Şimdi Ara

Dolar 26 TL oldu. Yazık bu millete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
7.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
45 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçimde 19.90 TL civarında seyreden dolar faiz artmasına rağmen 1 ay içinde bugün 26 TL ye ulaştı. 11.500 TL olan Asgari ücret ise tekrar eridi. Ben özellikle kış mevsimi ve yerel seçim sonrasını düşünemiyorum bu gidişle dolar 50-60 TL'ye dayanır.

Fakat halen akıllanılmıyor. Halen liyakatsiz atamalar ve tarikat , cemaatlere ayrıcalık devam ediyor. Yargı ve mahkemeler halen bağımsız hareket edemiyor. Kurumları denetleyen sistem yok. Düşünce özgürlüğü yok. Tek adamlık rejimi ülkeyi uçuruma çoktan sürükledi.

Sadece bu seçimi yapmayan %48 lik kesime üzülüyorum.

• Kemal Bey kazansa aldigi hasarli ekonomiyi bir anda duzeltemezdi. Ancak akilci ekonomik politikalariyla zaman icinde duzelirdi. Degeri dusen paraya ragmen faiz artirimina gitmez isen zamaninda, gun gelir faizi artirsanda paranin degerini artirmaya yaramaz. Doviz yukselmesin diye sattigin altinlar ve dovizlerde zarar olarak kalir.
    Akilci dis ve ekonomi Politikasiyla yatirimciyi ulkene ceker, denetleme birimlerinin calistigi adaletli bir ulke olursan ekonomim duzelir. Bunun icinde Liyakat sarttir.
    Kimseye 10 kurus borcum yok aylik gelirim bir millet vekilinden fazla ben chp ye oy verdim ama diger ihtimal icin en az 2 yildir da nakit topladim. Ama mutlu degilim cunku komşum ac ve muhtac zaten bunu bilipte mutlu olan insan evladi degildir.

Ben en gec 1 seneye erken secim goruyorum. Gec oldu ama guc olmayacak. Sanirim oy verenlerden anlamistir konyanin kac bucak oldugunu.

Chp mi olur zafer mi bilmem ama tayyibin söyleyecek yalanida tukendi. Bunlari nas nus filan da kurtarmaz artik. Azcik daha dayanin ama bu kis saglam durun ve paranızı car cur etmeden hayatta kalmaya bakin.

Bu kis everestin tepesinde don atlet oturuyormussunuz gibi titretecek.
  • Seçimi kazanan cumhur ittifakı seçmeni zaten bunları umursamıyor ki. İlk turda 3 muhalif adaydan birine ve 2. turda ise ELİMİZEDE KALAN SON MUHALİF ADAY'a oy vermeyen, 2018'de muharrem inceye oy vermeyen, ondan önce ekmeleddine oy vermeyen muhalif seçmen kudursun şimdi sizin oyunuz çantada keklik değildi aynen gördük şimdi hep beraber ebemizinkini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 28 Haziran 2023; 13:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)
  • TL kazananlar olarak hergün fakirleştiriliyoruz herhalde bu haramzadeler helal kazanmıyor umurlarında değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

GURUR DUYARSINIZ ARTIK.....

TÜRKİYE ACİL ERKEN SEÇİME GİTMELİDİR....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABİ BU EURO DOLARA NE OLUYOR !!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bile yazık değil asıl yazık olan kurunun yanında yaşında yanması.

Paradan ekonomiden daha önemli şeylerde var bu ülkede bu seçimdede anlamadıysanız asıl size müstehak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Haziran 2023; 12:49:34 >

Neyse bosver kardesim kurban bayraminda bodrum dolmuş demek ki ekonomi iyi

• Benim anlamadığım dolar , altın artarken borsa aynı zamanda nasıl artıyor eskiden bunlar ters orantılıydı. Demek ki kur çok yükselince hisseler yabancı şirketlere neredeyse bedava geldiği için oluyor olabilir mi ? Başka açıklaması yok ama ekonomi sonunda gerçekten patlarsa borsada çöker gibime geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

* MUTLUMUSUNUZ AKP ZİHNİYETİ..... Birine ALLAH GİBİ Tapmaya devam mı?

ESERİNİZLE GURUR DUYUN....

• Bence az bile asıl bazı akılsızlara dem vurun yardım ediyorlar fakir diye üç beş çocuk yapmış parazitlere yardım etmeyeceksin ki anlayacaklar gerçek sefilliği e keri çok.Dolayısı ile dolandırılma hadisesi de çok.Bir sürü aptal var ülkenizde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aramızda hala %52'nin ekonomiden memnun olduğunu zanneden zekiler var. %52 de biliyor ekonominin kötü olduğu ama bu %52 , merdan yanardağ, sezgin tanrıkulu, canan kaftancıoğlu vb. zihniyeti iktidara gelmesin diye kk'ya oy vermedi. şunu bir anlasanız keşke.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.