Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonunda beklediğim oldu bir gğn bende dolandırılırım diyordum ve korktuğum başıma geldi.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviatorcarfactory -- 2 Mart 2008; 21:48:16 >

• Geçmmiş olsun hocam ne kadar bir para ödedin
  • Forum Yöneticilerine Pm attım..
  • GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
  • geçmiş olsun ----
  • geçmiş olsun....
  • Yani miktar çok değil 150 dolarlar civarında ama beni düşürdüğü durum için bin katını ona tazminat olarak açarak ödeteceğim...
  • çok geçmiş olsun
  • Yani daha düne kadar sürekli konuşan adam şimdi ortalıkta yok bu mu erkeklik bumu delikanlılık....
  • insanlar iyice pişkinleşdi geçmiş olsun boğazından geçmez o para merak etme hocam
  • Beni düşürdüğü durumu bilseniz arkadaşlar parasında değilim ama yok böyle bir olay telefonuna cvp vermezmi bir insan yazık günah zannediyomu o para ona yar olur...
  • Geçmiş olsun dostum ...
  • Yazıklar olsun Allah yedirmesin o parayı ona
  • EVet bu adam resmi olarak kendi adına işte yapıyor web sitesi ve referansları var hepsi ile konuşacağım ve bu adamı merak etmesin bulduracağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: A-Drive

Yani miktar çok değil 150 dolarlar civarında ama beni düşürdüğü durum için bin katını ona tazminat olarak açarak ödeteceğim...

geçmiş olsun diyerek geçiştirmek istemiyorum kesinlikle peşini bırakma bu işin böylelerin yanına kalmasın her türlü sürünsün pislik herifler
  • foruma yeni başlamış olan biri için acı ve üzücü bi haber...bi aksilik olmuş olamaz mı referansı var diyorsunuz??
  • Yani dünden beri arıyorum sonra telefonunu kapatıyor sonr açıyor insan hiçmi alo demez msg damı atamaz... Çok yazık ama yemin ederimki bu burda kalmayacak.
  • ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM.ÜZÜLME VEDE BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMA NASIL OLSA YAKALANACAK.SENDEKİ BİLGİLER YETER SANA.GERİSİNİ O DÜŞÜNSÜN.ZARARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM.BU HEM SENİ HEMDE İŞİNİ BOZDU.BELKİDE PATRONLARININ GÖZÜNDEN DÜŞMÜŞSÜNDÜR.İNŞALLAH O ADAMINDA ALDIĞI PARA KENDİSİNDEN ÇIKAR.İNSANLIK ÖLMÜŞDE HABERİMİZ YOK.BİR İNSAN KENDİSİNİ BU KADARMI DÜŞÜRÜR.BU DÜNYADA OLMAZ İSE EBEDİ DÜNYADA GÖRÜŞÜRSÜNÜZ KARDEŞİM.İYİ AKŞAMLAR
  • Ben yapacağımı biliyorum ama hadi bakalım insan bişi olduysada adam gibi açıklar bizde anlayış gösteririz ama nerde kaçmakla olmuyor bu iş....
  • Adres bilgileri varsa halledelim hocam.

msn ve isim soyisim.

İstibarat var kapı gibi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.