularda dolar 2 tl olsun gorelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jestia


    quote:

    Orijinalden alıntı: hardday


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jestia


    quote:

    Orijinalden alıntı: hardday


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jestia


    quote:

    Orijinalden alıntı: hardday


    quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Sobotka


    quote:

    Orijinalden alıntı: hardday

    Pkk cenazesine gidip ağlayan kim.Ceza evinde hem pkk liyi hem dhkp c yi ziyaret ettik ayrım yapmadik diyen kim? Hüseyin Aygün pkk ya güneşin çocukları deyince, bu sözün ve aygunun arkasındayım diyen kim.Selo ile el sıkışıp iyi salladik diyip kahkaha atan kim? Vekilene terörist dedirtemeyen kim.Inatla eylemci diyor hala. Selonun figenin içerde olması yanlış diyen kim. ?
    Bu ülkede iki tane Vatan partisi var bunlardan biri Mhp biri Akp. 15 yıldır doğrusu yanlışı ve sonucu ile görüyor idrak edebiliyoruz.

    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥

    Ceylan kılıçdaroğlu kimleri alkislatti 2 gün önce. Yangında vefat eden öğrencilere taziyeye giderken kimler otobüste göbek attı.
    Chp hain ordusu bir partidir. Türkiyenin 2 partisi var Akp ve Mhp nokta. Terörist cenazesinde ağlayan, taziyeye giderken göbek atan chp li lazım değil bize. Terörle mücadele 1982 den bu yana var.Size inat bu sefer Akp ye oy atacağım. :)))

    terörle mücadele 82'den beri var ama bu ülkede 82'den beri askere silah bıraktıran bir hain var. 1(bir) sizde onun dalkavukluğunu yapıyorsunuz işte


    Bak önce analiz et...Doğu ve guneydoguda halk hdp ye %91 oranında destek verince, malum demokrasi adına birşey yapılamadı ve meclise girdiler. Bölge halkının desteğini alan bir terör örgütü ile mücadelenin (ab kuralları şartları ile) imkansız olduğunu anlamak zor olmasa gerek. Hükümet bölge halkına madem katil devlet diyorsunuz buyrun silah biraksinlar devlet durduk yere operasyon yapıyor mu dedi. Ve bu niyetini gösterdi halka. Ama pkk dururmu adamların bonusu kan ve hainlik. Şimdi bölge halkı yavaş yavaş anladı ne olacaksa olsun dedi, desteği kesti.Gerçi operasyonlarda canı yaninca bu kararı verdi ya neyse.İdrak et iyi analiz et. Sağdan soldan laflarla gelme.

    sağdan soldan laflarla gelme diyip troll abilerinizin dediklerini yazmak baya hoşmuş, sevdim bunu

    İnsan hayatıyla kumar oynanmaz, devlet niyet göstermek için mi habura seyyar mahkeme kurdu? Niyetini belli etmek için oslo'da tavizler verdi ve dolmabahçede ortak açıklama yaptı. Bunlara 6 yaşındaki çocuklar bile inanmıyor, analiz ayağına ilkokul mezunu analitik düşünceden yoksun tipler ortadoğu uzmanı kesiliyor başımıza Tekrar tekrar söylüyorum asker silah bırakmaz, devlet terör örgütüne taviz vermez hele arkasında halk desteği var diye operasyon yapmayı hiç bırakmaz. Hadi bunlardan birini yaptı şehrin göbeğine hendek açılmasına izin vermez. Sayenizde devlette ne gelenek kaldı ne teamül, bunlar kolay oluşan şeyler değildir ama sizin ortaokul kafası bunu algılayamıyor maalesef.

