Şimdi Ara

Dolandırıldım Allah kahretsin böyle insanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
5.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. Direk konuya giriyorum. Geçtiğimiz gün dacia logan ararken internette bi ilana rastladım. Aracın fiyatı 14.250 ydi. Keseme çok uygun geldi. Satıcıyla hemen görüşüp aracı gördüm araç içime çok sinmişti. Normalde araç alırken kesinlikle babama bile güvenmezdim ve aracı servise gösterip nesi var nesi yok kontrol ettirip alırdım. Ta ki dün beşeretim bağlanana dek. Aracı hiç bir yere göstermeden aldım. Ve hala nasıl aldığımı bilmiyorum. Dediğim gibiinsanın beşereti bağlanıyor. Bu sabah aracı renault servisine götürüp kontrol amaçlı servise soktum. Araçta değişmeyen parça yok. Önden büyük kaza almış. Sağ sol çamurluklar kaput arka sol kapı bagaj kapağı her şey değişmiş. Aracı alırken 60 bin km deydi. Ve mayıs ayında servis kaydında 130 bin de olduğu gözüküyor. Ve araç taksi çıkmasıymış. Resmen yıkıldım. Aracı üzerime aldım. Artık şu dk dan sonra yapacak hiç bişey yok. Aracı bi an önce elden çıkarmaya çalışıyorum. Ve gerçekten zor durumdayım. Aldığım şerefsizin telefonu da kapalı. Artık bitti gitti her şey. Ama şu dk dan sonra yapacak neyim var acaba ? Yani gerçekten zor durumdayım.



  • Her işte bir hayır vardır
  • Aracı ılk gosterdıgın servıste bısey cıkmadımı ?

    nasıl oldu anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ATTRACTION

    Aracı ılk gosterdıgın servıste bısey cıkmadımı ?

    nasıl oldu anlamadım



    Hocam aracı sadece motorcuya gösterdim. Adam motor iyi durumda dedi. Resmen bütün işlerim ters gitti ya. Ben de satıcıya da güvenip aldım aracı. ama aklımda servise sokmak vardı ama nasıl olduysa işte diyorum ya insanın nefsi köreliyor bi türlü götürmedim. Dün oldu bütün bu olaylar. Bugün de içim rahat etsin diye aracı servise götürdüm. aracın kazalı olduğu orda anlaşıldı işte.
  • Aracı almadan önce servise göstereydinde için öyle rahat etseydi ya.

    Kusura bakma ama kendi kendini yakmışsın.

    Geçmiş olsun ne diyelim ...
  • Geçmiş olsun, bu dolandırılmak felan değilki ayrıca neden öyle başlık attın bunu da anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderYapici -- 2 Eylül 2010; 19:44:39 >
  • olur boyle şeyler bıdahakı sefere dıkkatlı davranırsın geçmıs olsun
  • Geçmiş olsun, yukarda arkadaş da yazmış. Her işte bir hayır vardır...

    Aracı satacaksanız eğer bana kalırsa herşeyini söyleyip satın, harama siz de ortak olmayın.
  • Her hata bir tecrübedir.
    Geçmiş olsun,iftar açıldı, soğuk su içelim.
  • Geçmiş Olsun Arabada Herhangi Bir Sorun Yoktur İnşallah
    Büyük Bi Tecrube Olur Torunlarınıza Anlatırsınız Keşke Servise Gösterseydiniz
  • Ne yazık ki aracı yetkli servise göstermemekle büyük hata etmişsiniz. Taksi çıkması olduğuna göre km de çok fazladır , ki bunu sanayideki usta bir bakışta motora bakarak anlayamaz. Araç büyük kaza geçirdiği için yeterli güvenliğe sahip olamayacaktır.
  • Hocam sıkmayın canınızı araç çok kötü durumda değilse satmayın
  • kullanın yapacak birşey yok.
    arac gidiyor mu gidiyor.sorun var mı yok.

    aracın gecmişini sayarsanız 9 dan yukarı veremzsiniz bu bir gercek.
    biraz kullanın.düşeş bir satıcı bulursanız paslarsınız.
  • Geçmiş olsun üzücü bir durum ancak ortada ne yazık ki dolandırıcılık yok,aracı yetkili bir servise göstermeyerek hatanın büyüğünü siz yapmışsınız.Hepimizin başına geliyor hatasız denilen araçlar kazalı çıkıyor,ama servise baktırdığımızda herşey anlaşılıyor ve cayıyoruz.Tekrar geçmiş olsun..
  • Yahu daha geçen gün burda bir konu vardı. Adam Audi araç almış, kilometresiyle oynandığını öğrenince dava açmış, 2 sene sonra da olsa parasını geri almış, bence hiç zaman kaybetmeden bir avukata başvurun ve o bahsettiğim davayı da bulabilirsek burada, emsal olarak kullansın avukat. Bu şerefsiz dolandırıcılar yüzünden millet 2.el araç almaya tövbe edecek yakında Sadece kilometreysile oynanmış olmasının ispatlanması bile dava açmaya yeter bence. Bu arada bir an önce ilan kaldırılmadıysa sayfasının bir çıktısını alın, yazılan düşük kilometrenin de görüleceği şekilde.
  • Geçmiş olsun.Bazı arkadaşlar dolandırıcılık değil falan demişde dolandırıcılığın alasını yapmış adam size.Kazası olan aracı size temiz diye yutturmuş.Neyse olur böyle şeyler diyelim.Gerçekten adınıza üzüldüm.Tekrar geçmiş olsun.
  • Ya arkadaşlar tamam arkadaş hatalı da bizim millet bu kadar mı şerefsiz oldu. Bu kadar mı ahlaksız. İnsanların sözü bu kadar mı değersiz.
    Güya müslüman olucaz arkadaş nerde üç kağıt var bizde. Araçları satarken hiç birşey yok temiz , muayyer falan filan...Resmen dolandırıcılık.

    Rüşvet , şike , dolandırcılık hepsi bizde arkadaş. !!!

    Arkadaş yaz işte ilana , kazası var de , yaptırdım de. Elbet bu tarz araba arayanda vardır. Baktırı aklına uyarsa alır.
  • Büyük Geçmiş Olsun Keşke Almadan Önce Servise Gösterseydiniz Arkadaşlarımında Dediği Gibi Her işte bir hayır vardır.Tekrar Geçmiş olsun.
  • Dostum siz parayı yolda mı buluyorsunuz.

    Miktarı yüksek olsaydı o şerefsizi bulup ne yapilcagi belliydi.

    Sana ricam etsem isim soy isim ve şehrini bana özel mesaj atarmisin dostum.Yaşını biliyorsan yada yaş aralığıda yazarsan iyi olur.
  • geçmiş olsun kardeş.
    siz adama güvenmişsiniz, adam da resmen sizi dolandırmış.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.