Kahvehaneye dolarla mı gidiyon aydınayhan |
_____DOLAR 10 TL OLDU TARİHİ AN SS _____ (2. sayfa)

-
-
Ben hep 10 liralık dolar alırdım iyi oldu. -
1 tl esittir 10 sent
çine gidecek varsa çin yuhanla laptop alsak olmazmı
-
ulkede cok sayıda dolar biriktiren var yani herkes 10 tl oldu diye kafaya takmıyor
her tahminim cıktı aralık sonunda dolar 12 tl olcak benden demesi
dolar alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 12 Kasım 2021; 23:38:6 > -
lahmacunlar yakında 20 tl olur aydınayhan. sana dolar 8 iken lahmacun fırını aç demiştim hala diyorum. Ama sorun şu ki şuanki şartlarda 5 tlye lahmacun satabilir misin
-
3'ün 1'i etkisi.
-
Hani yıl sonu tahmini 9,88 idi, ne oldu? Şimdiden 10 olduysa demek yıl sonunda daha beter olacak. -
Verdiniz yetkiyi gördünüz etkiyi.. hükümet şu %36 yılbaşı zamlarını da güzelce bir geçirsin, bir allahın kulu da verdiği oyu savunamayacak duruma gelecek. ama ülke battı akıllansalar ne fayda..
-
İşin iyi tarafından bakalım yandaş gazeteciler misali, 10 oldu hasabı kolay oldu. Güzel manşet de olur bu ha. XD -
Grafiğe bak aq...
Bereket tanrisinin malafati gibi,
Hep yukarı, hep yukarı -
KingMan TVyoutube
Yiğit Bulut'un 31 Mayıs 2017'deki ekonomi değerlendirmesi ve dolar yorumu yeniden gündem oldu. Şu sıralar dolar kurundaki yükseliş sosyal medyada bu yorumu yeniden gündeme getirdi. Yiğit Bulut : "Çıkın bu milletten özür dileyin" Yiğit Bulut : "3 Liranın üzerinde sakın bulaşmayın" Yiğit Bulut : "3.50 nin üzerinde 3.90 üzerinde bu millete dolar aldıranlar neredesiniz. Çıkın bu milletten özür dileyin" İzlediğiniz ve değerli yorumladığınız için teşekkürler!.. Abone Olun ► https://bit.ly/3ftq9om KingMan TV | Youtube Channelhttps://www.youtube.com/watch?v=Q9rDVOM5g1M -
Bence bir sifir atmanin zamani geldi.
-
bizim yaşadıklarımızı yaşamamalarını bile geç umarım eskiye bakıp lan eskiden dolar 10du be ne şanslılarmış demezler xd
-
7 günde iyi şahlanmışız.
-
11.1 oldu
10 tl yi ariyonuz dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 19 Kasım 2021; 18:1:28 > -
akp o zamana kadar ayakta kalmaz.
yıkılır ve umarım hdp gibi bir parti, Bu Ülkenin başına gelmez, diğer partiler gelse fazla sorun olmazda, hdp'nin Türkiyenin başına gelmesi en büyük felaket olur.
-
12 olması için ülkenin içinden falan geçmeleri lazım -
bu daha ne ki? yakında 15 TL olacak.
-
10u goremeden 11 e zıplamıştı hatırlıyorum o gunlerı
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X