    Sen önce bölge halkının ihanetini algila. Bölge halkını vursa başta sivillere katliam diye sen çıkarsın. Ab devreye girer. Dünyanın hiç bir yerinde bu denli terör örgütüne destek çıkan bir topluluk yok. Yaklaşık 5 milyon kişi. Adamın evine girse bile asker katliam zulüm diyor. İnsanca devlet iyi niyetini yeri geldi mi gösterir. Oyunun bu denli büyük olduğu coğrafyada hala sağda solda duydugun ama analiz etmedigin laflarla yazıyorsun. Hendek adamın mutfağından kazılmış. Mahalleden alttan geçirmiş.Bazı bariz yerleride fetonun polisleri ses çıkarmamış. Oyun sağlam. 1,5 yıl önce başlayan operasyonlara sadece mhp destek verdi. Siz gibiler anca köstek oldunuz. Hala sağdan soldan abilerin ağzı ile yazıyorsun:)

    Bak sevgili troll kardeş, dünyadan bihabersin lütfen başımıza ortadoğu uzmanı kesilme, terör örgütleri nedir ve kimler tarafından desteklenir hakkında en ufak bir fikrin yok.
    O ihanet etti bu da ihanet etti diyerek ülke falan yönetilmez. Herkesin ülke yönetmesi de gerekmez, beceremiyorsan yok büyük oyun yok analiz diyerek karşımıza gelme. İnsanların ölümünü haklı çıkaracak, askere silah bıraktırmasını gerektirecek mantıklı tek bir argümanınız bile yok, size kalsa herkes hain olduğundan bu laflarınızı tartışmaya gerek bile görmüyorum
    Madem mhp desteği üzerinden konuşuyoruz çözüm süreci hakkında neler demiş mhp bi baksana? Gelmiş abilerinin ağzıyla yazıyorsun diyorsun, benim cemaatle uzaktan yakından alakam yok peki aynı şeyleri kendi adına söyleyebiliyor musun? Troll abilerin ne derse kalemini satmışlar ordusu gelip burda bikbik ötüyor. Hadi başka kapıya, ilkokul mezunları paklar seni. Sen git patronların gelsin

    Gel senin seviyene inip öyle muhabbet edelim:)
    Şimdi akp terorcu
    Mhp akp destekçisi
    Chp 'nin yaptığı saklabanliklar saymakla bitmez..istersen sayarım bir ülkenin rejimi çok partili cumhuriyet. Çok istediniz hükümet geri çekildi. Sıra hükümet seçmeye geldi. Ve aynı partiler tekrar seçime girdi. Delikanlı ol ve oy ver kime vereceğini burda paylaş. Malum bu seçim rejimi ve cumhuriyet Atamizdan yadigar. Buyur!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Madem dolar düştü benzin fiyatlarıda gerilesin o zaman yapılan zam geri alınmazmı yoksa ,20 gün boyunca piyasaya dolar bozma bir anda sat dolarları dolar düşsün ,m.b rezervi az kullanıyor çünkü atımlık barut kısıtlı nisana kadar dayanması lazım ki başkanlık hayali ekonomik kriz ile uçup gitmesin.
  • başlığı güncelle

    3,4280
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt


    quote:

    Orijinalden alıntı: egemena

    Millet dolarını bozdurup bu ateşi söndürecek dedik yav hehe dediniz, konularımı silip cezalar verdiniz Noollddiiii?

    Kardeş askeri durdurmuş tankın önüne yatmış bütün bir ülkeyi kurtarmış bir halk var karşılarında ama haberleri hala yok sanırım.

    3. havalimanı, maslak 1453, yavuz sultan selim köprüsü, yeni yapılan 15 temmuz şehitleri köprüsü, osmangazi köprüsü, marmaray, kanal istanbul vay babam bay yaz yaz bitmiyor hükümetin halkına hediyeleri.

    Ab dağıldı, rusya bitti, abd parçalanıyor, israil özür diledi diz çöktü, suriye bizim topraklarımız sayılır artık, ırak bizim sayılır.

    Askerlerimiz bütün bir dünyaya diz çöktürüyor, 2023'te lozan anlaşmaları kalkınca dünyayı yönetmeye başlayacağız, lozanda gizli maddeler var toprakların hepsi bizim bütün ortadoğu bizim 2023'te gizli maddeler açıklanınca afrikaya ve batıda viyanaya kadar bizim topraklarımız olduğu ortaya çıkacak.

