Bundan önce hep öyle yapmıştım. Şehirler arası yol gidip elden aldığım da oldu. Ama Iğdır'a 36 saat yol gidilir mi, gitsen adam orda çıkmadı (ki değil de) geri kös kös gelirsin. Akilsiz basın cezasını ayaklar çekmiş olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'de satılmıyor istediğim model/konfigurasyon. Yurtdisindan getirmeye kalksam 17 18 bine mal oluyor.Ki planım da öyleydi. Türkiye'de olsa 20 bin de veririm yani. Ha diyeceksin bu da yurtdisi değil (vatan'dan alınmış güya) evet ama resimlerde US klavye görünce sazan gibi atladım işte. Gökte aradığını yerde bulmuş gibi oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçmiş olsun. 1700 Tl lik ekran kartı alırken bile gidip elden teslim alırken sizin 15000 TL lik ürünü şartsız koşulsuz ödeme göndermenizi anlayamadım. Umarım başka alış verişlerinizde daha dikkatli olursunuz. |
Bu arkadaş nezdinde demiyorum ama; Türkiye de haberlere çıkan, büyük vurgun yapılarak dolandirilan her olayın altından "ava giderken avlanan" insanlarin dolandirma hikayesi çıkar. Sülün Osman hikayesini tarihte araştırın. Türk filmlerine konu olan gelmiş geçmiş en büyük dolandırıcı. Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım. Sülün Osman < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 2 Kasım 2020; 23:34:48 > |
Anlıyorum, bir anlık boşluğuna gelmiş. Bazı arkadaşlarında dediği gibi dava aç. Er ya da geç sonuç alabileceğini düşünüyorum. En azından dolandırıcının yanına bırakmamış olursun. Biraz kağıt kürek ve devlet daireleriyle işin olacak ama artık başa gelmiş, üşenme bence. Herkes boş verirse, meydan bu dolandırıcılara kalır. |
|
Para belki bana geri doner (sanmiyorum) ama arkasindan aglamanin bir manasi yok, giden gitmis. Adamin yanina kalmasin yeter ki. |
|
İyi olmuş, 15 bin lira deyince benim içim yanıyor. Az değil. Umarım yakın zamanda paranı geri alırsın, hırsız da ait olduğu yere girer. |
Nasıl açılır bilmiyorum ben alıcıyım. Güvenli E Ticaret(get). Ürünü satın alırsın, Para sahibinden.coma gider. Satıcı ürünü kargolar. Ürün eline ulaşır. Önay verirsin, para satıcıya geçer. Sahibinden.com komisyon alır. Olay bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de anlayamadim. Donup bakinca kafalari yiyorsun malligi gordukce ama olunca oluyor. Umudum o yonde. Ama iyi niyetli dusunurken karsidaki seni kandirmaya niyetliyse 1-0 yenik basliyorsun duruma. Dunya toz pembe degilmis tecrube etmis oldum. |