Bildirim
Dolap Uygulamasından Tiksinmeye Başladım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Burası dolap destek hattına mı benziyor birader bizden ne yapmamızı bekliyosun.
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senden bir şey yapmanı isteyen olmadı. Konu dışında kurallar dahilinde paylaşım yapabiliyoruz bu seni niye rahatsız ediyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son 2-3 yıldır telefonumda, birkaç istisna hariç, tarayıcı ile kullanabildiğim hiçbir servisin uygulaması yok. Zaten önemli bir şey olduğu zaman mail gönderiyorlar. Bu şekilde çok daha mutlu ve huzurluyum. Telefon pil sürem uzadı, ekran sürem azaldı. Üstüne bir de Apple Watch kullanıyorum, bildirimleri de düzenledim. Yalnızca çok önemli uygulamaların bildirimleri saate geliyor. Geri kalanları telefona baktığım zaman görüyorum. Ben çok mutluyum, şiddetle tavsiye ederim.
-
Bana hep e devletten bildirim gelip duruyor e devleti cimere şikayet etmeyi düşünüyorum
Bildirimleri kapatmak aklına gelmiyomu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapatsam da geliyor.
Android mi kullanıyosun hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Burası dolap destek hattına mı benziyor birader bizden ne yapmamızı bekliyosun. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X