    Büyük bir dev doğacak bütün dünyaya hükmeden, başında göklerden gelen bir emir olacak, son bulacak bu ümmetin acıları.

    Dedemizin mezar taşını bile okuyamıyorken dünyayı yönetmeye başlayacağız tekrardan.

    Sizi seviyorum ya cidden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşin en komik yanı da ben ekonomiden anlarım iktisatçıyım deyip 2002de başa gelen adamın zamanında doların bu seviyeye çıkması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemena

    Millet dolarını bozdurup bu ateşi söndürecek dedik yav hehe dediniz, konularımı silip cezalar verdiniz Noollddiiii?

    dostum senin aklın başında mı ?

    millete ne kadar para varda doları düşürecek

    doları düşüren sebep türkiye 31 aralığa kadar tc ye sokulan doları nereden diye sormayacağım dedi

    giren paralar bunlar
  • Düştü diye sevinmeyin yapay bir dalga sadece 3.60 seviyesini rahat görecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede dolar düşerken petrol fiyatları düşerken kaşıkla inerken yükseldiğinde kepçe ile yükseltip vatandaşın cebinden vergi ile birlikte zamlarla parasını alan bir hükumet daha ne olsun. Sorun olduğunda sürekli vatandaşa sesleniyorlar ya biz sorun olunca devlet diyemiyoruz artık !!! Ülkede üretim kalmamış tüketip hatti safasında ee birkaç yıl sonra çok daha büyük kriz olacağı belli hatta 2017 den hiç ümitli değilim. Adamlar tutturmuşlar dolar ve noel baba ama olan oldu halen uyuyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SelamiŞahin

    Devlet baba biraz daha dolar bozdursun bakalım.

    Böyle ekonomi kurtulur mu Allah aşkına?

    Tüm ülke elindeki dolarları bozdursa dolar 3.1 olsa sonra yine yükselmeyecek mi? Tam bir güneşi balçıkla sıvama çabası.

    Üretelim kardeşim üretelim 3 sene sonra bende mühendis olucam inşallah.Ben de bu ülkeye katkı yapayım diyorum ama baştakilerden bir çaba yok??????

    Dünyaya kafa tutacağına gençlerin önünü açsana.



    Arkadaş nasıl bi milletiz tüm herşeyi devletten bekliyoruz ya. Cidden memur zihniyeti bizim içimize işlemiz. Baştakilerde çaba yok diyorsun. Üretmek için bi fikir ortaya sunduğun anda Sana bu devlet Tübitak, KOSGEB, Ajanslar, Teknokentler vasıtasıyla %100 destek veriyor. Daha ne yapacak ya ?

    Gençlerin önü zaten açık bizde girişimci ruhu olan gençler mi yetişiyor ?

    Mühendis olacağım diyorsun inşAllah en iyiside olda varmı Bende şunu üretip şu pazara satarım diyebileceğin fikrin ? yapanlar nasıl yapıyor..

    http://www.etgigrup.com.tr/en/
    bak bu adamlarda öğrenciliğinden sonra devam etmişler. Geçen gün ya TRT yada NTV'e çıkmışlardı. Dünyanın her noktasına VR üzerine yazılım geliştirip satıyorlarmış TV'de dediklerine göre.

    Bulunduğu yer Senin Gençlerin önünü açmıyor dediğin devletin açtığı TEKNOKENT. Üstüne vergi muafiyeti var. Eğerki tahminim o yöndedir doğru şekilde bi Projelendirme yaptılarsa TÜBİTAK'dan çalışanların maaşları, gerekli ekipman konusunda %100 maddi destekte almışlardır kuruluşlarında..

    Hükümet Daha fazlasını yapmalı mı yapmalı tabiki, Ancak kendi başarısızlıklarımızı başkasının üstüne atıp kurtulamayız. Eğer yaptığın yetmiyorsa demekki daha fazlasını yapman gerekiyor.




