Şimdi Ara

Dolandırıldım ve kişiyi şikayet edicem ! Mücahit Ferhat Gürler denen şahıs (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
39.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dolandırıcılar kendi adlarını, kendi fotoğraflarını, kendi kimliklerini kullanmazlar. Sazan gibi atlayıp beni dolandıran bu şerefsizdir demeden önce, emin olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rammercan

    Öyle yapmayi düşünüyorum ses kaydi bile bulunuyor telefonu yollayacağım derken
    Karşının rızasını almadan görüşmeleri kaydedemezsin, suçtur. Bu yüzden delil de sayılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rammercan

    Direk kapisina polis yollayacagim yarin okula ve yurtuna bakilacak ve bir para alinmiyor sevciliga dilekce yazıyor sun sadece parasiz oda mahkeme acarsan ayri ama sen acmiyyorsun
    Polisler de Rammercan bizi arasa da kapıya yollasa diye seni bekliyorlardı. Hayırdır kardeş, polis senin uşağın mı? Sen gerekli şikayetlerini yap, sonrasını kolluğa bırak.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Bu dosya birleştirme kararı. Ceza verilen karar nerede?
  • Sağolasın inşallah kardeşim gerekli şikayetleri yaptım serefsize mesaj bile attim dedim bana parayi geri iade et sikayetci olmicam diye cevapta vermiyor bu durumda olan bikac kisi daha varmis 2-3 gun içinde iban nosu bu adama ait birde direk ikametgahdan bulunmasi lazim aslında bakalım nasil olucak pesini birakmicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    2650 gitti be dostum, 3 e yakın maf oldum bi dönem kendime gelemedim ararlar diye bekliyorum savcılıktan.. bekleyişime devam edeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naptiniz siz ne kadar suredir bekliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rammercan R kullanıcısına yanıt
    10 ay oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımadığın birine 1500 TL attın, hmm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yorumlara bakınca nasrettin hocanın meşhur sözü geldi aklıma ! Yahu hırsızın hiçmi suçu yok ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim,

    Genelde sahibinden üzerinden insanları hedef alıyorlar, sahte kimlik ve telefon kullanıyorlar kişinin kimliğini sadece İban No'dan bulabilirsiniz. Genellikle kendilerini türkiye'nin küçük il ve ilçeler olarak belirliyorlar ki kimse gelip elden ürünü almasın.Yapacak bir şey yok artık, istediğin kadar devlet yetkililerine git ama inan bir şey çıkmaz. Allah kimseyi düşürmesin, Sahibinden üzerinden dolandırılan binlerce insan var ama Sahibinden yönetimi bunun için hiç bir şey yapmıyor.
  • Öncelikle geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir hata yapmazsınız bu olay başkalarına da örnek olur umarım. Ürünü canlı görmeden, kalitesini test etmeden para vermeyin. Hakkınızı arayın durumu da burada editleyin lütfen.
  • kimler dolandırılır? açgözlüler ve saflar. bu konu hakkında çok net bi düşncem var. dolandırıldıysan, haketmişsindir
  • Dolandırıldım ve kişiyi şikayet edicem ! Mücahit Ferhat Gürler denen şahıs

    aklima bu geldi🥒🥒🥒🥒

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam geçmiş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyada neler oluyor yahu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertkaya34

    Öncelikle geçmiş olsun ancak iki kelamım olacak. Sizin de belirttiğiniz gibi "genç" biri. Yaşadığınız olay kabul edilemez, şikâyetçi olabilirsiniz ancak..;

    Bu ifşa kültürünü ne zaman bırakacaksınız? Burada suçu meşru göstermiyorum yanlış anlaşılmasın. Mağduriyetiniz varsa zaten devlet eliyle şikayette bulunursunuz. Süreç başlar. Sonuna kadar mağdur ve haklısınız. Ama;

    Bunu şova dökünce ne oluyor? Diyebilirsiniz ki ben dolandırıldım başkası dolandırılmasın...Herkes görsün.O zaman şahsın fotoğrafını biraz kırpabilirsiniz... Bütün kişisel verileri buraya girerek ihanet alma güdünüzü bırakın. Yargı gerekeni yapacaktır zaten.

    Bu hayatta herkes hata yapar. En çok da gençler yapar. Umarım bu genç de hatasını fark ederek pişman olur ve zararınızı tazmin eder.

    Geçmiş olsun.
    Hukukta ifşa politikası olmadığı için ve malesef hukuk normları sizin zihniyetinizdeki insanlar tarafından hazırlandığı için çok canlar yanıyor. Bir insan ikinci kez dolaandırıcılık yaptığında ne ceza alıyor ? Dolandırıcılık yapan birinin ticaret hayatını devlet bitirmelidir.Devlet bu tipleri E-devlette kendisi ifşa etmelidir. Ara sıra bu forumdaki sorunlu alışverişler kısmına girip dolandırıcıların mağdur ettiği kişilerin mesajlarını okumanızı ve empati yapmanızı öneririm.

    İfşa politikası olduğu zaman herkes piyasa ona göre çıkar ona göre topunu oynar başına geleceği bilir. Genç yaşlı ergen vs. farketmez.

    Not : Hayatımda Alllah'a şükür dolandırılmadım.Eşiğinden döndüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 4 Aralık 2019; 2:0:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

    Merhaba ben de sahibinden üzerinden büyük bir miktar dolandırıldım hemen savciliğa gidip delillerle birlikte nitelikli dolandiriclik suçuyla şikayette bulundum 10 ay oldu neredeyse hiç bir ses seda yok Ankara etimesguttan çekmis parayi 10 aydir tarafıma mahkeme tarafından bildirim yapilmamasi normal midir? Az para değil çünkü kaybettiğim para ve kendi paramın bana iade edilmesini istiyorum.. sizin süreç ne kadarda sonuçlandi acaba?



    Dolandıran adam ne engelledi beni ne mesajlara cevap vermemezlik yapti gayet rahat her zaman uzlaşılıyor ulastigimda ise yatırılacağım deyip geçiştiriyor sosyal medya adresi bile aktif 4500 takipçisi var... şimdi ben bu adami hukuki yönde işlemler bitene kadar ifşalasam bana özel hayattan dava açabilir mi? ben paramın geri verilmesi için ses duyurucu bir ifşa konusu açmak istiyorum... bu konuda yardımınız olabilir mi tarafıma?


    hürmetler
    Kişisel bilgileri paylaşmanız sizi suçlu durumuna düşürür. Mahkeme tarafından bildirim yapılmadı demişsiniz, dosya soruşturma mı kovuşturma aşamasında mı? Yani mahkemede dava açıldı mı? Sanırım soruşturma aşamasındadır ve uzun sürmesi de olağan. Öyle yada böyle yakalanacak ve cezasız kalmayacaktır.

    Paranızı alabilmeniz yolu; yargılamanın sonunda şahsın uzlaşmaya tabii olan suçlardan sayılan TCK 157/1 den ceza alması, basit dolandırıcılık diyebiliriz.
    Eğer 158/1.f den ceza verilirse (nitelikli dolandırıcılık) uzlaşmaya tabii değil ve paranızı geri alamazsınız. Bu demek değil ki 157/1 den ceza aldı paranızı ödeyecek. Uzlaşmayı kabul etmeyip paranızı da geri ödemeyebilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cormen

    Bu dosya birleştirme kararı. Ceza verilen karar nerede?
    Dolandırıldım ve kişiyi şikayet edicem ! Mücahit Ferhat Gürler denen şahıs
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.