Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM başlıklarından ders çıkartın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir operatore gecis yaptiginizda yapacaginiz ilk is mobil odemeyi kapatmak olsun...

mevcut operatorunuz uzerinden (hala yapmadiysaniz) hemen musteri hizmetlerini arayip mobil odemeyi kapatiniz

ciddi ciddi , cevremde en az 1 ay bu dertten muzdarip olmamis kimse yok kardesim

bakin siz kullanicilari uyariyoruz ...

mobil odemeyi kapattirin , icerik servislerini kapattirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occaut -- 7 Eylül 2016; 23:43:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam mobil odeme sadece faturalı hatlardamı oluyor?
  • nazarka kullanıcısına yanıt
    kontür de de olur ama anca olan kadarını çekebilir. ama faturalı da sınır yoksa akıt gelsin :)
  • Sadece mobil ödemeyi kapatmak yetmez. Hattı özel içerikli servislere de kapatmak gerekiyor. Mhyi arayıp özel içerikli servislere kapattırmalı hattı

• musteri hizmetleri ozel icerik servislerini kapatmiyor , oyle bir ayar yokmus

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Sadece mobil ödemeyi kapatmak yetmez. Hattı özel içerikli servislere de kapatmak gerekiyor. Mhyi arayıp özel içerikli servislere kapattırmalı hattı

tt , boyle bir kapatma seceneginin bulunmadigini bildirdi

• occaut kullanıcısına yanıt
    o eleman halt etmiş, online işlemlerde mobil ödeme için sektör bazlı kısıtlama var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    dostum su sekilde coZdum , yaklasik 20 firmanin ( izlemobi , gollercepte vs. gibi en cok bilinenler sanirim )

benden ucret almasini engelledi

bi karalisteleri varmis , o listedeki her firmayi engellediğini söyledi ve aynen soyle dedi , yine de basiniza boyle birsey gelirse haber verin hemen iptal ederiz dedi .

heralde bisey olmaz daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occaut -- 7 Eylül 2016; 23:43:02 >
  • Mobil odemeyı kapatmak lazım.

• Bunlar disinda ne gibi seyleri kapatmak lazim arkadaslar bir hat daha alacagim yakin zamanda. Mesela rehbere kapatmayi vs yapmak istiyorum tamamen anonim bir sekile nasil getirilir nasil olsa heryerde bilgilerimiz geziyor bari buradan kapatalim bilgilerimizi

• Hattınız Turkcell ise

ODEMELIKAPAT IC > 2222

MOBILODEME IPTAL > 2222

IPTAL IZIN > 2222

KAPA > 2222

sırayla yollayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.