  • Neden fed e kadar beklenilmedi acaba o zaman ki volatilite yi azaltmak için mi bu hamle yapılıyor bilmiyorum. Giren para yabancı, yabancıya yüksekten dolar bozmayı vaat ettiler ve bozdular peki bu yabancı ne zaman dolara dönecek ve ülkeden çıkacak asıl mesele bu.
    Doların çıkması bir neden değil bir sonuçtur artık yetkililer geçici önlemler yerine sorunun asıl kaynağına yönelmeli hepimiz aynı gemideyiz.
  • Dolar biraz daha düşşün.. aliexpres de sepette bekleyen ürünler var.
  • H.B.V kullanıcısına yanıt
    FED faizi arttırdıktan sonra çıkacak hazırlık yapıyorlar işte parça parça bozuk kaçış başladı bu ayki toplantıda %0.50 artış garanti gözüyle bakılıyor ki çıktıklarına göre garanti bir artış var yüzdesi belli değil ,dolar artık aranan para rezerv olarak az MB hava atıyordu şu kadar rezerv var diye şimdi neden bahsi açılmıyor, dolar fazlayken o kadar rezervi bende yaparım önemli olan şimdi ne kadar var elinde.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 4 Ağustos 2020; 13:42:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Kardeş askeri durdurmuş tankın önüne yatmış bÜtün bir ülkeyi kurtarmış bir halk var karşılarında ama haberleri hala yok sanırım.

    3. havalimanı, maslak 1453, yavuz sultan selim köprüsü, yeni yapılan 15 temmuz şehitleri köprüsü, osmangazi köprüsü, marmaray, kanal istanbul vay babam bay yaz yaz bitmiyor hükümetin halkına hediyeleri.

    Ab dağıldı, rusya bitti, abd parçalanıyor, israil özür diledi diz çöktü, suriye bizim topraklarımız sayılır artık, ırak bizim sayılır.

    Askerlerimiz bütün bir dünyaya diz çöktürüyor, 2023'te lozan anlaşmaları kalkınca dünyayı yönetmeye başlayacağız, lozanda gizli maddeler var toprakların hepsi bizim bütün ortadoğu bizim 2023'te gizli maddeler açıklanınca afrikaya ve batıda viyanaya kadar bizim topraklarımız olduğu ortaya çıkacak.

    Büyük bir dev doğacak bütün dünyaya hükmeden, başında göklerden gelen bir emir olacak, son bulacak bu ümmetin acıları.

    Dedemizin mezar taşını bile okuyamıyorken dünyayı yönetmeye başlayacağız tekrardan.


    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 7 Aralık 2016; 12:35:31 >


    Kardeş yazdıklarını ciddiyetli ciddiyetli okuyordum ama sonradan bu kadar bilgisiz yada birileri tarafından söylenen her şeye inandığını anladım. "yeni yapılan 15 temmuz şehitleri köprüsü" demişsin 15 Temmuz Şehitler köprüsünün eski adı var. Yani yeni bir köprü değil. Amaç hükümeti övmek olunca her şeyi bu hükümet yaptı. TBMM'yi bu hükümet kurdu. Bakanlıkları bu hükümet kurdu. Esenboğa havalimanı 14 yıl önce var mıydı? Yoktu demi.

    Türk half inkalabını da hükümet yapmıştı demi doğru unutmuşum ben 14 yıl önce biz yoktuk zaten, Türkiye yoktu onuda bu hükümet kurdu. Pekala bu hükümetin bize sağladığı okuma yazma ile seni;

    https://tr.wikipedia.org/wiki/Bo%C4%9Fazi%C3%A7i_K%C3%B6pr%C3%BCs%C3%BC bu linki okumanı davet ediyorum. Hatta okumayıp geçersin falan sonuçta türklerde okuma yazma huyu Japonya'ya göre gelişmiş değil. Oradan önemli kesiti alıyım.

    "Boğaziçi Köprüsü, Birinci Köprü ya da resmi adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Karadeniz ile Marmara Denizini birbirine bağlayan İstanbul Boğazı üzerinde yer alan üç asma köprüden biridir. Köprünün ayakları Avrupa Yakası'nda Ortaköy, Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi semtlerindedir.

    İstanbul Boğazı üzerine yapılan ilk köprü olmasına atfen halk arasında Birinci Köprü olarak da adlandırılan Boğaziçi Köprüsü, daha sonra yapılan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle birlikte kentin iki yakası arasında kara ulaşımını sağlar. 20 Şubat 1970 tarihinde yapımına başlanan köprü, 30 Ekim 1973 tarihinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 50. yıldönümü şerefine devlet töreniyle hizmete açıldı. Yapımı tamamlandığında dünyanın en uzun dördüncü asma köprüsüyken, 2012 yılı itibariyle yirmi birinci sırada bulunmaktadır.

    26 Temmuz 2016'da Köprünün resmî adı, 2016 Türkiye askerî darbe girişimi sırasında köprüde hayatını kaybeden vatandaşların anısına 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değiştirilmiştir.[2][3]"

    Şimdi "yeni yapılan 15 temmuz şehitler köprüsü" dediğin için pişman olmuşsundur umarım.


    Araştırmadan yorum yapmayın arkadaşlar kendini küçültüyorsunuz.




  • Sn. Cumhurbaşkanımızın dövizden Türk Lirası’na dönüş çağrısı çerçevesinde MSB'ye bağlı Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın kullanımında olan, Savunma Sanayii Destekleme Fonuna ait 262,7 milyon ABD Doları ile 31,3 Milyon Avro bugün itibarıyla Türk Lirası’na çevrilmiştir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FED faiz oranını sabit tutma kararı olamaz mı? herkes arttıracak diyor
  • Doların bu düşüşü malesef güven vermiyor. Kalıcı olduğunu düşünmüyorum. Gönül ister ki tekrar 2.50' lere düşsün. Yani 3.00 kurunu mumla arar olduk. Çok kısa bir sürede yaklaşık 40-50 kuruş artıyor ve şimdi 10 kuruş düştü diye sevinmek bana abes geliyor. Kaldı ki elektriğe, benzine ve doğal gaza gelen zamlar geri alınacak mı? Hiç sanmıyorum. Ben ülkemin iyiliğini, halkın iyiliğini isteyen birisiyim. Hayatım boyunca AKP' ye kin besledim bu bir gerçek, ancak bu işi kurtarırlarsa, en azından dolar 3 seviyesinin altına inerse mutluluk duyarım tabi ki, bu konuda da yiğidin hakkını teslim ederim. Ancak bu ufak tefek para akışı ancak yama niteliğinde günü kurtaran hareketler. Ülkemizin sorunu üretim, üretimi yukarılara taşımadığımız sürece bir gelişme olacağını sanmıyorum.

    Bu işin uzmanı değilim, matematiğini ve terimlerini bilmem ancak bu güne kadar ki gözlemlediğim durumun iyiye gitmediği yönünde. Bu güne kadar dolara yatırım da yapmadım ancak bu kur alım fırsatı gibi duruyor. Bilgisine güvenen arkadaşlar yönlendirme yaparsa birikimimle dolar almayı düşünüyorum.

    Ha bakın bunun da vatanı düşünmekle alakası yok arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla henüz hayata atılmamış yaşı itibari ile ateşlenen kişileri görüyorum burada. Bak canım kardeşim, bu para dediğin şey kolay kazanılmıyor. Kendim de dahil olmak üzere kendi işini yapan insanların her gün nasıl stres yaşadığını sen henüz bilmiyorsun, bunu ilerde göreceksin. Benim birikimim üzerinden 3 ay öncesiyle şimdiki paramın arasında 5000-6000 TL fark çıkıyor. Bu ülkede cebindeki 10TL çalınacak diye insan öldüren kişiler var. Bu hırsızlık fiili olmadığında nedense insanımızın sesi çıkmıyor. Ben neden emeğimle, dişimle tırnağımla kazandığım paranın göz göre göre erimesini seyredeyim. İyi bir fırsat yakalarsam hayatımda ilk kez yüklü dolar alacağım. Parayı yerden toplamıyoruz...




  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.